HELT KUNG

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
And it's our God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Scooch on over closer dear
And I will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and I laughed
I guess what I be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanitys and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm yours
Open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find the sky is yours

So please don´t
There's no need to complicate
Cause our time is short
This is our fate, I'm yours

Tjohoooooo...!!

Är på jobbet nu..Skriver lite innan allt sätter igång,det är bara en som kommit hem från sitt jobb än så länge...!
Lika fint väder idag också..Hääääärligt tycker jag..
Fick världens finaste grejer från Barcelona av min syster,5 par örhängen,en prafym som luktar jordgubb och ett så himla snyggt armband,det var silver med små rosa diamanter/stenar..Älskar det verkligen...
Så nu har jag bara utländska armband på mig idag..Annas från Malta och Cissis från Barcelona...Och allt i rosa så klart...Tiihii..!!
Åkte förbi huset idag igen...Då brast det för mig...Vart så himla himla ledsen...Det känns riktigt jobbigt just nu..Men vi hoppas att han har det bra där uppe...
Neej nu ska jag arbeta...eller något liknande...

Puss Puss


image35

Fick bara lov att lägga ut bilden...Den är så sjukt rolig...Du å Jag Anna<3

Vackert väder och en massa tårar..!!

Vaknade i morse vid 8 av att mamma knackade på dörren..Då kom hon in och berättade det hemska,tårarna började spruta på mig..Usch alltså..!..Sen vid 10 skulle jag köra Carl till dagis,då sprang fröknarna på mig och frågade om jag kunde komma in och jobba på en gång..För det skulle sättas ihop en massa krisgrupper,så dom behövde mig..Så under dagen har vi pratat med psykolog och en massa saker...
Tänk att en så ung människas liv kunde släckas så snabbt..Det är så orättvist,har gått som i en dimma hela dagen..Gråtit och skrattat om vartannat..Chocken är inte riktigt borta än..Så svårt att förstå,att du bara är borta Marcus lilla...Tänker på din familj,dina föräldrar och din syster Elin,hur ska de klara sig?!?!
Var dit för ett tag sen la dit blommor och tände ett ljus för dig och sin familj..
Hoppas du har det bra nu...Tänker på dig...!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2565144.ab


Jaa tänk att vädret är så fint trots all sorg,Försökt att njuta lite av vädret..Var ute med alla barn hela dagen idag och lekt..Så lite färg har man..Svårt att försöka hålla god min alla gånger när man mest ville gråta..Men barnen fixk en på något vis att le liksom..
Ska jobba på Pralinen imorgon,men han jag ska jobba med är bra så han kan jag prata med,jag talar ju så klart om Jan-Eric min Daaaaarling=)..Så det blir en lugn dag på jobbet...!
Nu ska jag försöka komma på bättre tankar...!

R.I.P Marcus..!


Fy vad livet känns orättvist en dag som denna...!

3,3 kg LÄTTARE

Just det,3,3 kg lättare har jag blivit sen jag började med viktväktarna..Om ni visste vad nöjd jag är med mig själv...Känns så himla härligt..Inge svårt är det heller för den delen...
Är i Furudal och hälsar på nu,hämtar allt det mumsiga..Tssss=)*gott gott*
Stannar här tills på fredag..Jobbar kväll då..
Ska åka vid 22.30 ocg hämta min syster på tåget...Äntligen har hon kommit till Sverige...Hon har varit i Barcelona...Ska ge henne en stor  fet kram när hon kommer från tåget...
Guus vad skönt med sol också då,har värsta ränderna efter BH:n..Känns så härligt med detta väder..Hoppas det är lika fint imorgon,då ska jag och min syster pressa som faaan..
Är inte på skrivarhumör längre..!

Puss Puss

Häärligt..!

Kan ju tala om att det blev världens roligaste kväll i lördags..Blev full som en katsrull..Men det var kul det med..Måste göra om detta snart igen..!
Kul inne på wasa också men inte så mycket folk*haha*=)


TILL DIG MAMMA..!
http://www.youtube.com/watch?v=wKzgrpw13Kw&feature=related


TILL DIG PAPPA...!
http://www.youtube.com/watch?v=dzjgrHrRsDY&feature=related


JAG ÄLSKAR ER..!

