The thaihora is speaking..=)

Nu fattar inge något av min rubrik..men bry er inte om det..jag vet iallafall en människa som fattar..*haha*=)
Jag kom hem från min promenad för ett tag sen..Det blev ungefär en timme..faan vad det är fint väder..Jag kunde ju ha mina solbrillor på mig..Jag som älskar att ha brillor..Nu känns det att det är vår...
I helgen tror jag att det blir fiske i Furudal..med familjen och Thommy..Ska blir sköönt..vi hoppas på lika fint väder då med..så kan man sitta på isen och sola..det skulle vara livet på en pinne det..!!..
Nu ska jag duscha och sen äta lunch..

Puss Puss

God Morgon<3

Klockan ringde vid 07.45..då var det bara att skutta ur sängen och sen skutta vidare till tvättstugan för att starta tvättpasset.
Jag hann inte skriva igår eftersom min dag var alldeles fullspäckad..Gick upp 05.00 och gjorde mig klar för arbetet..Sen efter en hård dag vid 15.00 så var det bara skynda sig hem..Handla snabbt och sen hem och försöka äta lite mat..Var hemma vid 16.20..sen vid 17.00 så åkte jag till JYSK för att byta ett täcke,sen  till kyrkan för att kolla på särskolans riddardubbning..Sååå sött=)..efter det blev det lite fika..
Helt plötsligt kom jag och Thommy på att vi skulle se bion som började 20.15....Jag var hemma från kyrkan 19.30..så det var bara att le och åka vidare..Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv...Den var jättebra..men allra bäst var det att få vara med Thommy<3...jag var hemma igen 23.15 så det vara bara att byta om och lägga sig..
Nu ska jag nog snart åka och simma..Jobbar natt i natt men jag känner att jag behöver simma lite..Det brukar vara så skönt..Annars så blir det bara en promenad..vi får se hur jag gör...
Vi höres..!!

Puss Puss


Livet är härligt..!!

Kom precis in efter en timmes promenad i det sköna vädret..kände att jag kunde inte sitta still i soffan och inte göra någonting..behövde röra på mig..Tänk att det kan vara så skönt ute...inte ens kallt...jag drog bara på mig en fleecetröja och mitt rosa snygga pannband..Tsss...!!..fast jag hade ju mina vanliga kläder under..men det jag menade är att man inte behöver någon jacka..
Snart ska jag nog duscha av mig lite..Håret är så äckligt när man har jobbat natt..sen kommer nog Thommy om lite mer än en timme,när hans träning är slut..
Blir en tidig kväll ikväll..Jag ska ju up 5 imorgon och göra mig klar inför jobbet..Och förresten så känner jag mig väldigt trött just nu..så jag kommer inte orka vara vaken heller för den delen..
See Yaaa...!!

Puss Puss

Äntligen hemma..!!

Nu har jag kommit hem efter ett dygn på Pralinen..jag känner mig faktiskt lite smått trött om jag ska vara ärlig..Men jag är en hårding så jag överlever...eller vad tror ni??..Just nu gör jag ingenting..Kollar lite på TV:n och sitter med datorn i mitt knä och försöker att roa mig med något så jag inte somnar..kan inte sova nu,för då sover jag ju inte ikväll..måste somna ikväll eftersom jag ska upp vid 05.00 imorgon..
Vad ska man äta till middag idag då???..Vad hade ni tänkt äta??

Puss Puss

Saknar dig Thommy<3

Fy farao vad jag saknar dig Thommy..jag ska jobba och du är hos min pappa som bor långt upp i Tjottahejti..Det känns oerhört långt bort just nu..Vill bara ha dig här ju..Gaaaaaaaaaaaah..!!
Jag saknar dig så jag nästan gråter<3..men men..snart får vi ses igen..
Nu ska jag alldeles snart åka och jobba..ska bli kul att se alla igen efter 8 dagars ledighet..men jag hade mer än gärna varit ledig i 8 dagar till...men men,man måste ju tjäna pengar och göra rätt för sig...Tssss..!!

Puss Puss






God Morgon på er..!!

Vaknade vid 08.00..nu kollar jag på Lotta på Bråkmakargatan och minns mig tillbaka några år..*hehe*=)..
Snart ska jag göra mig lite gröt..sen ska jag kanske ut på promenad..men jag ser nu att det snöar ute..Bläääää..!!..men lite snö ska väl inte hindra mig..eller?!?!..nej jag tror då inte det..bara det inte öser ner så...
Nu ska jag koka gröt tror jag..eller snart iallafall..känner mig så trött idag..Bläää...!!

Puss Puss

Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaa...!!

Har precis kollat klart på Let´s dance..Tänk att Magnus vann..jag hejade verkligen på honom..Tänk att jag ringde två gånger och röstade på honom..så brukar ju inte jag göra..Men han förtjänade verkligen att vinna..han är ju så himla himla bra..!!..
Fast den somm är allra bäst det är ju jag..Moahahahahaha..!!

Tjingeling..!!


