God morgon everyone..

Nu har jag alldeles precis vaknat..eller ha klivit ur sängen kan man säga,har liksom aldrig riktigt hunnit somna..så då är det ju svårt att vakna*haha*=)Känner med helt jäkla död alltså..
Vet inte ens vad jag ska skriva*hmmm*sitter bara och stirrar in på skärmen typ..mina ögon och min hjärna vill inte riktigt vara med idag..Blääää:P
Nu ska jag gör något roligare..Som vaddå liksom??

Puss Puss<3




Till Thommy<3



http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA&feature=related



JAG ÄLSKAR DIG<3




Idag börjar allvaret igen=(

Blääääääääääää..dags för jobb igen..hade behövt vara ledig lite till.men men..vi får se det från den ljusa sidan..Mindre än 3 veckor tills min semester börjar..så nog ska jag väl orka kämpa??..betald semester är ju aldrig fel..MOhahahaahah=)

Nu ska jag fixa mig sen äta min nya favvo...Turkisk youghurt med hallon..Prova det om ni inte redan gjort det..Himla gott och bra när man blir sådär sugen på något..

Puss Puss<3

Ledighet är sköööönt..=)

Har varit ledig måndag,tisdag och är idag inne på min sista dag med ledighet..Jag bara tänker som så att varje dag som går är ännu en dag närmare min semester..det känns så himla himla skönt..

I måndags var vi till Falun och Borlänge på shopping..Hittade en del..2 kjolar,2 klänningar,BH,trosor ,smink, partyväska,      örhängen,skor,Bikini och lite sånt där..Hiihii..så jag är iallafall nöjd..men min ekonomi var inte lika glad som jag..Men men,det är väl smällar man får ta antar jag..

Nu ska jag äta frukost...

Puss Puss<3

Gaaaaaaaaaaah...!!

Känner mig alldeles sliten..Usch..Idag känner jag mig verkligen som en avdankad kommunalarbetare..Håret står åt alla håll och man känner sig liksom allmänt..RUTTEN..usch och fy..Jag längtar tills jag kommer hem..

Puss Puss<3

Trött och sliten..!!

God morgon på er allesammans..!!
Hoppas ni alla har haft en bra natt  Hiihii..det har jag..typ....det beror lite på hur man ser på saken..Vaknade vid 7 och kunde inte somna om fastän jag knappt sovit något alls..men men..slutar iallafall vid 15.00..då ska jag HEM..ska först hämta upp Carl och sen handla grejer till en cheescake jag tänkte göra som mys till kvällen..Mamma och pappa kommer hem i dag så vi ska möta upp dom på järnvägsstationen framåt eftermiddagen..Så då tar dom Carl med sig hem till Furudal sen..så ikväll ska jag och älskade mysa tillsammans..Laga lite god mat och bara pussas<3..precis vad man behöver..

Faaan vad jag är sugen på fest...Vill verkligen ut och festa just nu..Hade behövt mig en rejäl festnatt..med bara en massa vilda upptåg..Någon som kan tänka sig en fest med lilla mig??..Eller jag kanske är alldeles för vild och galen för er smak??..så kan det ju också vara..att man inte duger...
Nu ska jag sluta skriva..

Puss Puss<3



Rosa Praliner åt folket:)

Vad gör ni en fredagkväll som denna då??..Själv jobbar jag..

Orkade inte blogga när jag kom hem igår...Först en massa lek med Carl..När han lagt sig så mös jag och min älskade med skräckfilm och te..Hääärligt=)..Gud vad jag är kär<3..Life is good you know..Yiihaaa..
Vaknade vid 9 i morse..Tog med mig grabbarna och tog ett morgondopp..HiiHii..sen åkte vi hem och åt frukost tillsammans och kollade på "Hitta Nemo"..Så himla mysigt..
Skirver kanske mer sen om jag orkar..

Puss Puss<3

God Morgon mina små gullepluttar..=)

Vaknade för typ en timme sen och kunde inte somna om något mer..(är på jobbet)..Det svider i mina ögon för att jag är så himla trött idag..Har inte alls sovit mycket inatt..Men det är bara att bita ihop och se glad ut..Eller vad tycker ni?