Paaaaaaarty..!!

Ikväll blir det partaj utan dess like,är hos Anna Olander just nu..Ska bli riktigt roligt vill jag lova..
Ikväll kommer mamma och pappa hem med gottigheter till mig och Anna..Får åka till Furudal och hämta det till veckan*tihii*Ska bli smaskens..
Ska bara tala om att jag och Anna Olander har lagt våra sista pengar på denna fest,och då menar jag de sista,vi stod på Willys och skrapade ihop våra sista slantar..Så nu ska ingen komma och klaga..!!

image34


TACK..!!

Måste ju tacka världens BÄSTA Anna för armbandet från Malta..Det var så himla fint,blev riktigt riktigt glad..!

image32

God Morgon världen..!

Ja nu är uppstigen igen..=)Trött som rackarns är jag,men det ska vi nog klara av ändå..
Glömde tala om att jag klippte mig igår..Jag hade först ingen tid,men frisör lovade att hon skulle klämma in mig denna vecka trots att det var fullt..Så egentligen skulle jag klippa mig imorgon,men igår gick jag förbi salongen och då kom hon ut skrek efter mig,jag hade min MP3 i så först hörde jag ju ingenting,så hon skrek som en galning så till slut såg jag att allt folk tittade på henne och på mig så jag fick lov att vända mig om*haha*=) där stod hon och då gick vi in på salongen och skrattade så det tjöt om oss*pinsamt*,så sa hon att hon hade fått ett återbud*Jippie*,det var min tanke=)
Så nu är jag snygg som satan,men har inte mycket hår kvar alls..Jättelite hår på skallen som en baby nästan,nej då men kortare och tunnare,blev snyggt tycker jag..Får se vad Anna säger när hon får se mig ikväll..Hon kanske dör,vem vet?!?!?


Puss Puss


http://www.youtube.com/watch?v=QedgzsjouXU
Det är verkligen Världens bästa låt,vet att den är ett år gammal,men den är fortfarande lika bra..Blir alldeles glad och spattig när jag hör den...

http://www.youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY
När man hör den här låten vill man bara hoppa runt och dansa..Helt KUNG..!

Lycklig..!!

Ja nu är mitt hjärta lagat igen..Min kära vän Anna Olander har återvänt..Tihi<3 Blev promenad igår och idag med henne..Imorgon ska vi och se Talangjakten(Danni ska vara med),så jag hämtar Anna vid 17.20,då ska hon först med mig till viktväktarna,för jag måste väga mig..sen drar vi på talangjakt,sen på torsdag hämtar jag och Danni upp henne vid 18,då ska vi se någon teater med gymnasiesär(om jag fattat det rätt),sen på fredag ska vi äta lunch tillsammans jag och min kära vän..Och på lördag blir det paaaaaarty..!
Tror till och med att jag har fått med Mathias på fest,han sa då att han var sugen på att följa med..Han fyller år idag,så jag ringde och sjöng för honom med min vackra stämma..=)..Då började vi prata om fest och så frågade han om det var okej att följa med ut..Och det tyckte jag att det var,och Anna med för delen,för jag frågade såklart henne*leeer*=)..
Sen nu när jag cyklade ute på Rättvik så mötte jag Pontus och han var ju såklart också sugen på fest,men vi får se hur det blir med den saken..Kan ju inte dra hem alla jag känenr till Anna Olander heller..Då blir hon arg på lilla mig tror jag nog..Men Pontus lät inte alltför sugen på att va ut i Mora så det kanske inte blir så...
Men Mathias hoppas vi på,han är en rolig prick,idag när jag kom till jobbet hade han varit in på min användare och lagt upp snoppar som skrivbordbakgrund*Hahahahahaha*=)Trodde jag skulle dö av skratt..Då ringde jag honom och först blånekade han och sen så kunde han inte hålla sig den luringen...För jag visste att det inte kunde vara någon annan än han...

Just nu är jag på mitt arbete,började 14.30 och slutar 15 imorgon...Då är det bara springa till tåget och åka hem och göra sig klar inför talangjakten...!

God Natt..!!

Puss Puss

image14

Glaaaad..!