Världens bästaste dag med världens bästaste Anna<3

Idag har vi varit till Falun och Borlänge,jag och Anna alltså<3..Var riktigt kul..Blev massor av skratt kan jag lova..
Jag köpte inte så mycket...En klänning,rosa body,nagellack,duschdraperi,en skitsnygg handväska och en maskara..
Nu ska jag kolla på TV och sen sova,imorgon börjar allvaret igen..!!




Natti Natti..!!

Nu ska jag alldeles snart sova..Måste först kolla klart på dokumentären om Josef Fritzel,ni vet han som låste in sin dotter i källaren..Gud jag är så förbannad på människan att jag gråter..Hur kan man vara sjuk??..han verkligen ett riktigt monster..Fy fan alltså säger jag bara..Stryk skulle en sådan som han ha..Hur kan man vara så elak mot sitt eget barn?!??Jag förstår det inte...
Neej nu ska jag vara förbannad och grina lite till...sen är det sängen och ladda inför en hel dag med shopping..


Puss Puss

Talk to the hand,because the face ain´t listen..!

Tralalalalalalala*sjunger*
Vad ska man skriva?!?!!?..behöver man ens uppdatera bloggen jämt??..fast även om man inte har något speciellt att skriva så är det på något vis ändå skönt att skriva..Så är det ju bra att alla ni nyfikna jävlar får något att läsa*haha*=)
Snart ska jag ut och hämta min torra tvätt..det blev två maskiner idag..Slängde in handdukarna också..brukar tvätta dom en gång i veckan..
Jaja...ha det bra,,!!

Fyra bugg och en coca cola*sjunger*

Nu sitter jag här igen..Väntar på att klockan ska bli 16.00 så att jag kan börja tvätta..Funderar på om jag ska ut och gå lite kanske..solen skiner ju ute..men man måste ju ha ork också..Och träningsvärk som rackarns har jag i armarna efter min simning igår..men det går nog snart över..
Nu ska jag nog snart göra sallad från Israel..den jag gjorde för två-tre dagar sen är redan slut,fastän jag gjorde en stor skål..den är ju så himla god..
Skriver kanske mer sen..ta hand om er..

Puss Puss

Guten Morgen..!!

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme,men jag känner mig fortfarande lite trött..*gäääspar*..Jag höll mig iallafall vaken till 00.00 inatt och ringde till min älskade pappa för att sjunga för honom..han blev glad<3
Nu ska jag snart koka lite gröt och sen ska jag försöka pallra mig ut på en promenad i det vackra vädret..men det är ju ingen stress,jag har ju hela dagen på mig liksom..men jag ska hinna tvätta idag också..jag ska nog hinna med allting..Eller vad tror ni?!?!
Imorgon blir det iallafall Falun och Borlänge med världens bästa Anna<3..Då blir det shopping till tusen..Det ska bli skönt att bara få komma bort lite också,och vara med min underbare vän och skratta...!
Neej,nu är det snart dags för gröt..

Puss Puss




God Kväll..!!

Har nyss kollat på Det okända..Nu kollaf jag på Grey´s anatomy sen blir det Fråga Olle och efter det så var det Girls of the playboymansion..Vilken TVkväll..jag kommer vara vaken hur länge som helst..men det är bra det..För kl 00.00 så ska jag ringa och sjunga för min pappa..För han fyller år...så jag MÅSTE hålla mig vaken..Men jag somnade på eftermiddagen och sov förbi en massa som vanligt så jag känner mig ganska så pigg just nu..men vad som helst kan ju hända..!
Blir att sova ensam i natt..kommer bli tomt eftersom vi sovit tillsammans 4 nätter av 5..men jag ska väl överleva det också antar jag*haha*=)
Nu ska jag kolla på TV..See Yaa..!!

Puss Puss


Duktiga jag..!!

Fick något ryck vid 10.30 och kom på att jag ville simma..Så jag packade mina badkläder och drog till simhallen..Tänk att motion kan vara så himla skönt..Jag simmade 1500 meter..det kändes som ingenting fastän det tog lite mer än en timme tror jag..men när jag kom upp ur vattnet blev jag alldeles skakig eller spagetti i benen kanske?!?!?*hmmm*..men det är blir ju så när man simmar så mycket...Är inte ofta jag simmar så långt..tror nog att jag aldrig någonsin har gjort det..jag var så stolt över mig själv när jag kom ur badet..jag ska nog köpa kort på simhallen så ska jag börja simma lite oftare..det är ju väldigt bra motion eftersom man rör hela kroppen..

Ska börja på vattengympa också hade jag tänkt..Det verkar så skoj tycker jag..!!

När jag kom hem var jag vrålhungrig,jag gjorde 2 st toast med mjukost,lök och kalkon på..*mums*..mjukost är mycket bättre än hårdost och kalkon är bättre än skinka...Mackorna blev iallafalll himla goda..Serverade dom med en supergod sallad a´la Israel..skulle kunna äta hur mycket som helst av den...

Fast jag nästan nyss åt så är jag hungrig igen,men det brukar jag vara när jag simmat..så snart ska jag nog äta lite kiwi..jag har ju en hel korg i skåpet..Bra med lite vitaminer..

Skriver kanske mer sen..


