Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad..!!

Ja det är jag...Gissa varför??

Varför ska man vara bilägare i dessa dagar?

Jaaa fy fan säger jag bara..en elhiss och en bilruta har gått sönder..Gaaaaaaaah...Först gick elhissen sönder och sen skulle vi rycka lite i rutan och då sprack hela skiten..Kl.21.00 på kvällen liksom..Kan man bli annat än förbannad då eller?..Jag kände bara för att sätta mig ner och sova en vecka eller två..Tur att Thommy är en fixare så han höll i trådarna,medans en annan gick runt som i trans..jag såg bara hur pengarna rullade iväg för mig..Elhissarna går på 600 typ och en ruta går på minst 1000 kr..Snälla gode Gud låt mig vinna på triss..Och mycket pengar ska det vara..10 miljoner eller kanske 50 000 i månaden i 50 år..Då har vi pengar tills jag blir 70 och Thommy 73..Det skulle väl vara bra..
Okej det är inte dömycket pengar men med allt annats som också ska betalas så blir det mycket pengar som rullar iväg för mig..

Min älskade är då världens bästa..Jag får låna hans bil till jobbet idag..Tror det var också därför jag grät..Att dom liksom är så snälla mot mig..Då blir man så glad för det med..Och när allt bara blir kaos så visar sig allting i tårar..
Jag känner mig fortfarande alldeles konstig..Bara sitter och funderar..Och trött är jag..Blev en så himla konstig kväll igår..och bara för det har jag sovit dåligt..Älskade är och jobbar just nu..Hade behövt mig en liten kram..men det hinns inte med nu förrän imorgon.Han jobbar idag..Och jag hinner börjar jobba innan han slutar..!!

Gud ge mig styrka..eller snarare pengar..!!


Dansar mig fram i livet..!!

Ska bra skriva här snabbt innan jag går ut och sätter mig i solen..Älskade åkte till Orsa för ett tag sen för att hjälpa sin mamma med lite grejer och sen fixa med skolarbetet..Vi hade en riktigt mysig kväll igår,somnade efter 01 någon gång..Och sen vaknade vi tidigt i morse.så himla mysigt att vakna brevid sin älskade och få krama och pussa på den person man älskar sanslöst mycket..Livet känns underbart..!!..Sen åte vi frukost och efter det tog vi en långpromenad i det fina vädret..efter det åkte vi och handlade lite snabbt..
Förresten fick jag en bok av älskade igår som jag verkligen önskat mig 14 år till salu*söööööööööööööööööt* ,har redan börjat på den och ska nu ut i solen för att läsa lite..åker och jobbar om lite mer än en timme typ..
Imorgon har vi bestämt att vi ska handla lite kläder..

Puss Puss

Du är allt jag någonsin drömt om<3

Vilket fint väder vi har idag..Jag har bränt mig lite i ansiktet..eller iallafall fått VÄLDIGT mycket färg..Skönt att inte se ut som ett lik iallafall..*hehe*=)..Har suttit i solen ganska mycket idag och när jag kom från jobbet idag så tog jag en bok och gick ut i solen och satte mig i min solstol...
Just nu håller jag på att tvättar lite också..Vi har redan hunnit fylla en tvättkorg..Vår första fyllda tvättkorg tillsammans..Tssss..!!..så det blev en tagen oskuld idag med..kastade med lite handdukar också..Skönt att få lite rent..
Just nu jobbar Thommy,han slutar vid 22..så då tänkte jag ta en promenad och gå till lassarettet för att möta honom..Vi ska äta varma mackor när han kommer hem..Det blir middag för mig...Bättre sent än aldrig*haha*=)
Skriver kanske mer sen om jag orkar...Tänkte försöka ta mig ett bad innan Robinson..

Puss Puss

Saknad gör verkligen ont..!!

