Home Sweet Home...!!

Skulle bara tala om att nu är jag hemma..Längtar som en tok tills att älskade slutar vid 22.00..Ska alldeles snart lägga mig och läsa..Orkar inte skriva mer nu..

Puss Puss<3

Saknar min prins så att det gör ont*snyftar*:(

Tänk att man kan sakna någon så himla mycket..Fastän vi bara är ifrån varandra typ ett dygn så känns det verkligen som en evighet..Längtar redan tills imorgon när vi får ses igen jag och min älskade<3

Förresten så gick min bil genom besiktningen..JIPPIE..!!..den var alldeles felfri..Så nu behöver man inte oroa sig för det förrän om ett år igen..Arne är en bra kille han=)..

See Yaa..Puss Puss

Jag älskar dig Thommy<3


Jag ser ju inte klok ut..!!

Kollade mig nyss i spegeln..jag ser ut som en avdankad jävla padda eller något..Ruffsigt hår,inge smink och en massa annat..Men det är smällar man får ta...Känner inte för smink när det är så vamt ute..Inte ens lite maskara vill jag ha...Känns bara onödigt..Det är ju liksom så varmt och man vill ju kunna kasta sig i vattnet om det faller sig på att man ska bada..Då vill man ju inte tänka på att man kanske blir svart under ögonen om man doppar sig..

Slutar vid 15.00 idag..Då ska jag upp till Furudal en sväng..Ska lämna in bilen på lagning hos pappa..Det är en dörr som krånglar..Och han ska fixa det eftersom bilen ska besiktas imorgon..Måste ända till Edsbyn och besikta den..Men det är älskade som får åka eftersom att jag jobbar..

Saknar dig min prins<3

Life is good..!!

Tänk vad livet kan kännas härligt..allt går liksom framåt..Men skulle det vara annat än underbart med världens bästa människor omkring mig??..Är så glad att det är såhär det är..Att jag mött just dessa människor..Jag har hittat någon att dela faktiskt hela livet med och jag har den bästaste vännen Anna vid min sida<3

Och vädret är härligt det med..Gaaah..Så himla underbart att ha färg på kroppen sin..Inte se ut som en albino liksom..Det skulle ju inte funka heller*haha*=)

Mitt i all denna värme sitter jag och kollar på resor inför hösten..Thommy och jag vill åka...men jag och Anna vill också åka..Om båda har råd vill säga??..ska jag bara åka på en resa eller kanske åka på två..Om jag och Anna åker blir det Turkiet för det är ju liksom "vårat" land...Om jag och Thommy åker så blir det Egypten tror jag vi sa..
Vi får se hur dom hakar på mina planer..?!?!?!?!...Tsss..men snart är det ju dags att boka känner jag..lite förberedd vill man ju vara..Har ännu inte sett några asbilliga resor någonstans...Så lite kommer det ju ändå att kosta...Jobbigt det där..Jag som är en planerare av mig..Tycker om att ha saker planerat..Dryg jag är va???

Förresten Anna..när blir det fest igen??


Puss Puss



Jag älskar dig<3


Du betyder<3


Längtar så jag blir tokig snart..<3

Nu är jag här igen..Egentligen har jag inte alls något speciellt att skriva om just nu..men jag gör liksom ett inlägg iallafall..Ifall jag kanske inte får någon mer ork att skriva idag eller så..Hihi=)...Sitter och kollar på resor just nu(igen)..Var ska man resa?När?Hur? Det finns ju en massa frågor..Jag har ju några ideér..men vi får se hur utgången blir med allt...
Ta hand om er..

Puss Puss

God kväll my friends..<3

Visst har det varit en alldeles underbar dag idag då?!?!..det tycker iallafall jag att det har varit..Soligt och varmt....Jag har ju inte varit ute så mycket eftersom jag jobbat och före det var det en massa annat som skulle fixas..Hehe=)
Få se om solen kanske skiner imorgon när jag kommer hem..För då ska jag sola..Yiihaa..blir ju på eftermiddagen,men bättre sent än aldrig iallafall.
Kollade på Allsång på skansen idag..Gud vilken härlig sommarkänsla man fick alltså..Man blir så glad och det spritter i hela kroppen på en..

