Helgen..!!

Har haft en bra helg..På fredagkväll när prinsen kom från jobbet mös vi med en varsin skagensmörgås jag hade gjort..Tända ljus och bara sitta tillsammans och prata..
På lördagen tog vi sovmorgon,åt en mysfrukost,tog sen bilen och åkte och kollade lite..Åkte in på en lite "bättre" loppis med riktigt fina saker...Köpten två sorts gammaldags kannor eller vad man kallar det en att servera mjölk i till kaffet och en att servera vatten i,vi köpte även ett durkslag i stål..alla saker var typ gammelvita eller vad man ska kalla det..haha:) ska åka dit igen sen..vi hade inte så mycket pengar med oss i pungen...
Sen på eftermiddagen fixade vi oss och hämtade sen upp Micke på Orsa..åkte sen till Heden och grillade med Thommys familj och släkt..Jag körde och var därför nykter..men hade riktigt riktigt trevligt ska jag säga..många glad skratt och knäppa saker..
Igår vaknade vi i lagom tid,åt frukost och tog sen en långpromenad med hunden..åkte sedan och tankade bilen och köpte med oss en varsin latte och åkte till ett badställe så hunden fick bada och leka ett tag..det uppskattade han..Åkte efter det och spelade lite kort med Thommys syster och mormor...
När vi kom hem tog vi det mest lugnt..gjorde egen pizza och hade en mysig eftermiddag och kväll..Hann även klippa gräsmattan när solen sken för en stund...

Det var min helg..dags för att jobba kväll snart..

Puss Puss <3


Ibland...

Ibland så bara smäller det till och jag kommer på hur mycket jag verkligen älskar Thommy...alltså jag vet ju det hela tiden egentligen..men ibland så kommer man på hur otroligt det är hur sjukt mycket man kan älskar en annan människa..han gör mig så otroligt stark och får mig att hela tiden vilja se framåt när jag är ledsen och nere...Han är helt otrolig..finns ingen annan jag vill spendera livet med..min fina prins <3
Tillsammans klarar vi allt..!!..vi är oslagbara..


Jag älskar dig min alldeles egna Blade Looper..!!



Vardagen har startat..

Nu är allt tillbaka i sin ordning igen..Semestern är slut och vi har börjat jobba igen..Rutinerna återgår liksom till det normala,och på något vis är ju det också skönt...
Men med semesterns slut kom hösten och med hösten kom förkylningarna..Här hemma har det varit sjukstuga i några dagar..Med hosta,feber,ont i kroppar,rinnande näsor och igenslemmade lungor...Det har fortfarande inte riktigt gått över..men vi tror att det håller på att vända..Vi har ätit vitaminer av alla dess slag..det brukar vara det bästa mot förkylningen..

Neej nog om sjukdomar..annars känns allting ganska okej..bara några tankar som spökar hos mig och tynger mg väldigt..men det är ingenting jag vill ta upp här..Fel person kan läsa!!

Äääähhh..nu ska jag pussa på prinsen innan han ska och jobba...

Puss Puss<3

Nu så...

Nu går jag in i den sista semesterveckan....Buuhuuu..


Vänner..

Fasiken vilken fin vän jag har:




(gammal bild från fest i lägenheten)


Nice day...

Var för ett tag sen ute på en långpromenad i skogen med vovven..och måste säga att skogen är underbar..och idag var det riktigt skönt att gå..inte alls så svettigt och varmt som det varit den senaste tiden..Utan det fläktade och var alldeles lagom..Inte för att jag ogillar sol..men just under backiga promenader på elljusspåret så kan den vara lite besvärande med sin värme..
Så istället för att bara känna hur svetten sprutade så kunde jag nu verkligen se och njuta av den vackra skogen istället..
Fast skogen är lika vacker..med eller utan sol spelar ingen roll faktiskt..

Puss Puss <3


Snaaart..

Snart går jag in i min sista semestervecka..usch..det är ju så skönt att vara ledig..ta dagen som den kommer och göra det man känner för..Tillsammans med prinsen har semester varit underbar..
Vi kommer avsluta semestern med en kryssning till Helsingfors som avgår på fredag ifrån Stockholm..Ska bli riktigt mysigt och skönt..Den båten vi åker med brukar alltid vara fräsch och trevlig..inte som andra sunkbåtar..Vi åker mest nu för att äta gott och få njuta av att vara tillsammans inte för att festa eller så...Det finns en del trevliga restauranger ombord..Skepp ohoj..snart är det fredag..

Puss Puss <3

Sommardag..

Tog det lugnt på förmiddagen..sen gick vi ut på gården,fixade med lite och solade sen ett tag..Men det blev så varmt så vi åkte till Thommys mormor och morfar på Heden och tog oss en simtur i älven..Det var otroligt skönt ska jag säga er..Efter simturen drack vi lite kaffe.sen åkte vi hem och åt middag..Ädelostbiffar..MUMS..!!

Nu tar vi det mest lugnt..Jag ska sätta mig och läsa lite tror jag...så skönt att få slappa men en bok i handen..
Vad gör ni andra en sommardag som denna??

Puss Puss <3

Semester..!

Riktigt dåligt med bloggande från min sida måste jag säga..
Njuter just nu av att ha semester..det är underbart att få vara ledig och bara ta dagen som den faktiskt kommer för tillfället..på måndag går vi in på sista semesterveckan,det ger en ju lite smått med panik..det är ju så otroligt skönt att vara ledig måste jag erkänna..Fast om man inte jobbade skulle man aldrig förstå det sköna med att vara ledig..men semestern kunde iallafall vara i några veckor till kan man tycka...så man hinner med allt man vill göra under den..

Sitter för tllfället med datorn i knä och ser på nån Harry Potter-film på Canal+..Har  någon sett den sista filmen förresten??!!..om inte så måste ni se den..så sjukt bra och spännande..Men man måste ju såklart de alla filmer för att se den sista..Haha :)

Thommy ligger och sover än..Jag vaknade för över en timme sen..Klarar inte av att sova länge på dagarna..

Ähhhh....hade ju inget vettigt att skriva..vi hörs..

Puss Puss <3