Älskade åkte för typ en timme sen..Han har typ bott här sen i måndags och nu är det läskigt ensamt..Det gör verkligen ont att sakna honom..Fastän jag vet att vi får ses imorgon kväll..Vill inte vara ifrån honom..Men jag jobbar natt så därför kan vi inte sova ihop..och han fick lov att åka hem för att göra skolarbete..Han har bara skola i lite mer än en månad till...så nu MÅSTE han satsa..sen efter det har ju vi all tid i världens tillsammans....typ....Jag hoppas att vi är lediga några dagar samtidigt i sommar,så att vi kan åka på iallafall en kort semester..Bo på något mysigt hotell eller så..Eller bara dra till vår stuga i Sälen och bara njuta..Sälen är faktiskt mysigt även på sommaren för er som inte visste det..
Imorgon tror jag han jobbade kväll och slutar 22.00..så då ska jag vara här hemma och bara längta....Han är verkligen det bästa som har hänt mig någonsin...Min STORA kärlek<3..


Puss Puss

Håme swiiit håme..!!

Kom hem för lite mer än en halvtimme sen..Sprang nästan in från bilen eftersom jag visste att älskade var hemma,han hade redan slutat jobba..Så jag skyndade mig in och där låg han på soffan och vilade..Så jag la mig i hans famn och började pussa på honom..Finns det något mysigare???..nej jag tror inte det..Nu ligger han och vilar medans jag bloggar..Snart ska vi åka till Orsa och vara sociala,hans syster hade tråkigt..Vi tänkte hoppa lite studsmatta..Gaaaaaaaah...Skoj för mig va???

Puss Puss


Mys med älskade<3

Eller ja mys och mys..Jag sitter med datorn i soffan och han ligger med huvudet i mitt knä och sover,det kommer lite snarkningar om vartannat..Och är sådär söt som bara han kan vara....så ganska mysigt är det ändå..
Vi funderar på vad vi ska äta idag..eller nu funderar jag ensam eftersom han har somnat..

Ha en bra kväll..!!

Puss Puss<3

Mii änd maj båjfränd..!


http://www.youtube.com/watch?v=Bvou2XxB5Cs&feature=related














Anna is thä bäst fränd ävär..<3

Jaaa det kan ni hoppa upp och sätta er på..!!


 


Hello the världen..!!

Vad gör ni en dag som denna??..själv gör jag ingenting..ska alldeles snart hoppa in i duschen..känner att jag behöver mig en dusch..sen ska jag väl ta på mig några välpassande kläder för dagen..
Hann inte skriva mer igår...Sprang i affärer och sen tvättade jag..Vid 19.00 kom älskade hit och åt middag med mig..Sen la vi oss vid 21.15 igår för han var trött och skulle upp vid 05.50 i morse..eftersom hans praktik börjar idag..Hoppas det går bra för honom..Idag äter han middag här igen hoppas jag..Jag ska göra egen kycklingsnitzel med ris och beasås,självklart blir det israelisk sallad till det..*mums*..Så mysigt att ha någon att laga middag åt och att äta tillsammans med..han bor ju nästan här kan man säga...jag räknar liksom in honom i hela mitt liv..
Neej nu ska jag duscha..sen får vi se om jag ska baka en sockerkaka och sen ta med Thommy och åka till Våmhus och ge den till min morfar..Då skulle han blir glad..Får se hur jag gör...


Puss Puss<3


God Morgon everyone..!!

Vaknade av att älskade ringde och väckte mig vid 07.30..Skönt att vakna till en underbar röst på någon man verkligen älskar<3..då är liksom hela dagen gjord på något vis..
Nyss har jag ätit min gröt*mums*...vilken bra start på dagen..först pratada med min underbare prins och sen en tallrik med gröt på det..Kan det bli bättre?!?!!?!?..nej jag tror inte det iallafall..
Idag ska på personalmöte i Rättvik..sen efter det har jag inte riktigt planerat vad jag ska göra med dagen..??!!?..ingenting bestämt än iallafall..men det kan ju alltid inträffa något..*hehe*=)


Puss Puss


All by myself..!!