Puss Puss<3



Jag älskar dig Thommy Jonsson<3



God morgon på er..!!

Ellr jag vaknade väl vid 09.30..men det är ju fortfarande lite morgon tycker jag..Jag har inte klätt på mig än..Tänkte att jag skulle duscha lite först..Och fräscha till mig..Ska ju åka och jobba idag så lite fräsch lär man ju vara...Jobbar natt...Thommy åkte tidigt i morse och jobbade så han och jag får inte ses förräns imorgon vid 16.00 när jag kommer hem..Hur ska man överleva???..Det känns alltid lika jobbigt..men det brukar gå ganska fort...

Puss Puss

http://www.youtube.com/watch?v=lUfzdhByKzQ

........



Gud vad jag längtar tillbaka..!!

Fy farao vad underbart..!!

Jag är ledig och solen skiner..Kan det vara bättre eller??..Har nyss kommit in efter att ha legat ute en stund..Men nu ska jag snart ut i tvättstugan och hänga kläderna på tork..Sen ska jag nog ut och lägga mig i solen igen..Ska på ett möte idag kl.14..så jag måste hinna duscha också...
Ikväll ska jag och Thommy grilla hade vi tänkt oss..Det passar ju underbart med grillat när vädret är så härligt..Undra vad man ska äta till köttet då..Har ni något förslag kanske??

Puss Puss

Aja Baja små frön,nu börjar vi lektionen..*haha*=)

Vad gör ni denna dag då??..Midsommar är slut,solen börjar titta fram och vägarna är fulla med turister..Dom flesta av er har säkert spenderat dagen bafulla..men jag som är en arbetande kvinna mår prima=)..Visst jag hade också velat festa,men man säger ju inte heller nej till att tjäna pengar...och det blir ju ganska mycket extra en helg som denna..Tiihii..!Så det känns ju bra..
Igår när jag slutat åkte jag hem och pussade på min pojke,sen gjorde vi oss fina och åkte till Furudal för att fira iallafall lite midsommar..Precis som alla andra år så är vi ute på Koludden  med husvagnarna..Hela min familj och närmaste släkt..Och kompisar till släkten..Vi står som på en egen lite camping där bara vi får vara..Visst låter det härligt?..Alla vi syskon hade vår respektive med oss..Jag var chaufför så Thommy fick dricka bäst han ville..Och det gjorde han..*hehe*=)..Vi spelade kubb och åt väldigt god mat tillsammans allihopa..Är så härligt att vara med familjen och bara få må bra liksom..Då känns allting precis perfekt..Vi åkte mot Mora vid 22.00..Det blev ett alldeles lagom midsommarfirande för mig som jobbat natt..
Och du Annika Bill..Jag åt sill och det smakade faktiskt helt okej..Jag åt två HELA bitar med potatis och sås..Är du stolt över mig nu?!?!!?

Puss Puss



Lovade Partybilder<3






























Till Thommy..<3

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit a while with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up: To more than I can be.


God Morgon..!!

VIlken midsommarafton det blev...säger varken mer eller mindre...
Nu ska jag alldeles snart försöka få i mig lite frukost innan Jörgen kommer och arbetar...Äääähhh..har fan ingen ork att skriva...

Puss Puss


Glad midsommar på er alla..!!

Regn,Regn.Regn och åter en massa regn..Men det får väl ösa ner då..Jag jobbar iallafall hela midsommar så jag kan ändå inte njuta om det skulle råka bli sol..Känns inte ett dugg som att det är midsommar idag..Nu är min älskade och jobbar igen..Nu får vi inte träffas förrän imorgon eftermiddag..Hur ska jag överleva egentligen..Gaaaaaaaaaah..!!..men han kom iallafall och pussade på mig i morse vilket är hur härligt som helst..Tsss;)
Nu ska jag äta lite frukost..