Idag när jag slutar så ska jag hämta upp Carl hos Christopher och Johanna..Han ska sova hos oss inatt eftersom att mamma och pappa åker till Riga idag och kommer hem på lördag kväll..Och imorgon jobbar jag natt igen så då får han åka tillbaka till Christopher och Johanna igen..
Ska bli mysigt att han Carl hemma hos oss en natt..Jag älskar verkligen den ungen<3..Älskar verkligen alla mina syskon,de är dom bästa man kan önska..
Nu blir det frukost för min del..

Puss Puss<3

Känner mig glad över livet..<3

Hann inte hela vägen till lassarettet igår..Gaaaaaah..han är för snabb den där Thommy..men jag hann iallafall gå en liten bit..Typ 40 minuter..men hade behövt hela timmen som det tar att gå till lassarettet,men det får väl bli en annan gång det..Brödet jag bakade blev iallafall himla gott..*mums*..Ibland är jag ju iallafall bra husmoderlig,som en riktig liten hemmafru..Haha:)..men jag tycker faktiskt om att vara hemmafru..Förutom att städa då..men det sköter min man eftersom jag gör så mycket annat..Är han inte söt då??

Jag älskar dig Thommy Jonsson<3

Puss Puss<3

Brödbak..

Just nu bakar jag lite rågsikt och när det är klart ska jag gå upp till Lassarettet..Thommy slutar 15.45 så jag tänkte försöka stå vid bilen när han kommer ut..Tiihiii..SKönt att röra på sig lite..
Ta hand om er..

Puss Puss<3

Tjolahopp..!!

*host host*..Det liksom kliar i min hals hela tiden..Snart blir jag helt gaaaalen..fast det är jag ju redan..Haha=)..

Om 5 veckor nu sitter jag på ett plan påväg till AFRIKA a.k.a Egypten..MOhahahahahaha=)..Iallafall om allt går som det ska vill säga..Ska bli alldeles underbart..!!

Vad gör ni i detta skitväder då??..Kan man bli mer utmattad på Sverige just nu??..man blir så less på allt regn hela hela tiden..Blääää..När kommer solen tillbaka,någon som vet det??

Puss Puss<3



Jobb..

Ska bara skriva att jag lever..Men nu ska jag åka och jobba...Så det blir en bättre uppdatering senare kanske..Håller på att bli sjuk också..Himla tur att man är kär i en sjuksköterska*haha*=)

Puss Puss<3

Björn Rosenström-vilken lirare..

Vilken kväll det blev alltså...Björn var helt kung..
















Idag mår jag som förtjänar..Vaknade vid 6 och mådde piss..Så Thommy kom med hinken och alvedon..<3..orkade inte gå till toaletten och spy..Fy fan...Tror jag spydde upp hela min insida..det kändes som det iallafall..Usch..Men nu börjar det vända..Har bara lite ont i huvudet..
Ikväll blir det bio..Premiären på Harry Potter..Myys<3..Såg nyss att typ alla biljetter var slut..Men jag har redan fått bra platser för jag bokade för flera veckor sen..

Puss Puss<3

SKA NI MED...???




OM NÅGON VILL MED SÅ KAN NI HÖRA AV ER..ÄN FINNS DET TID..

NU KÖR VI...!!






BOWLINGEN..HERE I COME..!!

Så himla bra=)

http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q

Ni högteknologiska människor..Hur lägger man in så en ruta med videon kommer upp istället för bara en länk?

Sälen is the shit..!!

Vaknade av att klockan ringde vid 10.00 och jag fattade först ingenting..Skulle upp och tvätta men man är alldeles virrig på morgonen..Men till slut kom jag iordning med allt och tog mig till tvättstugan..
Idag blir det Sälen DIREKT när älskade slutar..Jag har packat och gjort allting klart..Rosévinet står laddat för avfärd..Ikväll blir det bada tunna och dricka vin..Kanske någon cider också..Jag är öppen för förslag faktiskt..Ska bli så skönt att bara få komma bort känner jag..
Ha det..

Puss Puss<3

Go Kväll..!!

Ska alldeles strax se lite repris av Paradise Hotel=)..Finns inte mycket annat att göra i detta väder..
Imorgon blir det Sälen=)..

Puss Puss<3

En ny dag nalkas..

God Morgon!!..Har ni sovit gott mina vänner små?
Idag händer inte mycket..jobbar nu först och sen ska jag och älskade försöka ha lite fredagsmys..Nu är det dag för fredagsmys,om det så är det sista jag göra*sjunger*..Ska bli skönt efter en slitsam vecka..
På söndag kanske vi åker till Sälen..Men bara för en natt eller två..Mamma och pappa åker idag..men älskade jobbar heeela helgen så då kan inte vi åka förrän på söndag när han slutat jobbet..
Nog för mig..