Just nu kollar jag lite på Titanic och sitter här samtidigt..Tårarna började komma redan i början när filmen började..när det är klipp från den riktigt båten när alla vinkar och det är en sorglig låt..Då börjar man tänka på vad som kommer hända alla dessa människor..Och tårarna börjar självklart att rinna..
Tidigara ikväll tog jag mig ett bad med en olja som ska vara avslappnande,men jag kan verkligen inte slappna av när min älskade inte är hos mig..Efter badet så bäddade jag i rent i sängen..och så bäddade jag den för två..har inga dubbelsängsuppsättningar så jag gjorde så gott det gick..Blev riktigt mysigt..men ikväll kommer det kännas extra tomt när det blir märkbart att det egentligen ska ligga en till där..Men jag tyckte det var lika bra att bädda för två eftersom vi sover tillsammans typ alla nätter..Vi får se hur ensamt det känns nu då..Kommer väl säkert en tår eller två om jag får gissa..Saknar dig min prins<3..


Puss Puss

Ett gott skratt förlänger livet..=)


http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs




http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ&feature=PlayList&p=83C50E6825BD2D6B&index=0&playnext=1




*hahahaahahahahahahahahhahha*=)

Till dig Thommy<3


http://www.youtube.com/watch?v=18nlbMgtVrw&feature=related




Kärlek<3

Jag älskar dig Thommy Jonsson<3


Saknaden är stor<3

Vilken dag det är idag..Känner mig konstig..Kanske för att jag är bakis??..men sen är det en sådan där dag när jag bara gråter till allt typ..Kollar på TV just nu och jag gråter till allt jag sett hittills..Tror jag ska se Titanic och gråta ur mig riktigt rejält..Vad tror ni om det?..tror jag skulle behöva det..

Igår blev det lite smått med fest med älskade och hans familj..Först så grillade vi och drack lite vin och sen gick vi till några släktingar till honom..Jag och Thommy delade på en flaska vin...sen drack jag några cider,och någon äcklig grogg han hade gjord,men jag med mitt skärpta alkoholsinne gjorde genast så den smakade bättre..*haha*=)..Det var iallafall riktigt trevligt...men jag blev fullare än vad jag hade beräknat..Jag hade ju först tänkt att jag skulle vara nykter,men så blev ju inte fallet..
Det var riktigt trevligt igår iallafall..hans familj är alldeles underbar..<3

Idag vaknade vi vid typ 10.00..Mös lite=)och sen åt vi frukost i sängen framför en film..efter det så hjälpte jag hans syster att bygga ihop studsmattan..och det kan jag ju säga tog sin lilla tid..men vi klarade det..Gud vad kul det är att hoppa..Men blir som ett barn igen...Wiiihoo..!!
Nu är jag hemma hos mig..Thommy skulle på något möte och nu är jag här alldeles ensam..Ikväll ska han göra skolarbete så han blir kvar i Orsa och jag här i Mora..Hur ska jag klara mig alldeles ensam??..vi kan ju hoppas att det framåt kvällen/natten plingar till på dörren och han står där,min älskade hjälte<3...då skulle jag vara världens lyckligaste flicka..det inträffar nog inte..men man har ju rätt att drömma..Eller??

Här kommer några bilder från gårdagen

:










God Morgon all the happy ones..!!

Hur har ni sovit då???..jag hoppas ni har sovit bra iallafall..



Alldels snart ska jag äte min gröt och invänta Jörgen the tupp..=)..han kommer väl framåt 07.00 skulle jag tro...

Idag har älskade något prov han ska göra i Falun..ett väldigt stort prov..Så nu ska man vara nervös för det idag..Gaaaah..!!..ikväll får jag träffa honom,då ska jag pussa på han igen..
Vilket tjat om denna Thommy..men det får ni fan stå ut med...
Ha en bra dag,för det ska jag ha..


Puss Puss


Förresten..!!


Förra veckan var det: -1,0 kg på vågen..

Denna vecka: -1,6 kg



Hello there ute..!!

