Vår lägenhet..

Vad tycker ni??

Vardagsrum






KÖK



SOVRUM



BADRUM-
bakom draperiet finns tvättmaskin och torkställning och en massa andra saker man inte behöver visa värlen..


DATA-och GÄSTRUM


MIN GARDEROB OCH SMINKHÖRNA



HALLEN-
inte klar än..vi väntar på en hatthylla som matchar bänken..



Kronisk trötthet..!!

Fy farao vad jag känner mig trött hela tiden..det måste vara något fel på mig..men det verkar även som det är smittsamt,för alla mina kollegor på jobbet lider av samma grej..Hmmm..!!
Idag är min lediga dag*skööönt*men imorgon sätter det igång med jobb igen..Skönt att de iallafall gav mig en dag ledigt..Hahahahaha:)..eller vad tycker ni??

Det kom en ny Veckorevyn idag..tror jag ska krypa upp tillsammans med den i soffan..

Puss Puss




 

 

 


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..!!

Jag längtar så jag blir knäpp..Snälla Gud låt det gå fort till 30 Juni..


Hejsan Hoppas på er..!!

Har alldeles precis ätit en tallrik med fil och snart så ska jag åka mot Rättvik och Enålunds Serviceboende för att jobba till imorgon kl.10..Gaaahahahahahaha..!!..Det ska nog gå bra..känner mig bara lite trött..Det känns att man har fått en timme mindre att sova inatt..*Gääääääsp*
Nu ska jag pussa lite på prinsen innan jag åker...

Puss Puss<3



Bagarstuga på gång..!!

Just nu bakar jag..Blir vaniljbullar och prinsesskorpor..*mumma*..Skulle baka 3 grejer till men allt mjöl tog slut och jag känner inte riktig för att åka och köpa nytt..Får se hur jag gör..

 


Förkylning på gång..

Uschjamig...jag har en förkylning som ligger och lurar..Täppt i näsan,hostig och ont när jag sväljer..Fy fan säger jag..och det känns som det bara blir värre och värre..

 

 

Förresten måste jag säga något som gör mig glad:)..jag har aldrig haft muskler i armarna..Iallafall inte så man känner om jag spänner...Hehe..och nu har Thommy gjort ett träningsprogram till mig(sånna som han gjorde till sina killar i lumpen)..Och nu efter bara 5 dagar så har jag redan fått en muskel som man nu FAKTISKT känner när man spänner armen..är det inte otroligt??
Igår var jag även på vattengympa och körde slut på mig själv med Anna och Sara..Häääärligt..!!
Funderar även på att köpa mig ett gympkort och börja gymma med tjejerna..vad tror ni om det??


Någonting bra..

Nu ska jag visa det braiga med min helg..Ett besök med två av mina syskon,Rasmus och Thommy på Framtidsmuseét i Borlänge <3


 

 

 

 

Allting var så skoj..så vi glömde bort att ta kort..=)


Så många känslor..!!

Vilken helg det har varit för min del..Oerhört känslofylld..Både fruktansvärt bra och rolig men även jobbig och lite ledsam..Så många känslor alltså..!!..Besök på framtidmuseét och även ett på Mora lassaretts akutmottagning..

Tänk om människor kunde vara förstående istället för suriga kärringar och gubbar som en stunden snackar skit om en person och nästa stund slickar dennes röv..Trodde inte det skulle vara så känslokallt faktiskt..men men,jag tänker banne mig svara med samma sak sen...så det så..då ska jag också vara lika oförstående..Gud vad jag blir förbannad och ledsen bara jag tänker på det..Det enda man vill är att få förståelse när man berättar något,men man får ju för fan bara en massa mothugg..Inge kul alls..
Det är så många saker som är jobbiga just nu och så mycket omkring mig..Hur ska jag orka allting??
Nej men uschjamig det är så himla mycket som tynger mig just nu..Jag jänner ett jag måste lära mig att sluta vara tyst och bara le åt saker och ting och istället säga emot..Men jag vågar inte..jag är alldeles för feg och rädd för att folk ska bli arga på mig..
Jag skulle behöva resa mig upp och slå näven i bordet..VARFÖR GÖR JAG INTE DET??

Det hemska som hände i helgen gav mig verkligen en funderare..när jag låg där i akutsängen i korridoren på Mora lassarett så var jag för första gången på länge riktigt riktigt rädd för livet och vad det innehöll..
Men jag hade en sådan tur som hade prinsen där som höll min hand,kysste min panna och torkade tårarna..Så till slut blev allt bara en massa skratt och tok..han får hela mitt liv att lätta och med honom klarar jag nog av allting..

Ingenting verkar bli som jag vill riktigt..min katt är sjuk också..så nu går mammas bebis på antibiotika..Hopppas hon ska bli bättre nu..

Just nu vill jag helst bara dra täcket över huvudet och sova tills allting är över..Gaaaaaaaaah...:(
Tur är iallafall att jag har prinsen Thommy och världens bästa vän Anna..Lööve Jooo Tåå <3 Ni gör mitt liv så mycket bättre...


 

 


......



Denna låt är oerhört bra..Iallafall texten..känner igen mig i den..


Nya soffan från MIO

Tadaaaa..Här är den nya soffan vi köpte på Mio förra veckan..verkligen en soffa att drömma om..den var definitivt värd varenda jäkla krona ska jag säga er..

Bilderna gör den inte rättvisa,men ni ser på ett ungefär hur den ser ut iallafall..:)

 

 

 


Happy..Happy..!!

Jag är en glad tjej jag..en riktig Bäckerlit så att säga..



ÄNTLIGEN LÖRDAG..!!

Idag är det lördag och jag känner att jag verkligen förtjänar att få ha en rolig helg..så idag ska jag vara med människor som gör mig glad och dricka alldeles för mycket alkohol..Tsss:)..
Dom senaste dagarna har jag bara gjort saker som gör mig glad:)..ätit lunch med bästisen, haft syskonen på övernattning med tacos och massa onyttigheter,kollat på älskade D när hon sjunger och idag ska jag jag festa med världens härligaste gäng tjejer..Kuuuul:)..och sen har jag ju min älskade prins dygnet runt typ..
Efter att ha haft två riktigt jobbiga veckor så behöver jag le och skratta..


Någon mer som ska ut??..det är förfest hos mig..ni är mer än välkomna..Slå en pling bara..

Puss Puss<3

Laddar upp..!!


Imorgon blir det ÄNTLIGEN party med mina favoritbrudar..!!













.....



Så många tankar som snurrar i mitt huvud..