TjingTjong Flaggstång..!!


Egypten 24/8 here I come..!!

Skulle bara tala om för er kära vänner att jag är vid liv..=)..Sorry för den tröga uppdateringen,men jag är ännu inte riktigt hämtat mig efter min vakennatt häromdagen..Men jag tror nog det börjar vända..Känner mig inte så trött just nu iallafall..När jag mest av allt skulle behöva vara trött liksom..Gaaaaah..
Väntar på att älskade ska sluta och komma ut från lassarettet så vi kan prata..Han kan ju inte ha telefon på eftersom han jobbar inne på lassa..Då kanske det blir någon maskin som får fnatt eller något liknande..*haha*=)..Något sådant vill man ju inte ställa till med heller..han slutar vid 22..Så det är ju ganska snart..
Annars lever livet på som förr..allt känns underbart..Nästa vecka hoppas vi på sol så jag och världens bästa Anna kan ligga på stranden och färga oss..Tsss=)

Puss Puss<3

Kan inte stå emot..!!

Nu gör jag det..nu ringer jag och väcker honom<3

Påklädd och svidande ögon..!

Nu har jag klätt på mig och bäddat sängen..Ingen idé att springa i pyjamas mer liksom...ska ändå snart sätta igång och jag kommer iallafall inte kunna somna även om jag lägger mig..Just nu längtar jag hem till mig egen säng...Måste nog sova middag när jag kommer hem vid 15.30..Annars klarar jag inte resten av dagen..fast man undrar ju hur jag ska klara av att jobba UTAN EN GNUTTA sömn..?!?!!?
Snart ska jag ringa och väcka älskade som ska upp och jobba..Men måste vänta i ungrfär 15 minuter till..men det känns svårt att hålla sig..Vad ska jag göra under tiden??..spela spel kanske??

Puss Puss<3


Hej på er där ute i natten..!!

Klockan är 04.40 snart och jag har ännu inte sovit en blund inatt..Gaaaah..men nu har det liksom vänt och jag har blivit pigg igen..men om någon timme kommer det krypandes igen..Hur f*n ska den här dagen gå egentligen??..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva ens..För sjävklart så funkar inte min hjärna som den ska..Den är alldeles snurrig..Man känner sig verkligen konstig efter att ha varit vaken en hela natt snart..
Vad ska ni göra idag då??..Hoppas iallafall att det är någon som vill svara på den frågan..

Puss Puss<3




God Morgon allesammans..!!

Här är jag igen=)..Min ledighet på 4 dagar har varit alldeles underbar..Först i torsdags så låg jag och Anna hela dagen på stranden..sen på kvällen var jag,Thommy,Anna och Axel på bio och såg Transformers..Den var riktigt bra faktiskt..
På fredagen mös vi på morgonen och sen åkte vi ner på Mora..Åt lunch på kaffestugan och sen kollade vi i affärer..Jag köpte 2 klänningar,lite nya underkläder,skor,diadem,något smycke och lite annat smått och gott..Tror vi inte var hemma förrän vid 19..Då hyrde vi film och grillade..
På lördagen tog vi sovmorgon och åt en mysig brunch..sen åkte vi till Furudal för att få våra bilar lagade..Där blev det sol och bad och en massa skratt med min underbara familj<3..Vi kom väl hem vid 20 någon gång..
Igår så tog vi sovmorgon IGEN..Men som vanligt vaknar ju jag först och ska försöka vara tyst..men det är ju så svårt..Men jag läste en bok och var tyst i nästan 2 timmar..Bra va??..
Blev en massa grillning,sol,bad och härliga människor doma här lediga dagarna..Jag är riktigt nöjd..

Puss Puss<3

I´m alive..

Orkar inte blogga så mycket just nu..Njuter mest av att vara med min älskade..Kanske skriver lite imorgon..snart kommer han hem och då är det dags för grillning och mys..

Puss Puss<3

Sol och bad the hela day..!!

Vaknade 06.40 och kunde inte somna om hur mycket jag än ville..Så det var bara att kliva upp..när man för en gångs skull har sovmorgon liksom..Gaaaaah..
Snart kommer Anna och hämtar mig för en dag på stranden..

Puss<3