Har alldeles precis borstat min gaddar..ska snart lägga mig och läsa min bok litegranna och försöka blunda...jag har sovit hos Thommy sen i måndags så nu ska det bli jobbigt att sova ensam faktiskt..
Igår var han i skolan så jag tog hans lillasyster och hennes kompis med mig till badhuset i Mora..Där mötte vi upp Cissi(min lillasyster),Carl(min lillebror) och hans kompis Emil..Blev några roliga timmar i badet..Dom lurade upp mig i rutschbanan..Gick bra dom först åken..Men sen skulle dom jaga mig och åkte jättenära bakom mig..Självklart skrek jag som en stucken gris och sen när vi kom ner kom dom i världens fart och jag fick mig en spark på ryggen och på axeln..så idag gör det rejält ont..Vissa stunder kan jag inte resa mig upp..*haha*=)

Dagen idag började först med att jag pussade min älskade och sen tog vi oss en promenad..Det var skönt att få komma ut litegranna..Han är så mysig min prins<3..så härligt att vara på promenad och hålla honom i handen...När vi kom hem blev det en dusch och sen frukost..
Gerrehud att allt kan kännas så fantastiskt härligt med någon..jag vill bara SKRIKA ut alltihopa..
När jag inte är med Thommy så gör det liksom ont i magen av längtan efter honom..jag kan gråta för det känns så tomt..fastän vi bara är ifrån varandra typ en natt i veckan(då jag jobbar)..Om alla bara kunde förstå hur bra livet är..

Ta hand om er allihopa,för det ska jag göra..

Puss Puss Puss på BARA Thommy<3

Gabriellas sång..!!

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till
(Oh, oh, oh...)

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Kärlek<3



Dom bästa..!



Tänk att en endast två små människor kan göra en annan människa så otroligt lycklig..Och göra hennes liv så fulländat som det bara går..
Hur bär ni er åt??



<3








Jag älskar er<3

God Morgon Orsa..!!!

Fast egentligen så har vi varit vakna sen 08.00,för älskade skulle upp och ringa doktorn..Sen kikade vi lite på Mio min Mio och efter det tog jag mig en dusch..Thommy åke vid 10.00 för att göra skolarbete..Sen dess har jag ätit frukost med svärmor och nu sitter jag här..Hon och Thommys lillasyster Johanna skulle in till Mora..
Så nu sitter jag här ensam och spelar musik..Ganska trevligt tycker jag..Lite konstigt att vara i någon annans hus ensam bara..men man vänjer väl sig...Eller??

Puss Puss

Monsters VS Aliens..!!

Jaa det har jag sett idag..Med Thommy,han syster Johanna,Miss D och hennes kompis..den var faktsikt bra=)
Just nu är jag i Orsa hos älsklingen..Blir kvar här inatt..Yiiihaaa..
Dom sjöng nyss singstar så det skrålade här,mina öron värker..det lät ju JÄTTE........*hmmmmmm*......vackert....Men jag överlevde...
Nu ska jag pussas lite...

Hejs Svejs..!!

....


Go Kväll i stugan..!!

Just nu sitter jag med tandborsten i munnen och försöker borsta mina tänder..Ska snart krypa ner i sängen..Läsa en bok,kolla lite TV..Skriver bara här lite snabbt..jag är på jobbet om ni inte fattat det..
Har inte så mycket att skriva om faktiskt..*hmmmm*
Min älskling hade någonting med ledbanden eller vad det heter...så han måste röntgas och sen kanske opereras..Usch..Stackars mig..Vi alla vet ju hur en karl låter när han är sjuk..Hur fan ska det då låta när man ska opereras?!?!..Förlåt Thommy och alla andra män..men det är sanningen..
Nej nu vankas sängen för min del iallafall..
Natti Natti..!!



