Lugn dag!

Alla gäster åkte vid 10.30. Idag ska vi bara försöka ta det lugnt. Gå ut på en långpromenad med hunden så man får luft och röra på fläsket som vilat i helgen.. Eller typ vilat. Kom ut 1,5 timme i fredags,men igår blev det bara 45 minuter promenad för mig att röra på fläsket och sen var jag sällskap till lillebror i pulkabacken. När man har min mamma på besök så går hon så gärna med hunden.
Hunden är så lycklig när min familj är här. Alla går ut med han och lillebror leker med honom så gärna i snön.

Ska se om vi hittar på nått mer efter promenad. Annars blir det bara lugna puckar:-) det behöver man också,fast jag har svårt att göra ingenting. Försöker fortfarande lära mig det. Att bara ligga på soffan om dagarna är inte riktigt min melodi..

Vad ska ni andra göra idag?

Puss & kram

Här väntade vi på att husse skulle sluta jobba i fredags..


Fixa barnrum..

I helgen har mina föräldrar och lillebror varit här. Thommy och pappa har tapetserat i barnrummet och mamma har sytt söt filt till bebis.. Själv har jag bara gått runt och varit glad för att ha dem här:-)
Rummet blev superfint. Är tapeter som passar båda kön och jag är så nöjd över valet vi gjort.. Nu ska det bara inhandlas och sättas upp med lister och socklar innan vi kan börja plocka in alla sakerna.
Bebis kommer ju ha sin säng uppe hos oss första tiden såklart och skötbordet ska vara i badrummet. Men det är skönt att ha ett eget rum för alla andra saker vi köpt.(och så var tapeterna där så jäkla fula ändå)
Alla säger vi köpt så mycket,men det är ju så roligt nu när det är första barnet för oss båda..
Ska försöka knäppa kort sen när allt är färdigt..just nu kikar man in varenda gång man går förbi där. Man längtar till att få fixa och dona..

Puss på er små gullvippor!


Jag lever..

Ja jag lever kära ni..Har bara inte haft lust att skriva här så mycket..
Tiden går liksom åt ändå på dagarna fastän jag inte gör så mycket...
 
Bebis lever och verkar må bra..Får små kärlekstecken några gånger varje dag...När jag vaknar kommer en liten puff följt av några fler..sen några gånger under dagen..och på kvällen när jag slår mig ner i soffan och ska slappa så sätter h*n igång..underbart att lägga handen på magen och buffa lite och få en buff tillbaka.. Som att bebisen säger Hej mamma och pappa!!..Åååååhhh..är inte livet ett mirakel?
Jag gör inget speciellt och ändå växer det en liten bebis i mig,det är ju otroligt.
Förra veckan var vi och fick lyssna på hjärtat..vilken mäktig känsla..
Så mysigt att få börja köpa saker och fixa..I helgen kommer min familj hit och ska hjälpa oss att tapetsera barnrummet..Bebisen kommer ju sova i vårat sovrum såklart..men ett barnrum ska vi ha :)
När jag får hålla på med alla bebissaker går jag liksom upp som i ett lyckorus och blir alldeles salig..tänk att det kommer hit en liten som ska bo hos oss..
 
Jag kan inte heller ha en bättre människa att dela denna lycka med..jag kan inte ens förklara vilken samhörighet jag känner med honom..Nästan ofattbart att man kan älska någon annan så otroligt mycket.
Finns ingen annan jag vill dela detta livet med..och jag älskar honom bara mer och mer för var dag som går.
Han accepterar mig med alla mina små fel och brister..han låter mig vara precis som jag är och behöver vara..
 
Neeej nu ska jag sluta smeta min lycka i ansiktet på er..alla dagar i mitt liv är inte perfekta de heller,bara så att ni vet det..
 
Puss på er gullgummor och sötgubbar!