Var på viktväktarmöte igen igår..Hade gått ner ännu ett kilo..På bara en vecka..Såååå härligt!!Man blir så nöjd över sig själv...
Just nu sitter jag på Pralinen(mitt jobb) och saknar Anna Olander så att det smärtar i bröstet på lilla mig..KOM HEM NU ANNA...!!
På söndag blir det Elvis på Cirkus med hela Pralinen,ni vet dom utevecklingsstörda som gör teater..Glada Huddik tror jag dom kallar sig...Ska bli riktigt skoj..
Gick bra på rättegängen i tisdags...


Puss Puss


image31image26

Good Morning..!

Nu sitter jag här på mitt jobb igen=)...Vaknade vid 07.30..Fatta vad skönt att få sova så länge på jobbet..Det känns riktigt härligt..Så nu väntar jag bara på att Jan-Eric kommer och jobbar med mig vid 9.00..Ska bli skoj..
Idag ska vi sola och bara njuta av vädret antar jag..Tänk er att få betalt för det också..Haha=)
Nu har det blivit fyra inlägg under mitt jobbardygn..Men två av dom är bara listor..Så nu har ni iallafall lite att läsa..Skriver ju mest när jag är på jobbet eller hälsar på i Furudal..
Hoppas alla får en lika bra dag som jag...!


Puss Puss

LISTA

Kött eller fisk: Kött
Drink eller shot: Drink
Öl eller vin: Vin
Kaffe eller te: Te
Kort eller kontant: Vilket som
Dusch eller bad: Bad
Pumps eller ballerina: Ballerina
Svart eller vitt: Vitt
Paris eller Nicole: Paris alla gånger
TV eller film: Film
Morgon eller kväll: Kväll
Sommar eller vinter:  Sommar
Räkor eller kräftor: Kräftor
Sola eller bada: Båda!
Fest eller hemmakväll: Beror på..Men fest är nog det som lockar mest=)
Pizza eller mc donalds: Pizza
Långt hår eller kort hår: Kort
Blond eller brunett: Blond
Fransk manikyr eller färg: På korta naglar är det fint med färg och på långa med fransk manikyr
Dator eller tv: Dator
Hus eller lägenhet: Lägenhet i Mora
Hund eller katt: Katt
Tåg eller buss: Tåg!
Svett eller parfym: Parfym,hatar folk som luktar svett..Bläää!

LISTA

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Pölsa, blodpudding
Kläder just nu: Pyjamas
Musik just nu: I´m yours-Jason Mraz
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 60-70 talet..Gå på alla fester och leva som de gjorde..Woodstock=)
Sommarplaner: Jobba och sen ha semester med SOL..
Fisk eller badkruka: Fisk till tusen
Saft eller alkohol: Beror på
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol med lätt vind ;)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Anna(så det blir lite skoj när man enda ska sitta där ute på ön),tändstickor och kniv
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska:   Båda två,beror på.
Sparare eller slösare: Slösare
Bästa film: Så himla många..Rännstensungar m.m
Tror på liv på andra planeter: Ja Det gör jag
Kommer du ihåg din första kärlek: Jajamensan
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Jaa
Tror du på mirakel: Ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: minst 2
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Nja...
Snarkar du? Det kan man lugnt säga
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Ja..Speciellt
Äckligaste insekten: Getingar
Bästa bok? Många
Om du fick välja en superkraft,vad skulle du välja? Osynlig eller läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? Just nu har jag ett bra jobb..Men annars på barnsjukhus
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Beror på vad jag är sugen på
Skriver du dagbok? Blogg
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har redan två tatueringar..och hål i mina öron..Men tatueringar ska jag göra fler av..
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat!
Gungar du på stolen? Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Är du rädd för blod?   Om det kommer mkt!
Saltar du på maten? Om det behövs :P
Gillar du att sjunga? Jajamensan
Anser du att du är stark?  Jaa,som Pippi
Brukar du sola?   Jaa
Vad gör du om du får hicka? Hållar andan
Röker du? Nej ,usch
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet: Hmmm?!?!?!

Såååå himla glad....!