Lycklig..<3

Idag känns det iallafall bättre än vad det gjorde när jag skrev sist..Har haft älsklingen här sen igår,så nu känns det lättare..Bjöd honom på middag igår..Fläskifilégryta med ris..*mums*..jag tror han också gillade det..Självklart blev det påskmust till det..På kvällen blev det popcorn,Robinson och mys i soffan tillsammans..efter Robinson kollade vi på The Mist..Vi kom väl i säng 23.50 eller någe..
Nu är Thommy hos doktorn och kollar sitt knä som han haft ont i så länge..jag trodde vi skulle få lååååååång sovmorgon och kunna ligga kvar i sängen jättelänge och kramas..men han ringde och fick en tid kl.11.00..så han åt frukost medans jag låg och inte orkade gå upp..men nu är jag uppe och hoppas att han kommer hit efter doktorn..om han nu inte måste hem och göra skolarbete..
Nu ska jag duscha..

Puss Puss

Glad Påsk..!!


 


Hur ska man orka egentligen??

Nästan allt i livet är perfekt förutom vissa saker..Jag vill helst bara låsa dörren och dra täcket över huvudet och sen sova i flera flera veckor..Satt igår och sitter idag med och kollar på Sista Minuten resor i maj eller juni när jag är lite långledig..Någon som vill följa med mig??..Hade varit så skönt att åka bort en vecka och bara njuta..Det skulle väl jag förtjäna??..det tycker då jag iallafall..men jag hittar ingen bra resa..är så svårt att veta var man ska åka..Blir säkert ingenting men man kan ju hoppas iallafall..
Ska nog ut på en promenad och försöka få en bättre känsla inför dagen...Fy vad jag känner mig negativ och tråkig idag..Så brukar inte jag vara..Men det går väl över hoppas jag..
Först gäller det att tvätta..!!


Home Sweet Home..!!

Vad gör alla denna långfredag då??Vad ska ni hitta på i helgen??
Själv ska jag hoppas på att tiden går fort tills imorgon när min älskade kommer hem igen..Hur ska jag överleva tills dess månn tro?Gud vad jag bara tjatar om han hela tiden...Men det är faktiskt jäkla svårt att låta bli om jag ska vara helt ärlig..
Ikväll tror jag han kalasar för sin pappa..så jag ska väl bara längta mest idag...

Puss Puss


Vad är mänskligt egentligen??

Sitter i min soffa just nu och gäspar..Blev väldiga ändringar på jobbet igår..Istället för att sluta 15.00 som jag faktiskt skulle,så slutade jag 23.00..Trodde jag skulle somna när jag skulle köra bilen hem..men jag pratade med älsklingen hela vägen hem och tills jag kom innanför dörren i lägenheten..Så det kändes iallafall lite bättre..
Men det är jobbigt att han är så långt borta..Inatt hade jag verkligen behövt hans famn att sova i..Kändes så ovant att sova ensam..man börjar ju bli van att ha någon brevid sig,eftersom vi sover ihop nästan alla nätter..jag tror han skulle komma hem imorgon så då hoppas vi att han kommer hit...men det tror jag.han har då sagt det..Så får vi iallafall fira lite påsk tillsammans..Saknar dig älskade<3

Hur fan kan man tänka på en annan människa så mycket??...jag gör nog inge annat tror jag..Igår började jag gråta när jag tänkte på att han åkt så långt bort och jag måste sova ensam just  nu..KOM HEM...!!



Puss Puss


God Morgon..!!

Nu har jag precis sagt hej då till älsklingen...han ska åka bort över helgen..Hur ska jag överleva??..Kändes inge roligt att han åkte imorse när man tänkte på att vi inte kan ses...Igår hade vi iallafall lite mys..Thommy hade med sig mat och skräckfilm...Riktigt trevligt..!!..
Tur att jag iallafall jobbar i helgen när han är borta,så får man lite annat att tänka på...!!

Nu ska jag duscha..eller kanske bada???..

Puss Puss

Saknar dig Thommy<3

Kom hem från älsklingen för ungfär en timme sen..Fick lov att åka hem för att göra mig klar för Miss D..Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen och vaska av mig lite..
Jag ville verkligen inte åka hem idag..Kändes riktigt riktigt jobbigt att gå ut i bilen och åka hem..Gaaaah..!!Älsklingen höll på med något seminarium med skolan på datorn men det var lika underbart att vara där ändå..Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att han kommer till mig ikväll...hur klarar jag mig annars??
Nu ska jag duscha...