Puss Puss<3

Hemmafru=)

Idag har jag varit en duktig hemmafru..Har nybakt bröd till min älskade när han kommer från jobbet om några minuter..Tiihii=)..Tog alldeles precis ut det från ugnen..Så nu ska han nog bli glad om jag får gissa..Längtar efter att få vara i hans stora varma famn..När jag är i den känner jag mig trygg..Att ingenting kan gör mig illa eller krossa mig..Där hör jag hemma..ÄNTLIGEN har jag hittat hem..

Puss Puss

Hejsan Hoppsan..!!

Hur har ni det där ute??
Själv har jag nyss vaknat efter att ha tagit mig en lur på soffan..Väntar på att älskade ska sluta och komma hem någon gång..Han är enormt jävla skit saknad här på Yvradsvägen..Vill pussa på honom<3...han slutar om ca 2 timmar..den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man ju säga..men jag vet inte om jag ska tro på det*funderar*
Bilder från helgen kommer inom en snar framtid..

Puss Puss

Tillbaka med nya krafter......typ..!!

Nu känner jag mig bättre efter helgens bravader..Man behöver sova ikapp lite liksom..Tsss=)
Igår var jag och min älskade för en gångs skull båda lediga på samma dag..Jippie..Först sov vi så länge vi bara kunde...Sen segade vis oss läääääääänge och så åt vi frukost vid kl.13.00..Sen åkte vi ner på Mora lite snabbt och sen upp till Noret för att handla mat och sådär..Så mysigt att bara vara vi<3..
Sen kom hans mamma,lillasyster och någon släkting hit och fikade en snabbis..
Sen blev vi ensamma igen..Laga en god middag,kollade på film och åt fruktsallad till efterrätt..Hade i MASSOR med färsk ananas..Finns det någon godare frukt??..nej jag tror inte det iallafall..
Mitt liv känns allmänt underbart..!!

Dagen efter kvällen före..=)

Vilken kväll det blev*haha*=)..Så kul att få vara med Anna igen..Yiiihaaa..!!Tog lite bilder så vi får se om jag har ork att lägga in dom senare..Idag mår jag verkligen som jag förtjänar..Vaknde med sådan huvudvärk att jag varken kunde röra mig eller öppna ögonen..Usch..!!
Om några timmar kommer min älskade sjuksköterska hem och tar hand om mig=)

Puss Puss<3

Ikväll smäller det Anna<3



http://www.youtube.com/watch?v=RbVebNGBcZE




..........






http://www.youtube.com/watch?v=3qI9Uq3PHIg&feature=related









Student..!





Nu sitter jag här alldeles sommarfin och så...Den vita klänningen är på..Håret är lockat och sminket ligger som det ska..Bara att hoppa i skorna och åka..Ska bli så spännande..Kommer antagligen gråta floder idag..Gråter på blotta tanken..
Idag tar min älskade bror studenten<3





Borta bra,men hemma BÄST..!!


Nu är jag hemma i min kära lägenhet..Har varit nere på Mora en stund..Köpt vin och cider inför helgen och sen införskaffat strumpbyxor,lösögonfransar och lite sånt där..Just det det köpte en ny ENORMT skön BH på kappahl..Både snygg och skön..=)..Kan det bli bättre??..Sen köpte jag lite grejer att hänga runt halsen på min bror som tar studenten imorgon..Gissa om storasyster kommer gråta floder...Gaah..
Nu ska jag snart börja fixa mig..Ska på Miss D:s skolavslutning på Sollerön idag..Det ska bli skoj..

Puss Puss

God Morgon..!!

Har ni sovit gott allihopa??...jag hoppas det iallafall..
Vilket jävla väder det är då..Blää..!!..Imorgon hoppas jag då verkligen att det är fint,för då tar ju min älskade lillebror studenten..Man vill ju inte bli alladeles blöt och genomfrusen på studentdagen liksom..Jag som har köpt en alldeles ny klänning och allt..Den är jättefin..och då vill man ju inte täcka över den med någon jäkla tröja liksom..Gaaaah..!!..Nya skor har jag köpt till imorgon också..Jättesöta vita ballerinas..Så imorgon blir jag alldeles ny..=)..Ska försöka hinna med att sola lite solarium idag bara..Så att man iallafall har lite mer färg..Jag är ju redan lite brun..Men det kan ju vara bra att bättra på brännan lite iallafall..
På lördag så tror jag då banne mig att det blir fest..Ska bli himla skoj..Jag är så sjukt sugen på paaaaaarty..!!

