Jag borde skämmas..

Jag glömmer bort hela tiden att skriva här..Tänker liksom att jag ska göra det,men så glömmer jag det...FY!!
Idag har jag bakat lussebullar..Det doftar just nu ljuvligt hemma hos mig..Och de smakade alldeles underbart ska jag få be att tala om för er..*mums*

Har förresten bokat en tid hos optikerna nästa vecka..Jag börjar se dåligt tycker jag..Kanske är därför som jag har så ont i huvudet typ hela tiden??!!..vi får väl se vad de säger..Gaaah..börjar jag bli gammal eller vad är det som händer?? Kan nån förklara det för mig???!!!..fast jag tycker det kan vara snyggt med glasögon..

Puss Puss <3

Roligt..!!

 

 


Farsdag..

Grattis världens bästa pappa/kakkudeg..!!
Idag är din dag bara för att du är bäst i världen..
Jag älskar dig..!!




Trött dag..!!

Jobbade natt på arbetet sen när jag kom hem åkte jag på ICA och köpte baguetter,paprika,skinka och gurka..Hyrde även Sex and the City 2..När jag sen kom hem så satte jag på mig mjukiskläderna och kröp upp i soffan tillsammans med mina fina älsklingar..En massa mys och en bra film..Det var precis vad jag behövde..
Filmen var underbar,precis som ettan..HerreGuuuuud vilka fina kläder de har..
KÄRA GUD...LÅT MIG BLI MILJADÄR..Helst nu med samma...

Puss Puss




 


Har tattat mig..

Jag och min syster gjorde en varsin tatto när vi var i Falun förra veckan..Vi gjorde likadana på samma ställe...

Dålig bild,tagen med webcamen..bättre än inget iallafall...


Kyckling i ensamheten..

Ska snart försöka göra någonting åt den där kycklingfilén som jag tinat till mig själv..min man jobbar så jag får väl ta och äta alldeles ensammen..men det ska gå det med..Ska först ta en liten tur med min vovve hade jag tänkt..
Han är så lycklig nu när snön kommit..så det blir en massa lek när man är ute med honom..




11 november 2010

Skulle bara säga GOD MORGON och önska alla mina vänner en fin dag..Ska försöka skriva inlägg ikväll...
Nu ska jag dricka kaffe :)

Puss Puss



Klick..Klick..Klick..!!

Har precis klickat hem två tunikor,en pyjamas och en julklapp till min lillasyster:) så nu är min tredje julklapp inköpt..Alltid en början måste jag ju säga..Nu ska jag åka och arbeta..

Måste kasta lite kläder..Har alldeles för mycket just nu..

Puss Puss

God Morgon-7 november 2010

Riktigt höstväder ute..Usch!Usch!..bara tråkigt..November är den tråkigaste månaden..det enda bra med den är att jag fyller år:)..(usch vad gammal jag börjar bli)..Och i år är det en till bra sak med denna månad..VI ÅKER TILL ULLARED..tyck vad ni vill om det,men jag älskar verkligen Ullared..Gå upp tidigt,köa,shoppa,shoppa,shoppa och allt till en billig peng..Sist överfyllde vi en kundvagn med kläder,filmer,smink,musik,spel m.m för bara 3500 kr..och denna gången då ska det banne mig bli ännu värre..YiiiiHaaaa...!!Underbara shopping...Och så ska det bli skönt att få komma ut och åka lite tillsammans..Vovven får hälsa på sin kennel i Karlstad..Han kommer nog gilla det..Att få busa runt med gamla hundpolare i några dagar..

Nu ska jag dricka dagens första men INTE sista kopp med kaffe..

Puss Puss <3