Puss Puss

Livet är härligt<3

Nu har jag precis gjort mig klar för kalaset..Duschat,fixat håret,sminkat mig och satt på fina kläder*hehe*=)...Har gjort luggen i en typ inbakad fläta..Jag tycker det är snyggt..någån mer som tycker det..sen har jag en grå klänning med persikofärgad tröja under och svarta tights/leggings med fötter..till det blir det ett par ballerinaskor...sen är jag redo..Vad tror ni om den utstyrseln???

Snart måste jag pallra mig ner på Mora och köpa presenten också..Ska vara i Orsa vid 16.00..så det gäller väl att skynda på lite nu eller något..

Ha det bra så länge..

Puss Puss

The black beauty rider igen..!!

Vilket härligt väder det är ute..Har varit ute och gått ett tag..Nu sitter jag och äter min lunch..Pasta m.bacon och currysås..Så jäkla gott..men jag har inte vanligt bacon,utan kalkonbacon som är mycket bättre..Det är gott och man kan äta så man blir mätt..Det är bra tycker jag..
Håller på att tvätta lite också..så jag har rena kläder..sen ska jag duscha så jag är fräsch när jag ska träffa Thommys familj för första gången..MÅSTE hinna ner på Mora och köpa presenten också..annars känns det ju lite pinsamt att komma utan paket när hon fyller år och jag är ditbjuden..
Nu börjar jag bli nervös..har inte träffat dom förut..Bara sett hans mammas baksida när hon körde oss från balen..Gaaaaaaaaaaah..!!..nej nu får du skärpa dig Carro..

Puss Puss


God Morgon allihopa..!!!

Jag har nästan nyss pussat min älskling hej då..han skulle hem och göra någon skolgrej..Så är det när man läser på högskola..Gaaah..!!..men det är inge roligt när hans varma kropp ska lämna min säng..
Nu känner jag mig lite trött..vi somnade strax efter 01.00 inatt..Jag får väl lägga mig i tid ikväll..
Just det,idag ska jag till svärmor på födelsedagskalas..så jag måste ner på Mora sen och köpa en present..Jag vet redan vad jag ska köpa,så det går snabbt att inhandla förhoppningsvis..
Igår fick jag ett påskägg av Thommy..det var fullt med en massa rosa grejer handdukar,ljus,tvål och lite mer..

Puss Puss


En fråga bara..!!

Vilka är ni som läser min blogg egentligen????
Man blir ju lite nyfiken,får se nu vilka som vågar träda fram..
Ni kan ju lämna en liten kommentar bara..



Kurrande mage..!!

Kom hem från simhallen för snart en timme sen..Blev ingen vattengympa..Orkade inte vänta ända till 15.00 så jag åkte ner strax efter 13..Simmade 1500 meter...det var riktigt skönt kan jag lova..man kände ingenting förrän man skulle gå upp ur vattnet,då höll benen på att vika sig under mig*haha*=)
Nu har jag nyss kastat in en bakpotatis i ugnen...ska äta den tillsammans med lite kesoröra..*mums*Provade ju det förra veckan och det var riktigt riktigt gott...
Ikvälll kommer Thommy hit..Vi ska hyra film och mysa heeeeeeeeeeeela natten lång..Ska blir så skönt..vill inte vara ifrån honom en endaste liten sekund..alltid lika jobbig när han åker hem..

Puss Puss

Good Morning..!!

Gud vad jag sov länge idag..Vaknade 10.00,hade helst sovit längre kändes det som,men jag sa åt mig själv att jag faktiskt måste gå upp..man kan ju inte ligga och sova hela dagen..tror jag ska äta lite gröt nu och sen ska jag ut och sätta mig i solen..Kl.15.00 vankas det ju vattengympa för min del..Anna kunde inte följa..men hon hade en vettig orsak..
Någon annan som vill följa med mig???..jag är öppen för förslag*haha*=)
Sen ikväll kommer nog älsklingen till mig..
Nu vankas det frukost hos Wickmans..!!