Jag har varit med i ViktVäktarna i 2 veckor,och ändå varit på en massa fester och ätit mer än jag skulle..Men jag har minskat 1,5 kg...*stolt*...Blev så glad när jag var och vägde mig i onsdags..Det funkar..=)...Det är de första kilona någonsin som jag har kunnat gå ner helt själv...*stolt igen*
Är duktig på mina promenader också...Var ute en timme själv igår och sen en timme med Anna..Sen idag var jag ute och gick över en timme...*lycklig*
Har en stegräknare som är riktigt fiffig..Den räknar ut hur mycket jag måste gå för att vara hälsosam,den ränkar efter min vikt och längd m.m..Sen räknar den ut hur många points jag tjänar på mina promenader..
Ååååhhhh,jag känner mig så lycklig just nu...!
Förlåt för mitt skrytiga beteende....


Puss Puss

Cirkus...!

Snart tar jag AUDI:n,hämtar Carl och drar mot Mora..För ikväll blir det Cirkus...Ska hämta upp Anna vi 17.15..Först ner på Mora och ta ut pengar måste jag..Sen ner till Tingsnäs och hämta ut biljetter,ta BRA platser och sen inväntar att den börjar....Cirkusen börjar vid 19..Ska bli riktigt roligt och spännande...Var längesen man var på Cirkus..Kommer att vara alldeles till mig i trasorna..Haha..!
Sen inatt så sover Carl hos mig...Ska bli mysigt..Och imorgon drar vi tillbaka till Furudal igen..!Han måste hem på dagis till 14 säger min lilla mamma..Tsss..!Så då åker jag väl buss hem till Mora imorgon..
Jaja,nu ska jag göra mig redo för avfärd..Ska kolla internetbanken först...

Puss Puss


image30

                    
image31


image32


image33


Till de underbara..!!

Om någon vågar påstå att du inte var underbar
Skulle jag berätta att du är det bästa jag har
Att du är själva himlen,min måne och sol
Att du är alla blommor,tulpan,ros och viol
Att du är en ängel som föll från himmelen en dag
Att du ger mig mod att va feg
och styrka att va svag
Att även när det regnar,
Tar du solen fram för mig,
Och när den skiner så skiner den i dej
Att när jag gått vilse
Så leder du mig rätt igen
Att du är en stjärna min bästa vän
SÅ OM NÅGON VÅGAR PÅSTÅ ATT DU INTE VAR UNDERBAR
SKULLE JAG BERÄTTA ATT DU ÄR DET BÄSTA JAG HA

Några få vill jag ge denna text..Ni vet nog vilka ni är..=)

Dunka plåt i Orsa och fota i rondellen..!

Vilken Valborg det blev igår..Rikitgt trevligt faktiskt..Var hemma hos Johanna på lite kalas,och sen åka runt i Orsa och dunka plåt som några jävla galningar..Haha=)..MÅSTE få se dina kort den Anna...Tsss..!Den 24 maj så smäller det igen..eller vad säger ni??
Just nu är jag på mitt arbeta..Började 14.30 idag,slutar 15 imorgon..Ska väl snart krypa ner i sängen tror jag..Så att jag orkar med morgondagen,ska ju springa lite på marknaden..Är ju ändå tradition på något vis att gå på den..Det ska bli skoj..!


image29


Förlåt Martina..! Inte meningen att vara så dum..Blir så himla ledsen på mig själv och det har jag varit hela dagen vill jag lova..Inge roligt att bråka med dig ska du veta..Men jag tror att det är lite bättre nu..Ska träffa dig imorgon och då ska jag krama om dig riktigt HÅRT..!Har saknat dig något så oerhört..!Du kom in i mitt liv när det var som svårast och du visade mig tillbaka till ljuset..Även om det blev mörkt så stannade du kvar och höll min hand..Du svek ALDRIG..!Du puttar på mig när jag inte orkar ta mig framåt..Du har ju varit med ända från Furudal,från början..Jag tror du räddade mitt den där dagen,när de hade varit så elaka och jag sa att nu skiter jag i allt,slutar skolan och hela köret,bara bröt ihop och grät..Då kom du till mig och sa "Jag vill inte att du ska vara ledsen,jag tycker ju om dig." Det fick mig att orka,du fick mig att orka..Du är min hjälte nu och för ALLTID Martina Hilmers..!