Puss Puss


Tisdag 9/6-2009..

Vaknade för ungefär en timme sen..Satte mig här och sitter fortfarande kvar..*haha*=)..Ska snart lga lite frukost..sen ska jag duscha och göra mig klar...Börjar jobba kl.13.00..
Skriver senare kanske..

Puss Puss

Händige Hasse..!!

Du tror att du kan vara hemlig..men jag vet vem du är jag..Och jag ska nog komma på att straff ska du se..När du minst anar det så smäller det till..Lämna sådana där fula kommentarer om mitt fina kaffe..Nej nej..du ska inte få komma undan ostraffat..Förstått??..Det finns inga ord för människor som dig..!!*morrar*

Du är ond du "Händige Hasse"..!!


Tjong i Medaljongen..!!

Vad gör ni nu för tiden då??
Igår hade vi examensbjudning hemma hos oss..Tror det kom en sisådär 20 st människor*haha*=)..Blev så trevligt så..Smörådtårta,vanliga tårtor,bål,mysiga människor och så mycket mycket mer..Min älskade har en helt underbar familj och släkt..och jag har likså..Så med alla samlade blev det ju riktigt riktigt bra faktiskt..Häärligt..!
Idag är älskade i Falun och gör det sista han ska..Får sina nålar och sådär..Tror dom skulle vara i kyrkan..Han kom förbi jobbet snabbt och visade upp sig..Kan man ha en stiligare karl eller??..nej tror inte det..Han hade värsta kostymen på sig och var så fin så fin..Min finaste älskling..
DIREKT när jag slutar idag så hämtar Thommy mig så åker vi till Furudal..Min bror ska på bal ikväll..Och jag har erbjudit mig att lägga mina berömda lila sminkning från hans tjej..Hon ska vara hos frisören för det..vi vet ej hur lång tid det tar..Så jag måste vara redo direkt när hon kommer tillbaka..det ska bli så spännande..De kommer vara vackrast på plats..Storasyster kommer gråta av stolthet..Gaaaah..tårarna kommer bara jag tänker på det..Min lilla bror har blivit så STOR så STOR..När hände det??

Puss Puss

Kaffedrink a´la GI

En god kaffedrink gjorde jag idag..Här kommer receptet.

Carros kaffedrink a´la GI

1 ruta mörkt Lindt mintchoklad
'Vispgrädde
Kaffe
Ett stort glas
En Irish Coffé sked

Koka kaffet som vanligt.Häll grädde i ungefär halva glaset och värm i micron så
den blir ljummen.Vispa grädden med en kaffevisp.Bryt sönder chokladbiten
och lägg i..Häll i kaffet med försiktighet.
Rör om med skeden och sedan är det bara njuta.





Tacogratäng blir dagens måltid..

Älskade är och tränar kung fu fighting..eller vad man nu kallar det*haha*=)..så det blir middag a´la tacogratäng när han kommer hem från den..Jag ska alldeles snart börja..*mums*
Imorgon blir det för mig att fixa heeeeeeela dagen med hans examensfika..Min mamma bakar smörgåstårtan och en vanlig tårta..Sen ska Thommys mamma också baka en vanlig tårta..Så det sak nog gå bra..Ska fixa lite grejer till bara..Så det får jag lägga morgondagen till..
Har ni det bra idag allihopa??

Puss Puss

God Kväll där ute..!!

Vilket härligt väder det har varit i flera dagar nu.,.Men imorgon ska det bli sämre säger dom..men vi hoppas att dom har fel..Så jag kan ligga på min gräsmatta och schteka heeeeeeeeela dagen..Är redan brun..men lite mer skadar ju inte..
Just det ja..jag och min Thommy har köpt oss en dubbelsängen..den är superskön och den första sängen jag äger med en annan människa..Tsss=)...en rolig tanke bara..iallafall för mig..Vi är då nöjda med den..
Nu behöver vi en ny soffa och lite sådana saker..

Puss Puss