Puss Puss

Gröna äpplen och te..!!

Sitter i soffan och kollar på någon film som var på TV idag..Funderar på om jag ska sova??!?..men jag är ju ledig imorgon så jag ska försöka att kolla klart på filmen...så kan jag ge mig själv en sovmorgon imorgon igen..tror att jag ska pallra mig på vattengympa imorgon vid 15.00..Anna ska kanske med..Någon mer som vill hänga på???
Är det fint väder imorgon så kanske jag tar en promenad före lunch..Om jag inte sover vill säga..*haha*=)..men jag ska nog komma upp i tid..annars ringer väl mamma och väcker mig ändå..så jag är inte särskilt orolig...
Min näsa svider lite sen gårdagen i solen..blev alldeles röd..Thommy han skrattade åt mig och min näsa och så hade jag två röda ringar på kinderna..Snyggt va??!?!?
Han gör klart sitt skolarbete idag,så han kommer nog imorgon..Blääääää för att sova ensam säger jag bara..Annars åker jag väl till Orsa och våldgästar inatt eller något liknande..*hhahaahahahah*=)
Till sommarn slutar han högskolan då kan han då inte skylla på skolarbete.....Gud vad jag är fundamentalt rolig idag...
Nu drar jag till vidderna...not..

Puss Puss




Tillbaka i Mora..!!

Kom hem för typ 2 timmar sen...Åkte till MAXI för att handla litegranna..det är så skönt att gå och handla i lugnan ro..=)..
Helgen har iallafall varit underbar..Jag och Thommy åkte ju till Furudal igår morse..Då bar det ut på sjön..Jäklar vilket fint väder det var igår..Vi låg mest och lapade sol..så himla mysigt<3..vi kom hem(Furudal) 15.00..bytte till torra kläder och satte oss på gården för att fortsätta vårt solande..

Senare på eftermiddagen/kvällen åt vi en förträffligt god påskmiddag..*mums*=)..Var så skönt att bara få vara med familjen och Thommy i helgen..eller ja han är väl min familj han med..!


Puss Puss<3


Berg flyttar in..!!

Jag skulle bada idag..precis när jag lagt mig tillrätta och börjat slappna av,så ringer älsklingen...Gaaaaaaaaaaah..!..han gav väl igen för att jag ringde och väckte han i morse*haha*=)..fast jag ringde 11.30..då ska väl alla vara vakna???..men den där Thommy han är ju inte som alla andra..Moahahahah..!!..men iallafall..vi pratade en stund,skrattade i massor..vilka sjuka ideér vi får tillsammans..!
Ska bli mysigt att få vara tillsammans imorgon och hitta på en massa mys..Vilken underbar pojkvän jag har..Jag blir alldeles salig..Tssss=)

Nu ska jag kolla på TV och sen sova..!!


Puss Puss


Så ska det låta...!!

Breaking the law...Breaking the law..*sjunger HÖGT*



Så ska det låta...!!

Breaking the law...Breaking the law..*sjunger HÖGT*



Fransk manikyr is the shit..!!

Kom nyss hem från Dollar Store..hade inget bättre för mig så jag åkte dit..Hittade iallafall lite grejer..Så jag är faktiskt nöjd..Tänk att det är påsk nästa vecka...Vad tiden går fort...
Jag är iallafall glad att det är vår..Nu ska jag bada..

Puss Puss

Avklarat..!!

Nu har jag hämtat in tvätten..Tur att jag kom på att jag hade den där ute..Ett genidrag av mig*leeeeeeeeeeer*=)
Kastade nyss in min bakpotatis i ugnen,den ska ju vara inne ett tag i ugnen..ska äta den tillsammans med en kesoröra..man blandar liksom keso,rödlök,paprika och skinka..Ska bli spännande att prova..!!
Ikväll hoppas jag att Thommy kommer hit till mig..så vi kan sova tillsammans inatt..har varit tomt i sängen några nätter..
Vi höres alla glada människor..!!

Puss Puss

Mynt i pungen..!!

Just nu kollar jag på Top och kom precis att tänka på att jag har tvätt i tvättstugan..Dryyyyyyyyyyygt..!!..nu måste jag ju hämta den..



Solen skiner i Mora..=)

Jag har precis ätit lite lunch..före det så var jag ute och gick en stund..det var trevligt eller mer skönt kanske..Vädret är ju alldeles underbart..Yiiihaaa..!!..man blir så himla glad av allt solljus..skönt att vara ledig nu några dagar..precis vad jag behöver i mitt liv..nu hoppas vi bara att solen ska lysa alla dagarna..
På måndag så tänkte jag försöka komma iväg på vattengympa på simhallen..har aldrig provat det vad jag kan minnas..Någon som har testat och vet om det är kul???
Snart ska jag ut i tvättstugan och fixa tvätten så den kommer på tork,sen så ska jag åka på affären och handla..Måste ju handla lite inför morgondagen..och så får vi inte glömma att köpa påskmust..Vad vore påskmiddag utan påskmust egentligen???!?!
Skriver väl mer sen...

Puss Puss

God Morgon allesammans..!!

Nu har jag haft klart min sovmorgon antar jag..mamma ringde och sa att jag måste kolla på 4:an..så jag for upp som en galning..på 4:an var det en tjej med Downs Syndrom som skrapar triss*så sööööt*..Hon vann 100 000 kr.Hon skulle ha fest för sina kompisar och bjuda på korv..Jag vill också gå på den festen..Vem skulle inte vilja göra det???

Idag händer inte så mycket i mitt liv om jag ska vara ärlig..Ska väl tvätta och åka på affären och handla inför morgondagen..först ska vi ju ut på sjön och sen ska det bli påskmiddag tillsammans med familjen..Och antagligen så sover vi kvar i Furudal..*skööönt*..så slipper man hålla på att köra hem på kvällen..det orkar man inte efter en dag med fiske och en massa sånt där..

Nu ska jag snart äta frukost..!!


Puss Puss


Kvällsmys med te och knäckemacka..!!

Kollar på Medium just nu och dricker te*mums*..ska väl lägga mig efter det och läsa lite..Om jag kan somna..Blev en hård dag idag så jag somnade på soffan när jag kom hem strax efter 16..eller jag var vaken ett tag men sen somnade jag...Jag var helt slut verkligen...
Nu är jag ledig i 6 dagar så imorgon ska jag börja med att unna mig en sovmorrgon...det kan jag väl vara värd??!?!..eller vad tycker ni andra??..Jag tycker iallafall att jag är värd det..ska bli skönt att slippa ställa någon klocka..jag ska tvätta 12-16 men före dess ska jag väl hinna vakna..hoppas jag..=S..
Nu ska jag kolla vidare..

Puss Puss


God morgon alla vakna...!!

Nu ska jag alldeles snart åka till jobbat..vaknade 05.30 och bara flög ur sängen..Vet inte ens varför?!?!!?..men nu är jag klar iallafall..och ska åka..Frukost blir det på jobbet..!!
Hoppas alla får en bra dag..Thommy..jag saknar dig<3


Puss Puss


Hejsan Hoppsan..!!

Just nu kollar jag på Det okända..det är så spännande..Efter det så ska jag kolla på Grey´s anatomy och sen ska jag SOVA..hoppas jag kan somna..sist så var jag vaken halva natten fastän jag var dötrött..men det är bara för att Thommy ska vara så dödryg*haha*=)..idag kunde han inte sova här eftersom han är barnvakt den tönten..Tsss..han är väl ingen tönt heller..han är ju min prins<3...så då kan man inte skylla på att han håller en vaken heller..fast det kan vara värt att vara vaken halva natten med honom,för när man väl somnar så är det ju i hans armar man får sova..MYSIGT..!!
Jaja,jag ska nog överleva iallafall en natt ensam..vi får då hoppas på det iallafall..
God natt på er..!!


Puss Puss<3