Puss Puss


God Morgon Sweden..!!

Nu sitter jag i soffan och kollar på nyhetsmorgon..Väntar på att Ugly Betty ska börja 09.30..

Hann inte med att skriva mer igår..Skulle skriva innan Thommy skulle komma efter sin träning vid 20.00..men den hann jag inte med..när jag satt i badet så kom jag på att jag måste hitta på något..Så gjorde mig snabbt klar och gick till köket och slängde ihop en kladdkaka*mums*och sen skickade jag in Thommy att köpa lite grädde..Så då blev det iallafall lite gott att mysa med..Tiihiii..!!
Idag vet jag inte vad jag ska göra..Undra om jag kanske ska åka hem till Furudal??!?!..men det blir ju bara en natt..eftersom jag ska med Anna till Falun och Borlänge på fredag..Så då måste jag sova här imorgon..Så det kanske inte är någon idé att åka till Furudal..kan säga åt dom att komma hit..Så kan dom få lite kladdkaka med grädde..
Nu börjar det snart..Vi höres..

Puss Puss på min prins<3


Fränds fårävär<3

Aj Lav Jo...!






VÄRLDENS BÄSTA<3

Här kommer bilder på dom två personer som betyder så otroligt mycket för mig.
Vad skulle jag ta mig till utan dom två i mitt liv???
Jag älskar er mamma och pappa<3







God Morgon..!!

Nu sitter  jag i soffan och kollar på Ugly Betty..Vaknade tidigt av att Thommy skulle göra sig klar för att åka till skolan I Falun..Aldrig ska man få sova..*hahahaha*=)..efter han hade gått,minns inte ens vad klockan var,så la jag mig igen men kunde inte somna om eftersom det var så ljust...men jag slumrade väl lite smått iallafall..
Nu tror nog jag att jag ska göra mig lite kaffe..Blev så sugen på det..Brukar aldrig bli det annars på morgonen..Så jag ska väl ta chansen nu då...


Puss Puss

Thommy<3

Snart kommer Thommy hem till mig och ska sova här..Tssss=)..så mysigt..eller vad säger ni??
Idag har jag varit med miss D på badhuset och simmat i över en timme..och sen lekte vi en stund..Sen åkte vi hem till henne och åt middag med hennes underbara familj...Man känner sig alltid så välkommen där...Hennes mamma är alldeles underbar..Önskar att alla kunde vara som henne..
Nu ska jag duscha av mig innan Thommy kommer..vi ska väl se någon film tror jag..
Ha det så bra..!!

Puss Puss

Nina Rochelle-Taxi 43



http://www.youtube.com/watch?v=nSwGkotvOQE





Sporten går bra;)

Leksand får spela i allsvenskan även nästa år..nej men stackars dom..inte..*haha*=)..jag hörde det precis på tv:n och jag tänkte..fasiken vad dagen börjar bra...Hur känns det alla leksingar?!?!!?

Och hörreni som bor i den så kallade Guldbyn a.k.a Edsbyn..Hur gick det för er i bandy då?!?!?*moahahahahah*..Ni som trodde att ni var oslagbara..men tji fick ni..och nu säger ni väl att ni har ju vunnit 5 år i rad..men vet ni en sak..man kan inte leva på gamla meriter..i år var ni inte bäst så alltså har ni blivit sämre..och även om ni vunnit så många gånger förr så hjälpte ju inte det i år..Moahahahaha..!!


Jag bryr mig inte om sport,men ibland kan man ju inte låte bli att le..

God Morgon allihopa...!

Nu har jag varit uppe sen 07.30 ungefär..min tvättkorg var proppfull efter helgen så jag fick lova att gå upp för att tvätta..så passade jag på att byta i sängen när jag ändå höll på..skönt att lägga sig i rena sängkläder ikväll..
Helgen var iallafall underbar,bilderna jag la upp igår är ifrån helgen om ni undrar..orkade inte skriva något igår eftersom jag var helt slut när jag kom hem..har varit en innehållsrik helg..Båten gick 17.00 på fredagen,då gick vi först till en bar,tog en god drink och ställde oss på däck för att kolla när båten avgick från Stockholm..sen gick vi till Taxfreen och handlade lite att dricka och lite godis..sen gick vi till hytten för att göra oss fina inför middagen..

På lördagen gick vi upp 08.00 och begav oss till Frukosten,sen eftersom båten skulle stanna i Helsingfors 10.00-17.00 så gick vi ut på stan där och kollade lite..Gick in på någon slags saluhall,det var iallafall jättekul att går där och kolla..sen gick vi på en marknad och kollade..Sen gick vi tillbaka till båten,först gick vi och satte oss på däck med cider och solade oss lite,sen gick vi till hytten packade badkläder och gick för att bada..

Efter badet gjorde vi oss fina igen och gick och åt i säkert 2 timmar..efter maten gick vi på Taxfreen och handlade en massa alkohol..*mums*=)..vi gick med allt till hytten och sen så gick vi och tog oss en drink..
Blev en ganska så lugn helg,men den var sjukt mysig..skönt att få komma bort lite..
På söndagen vaknade jag 07.00 och var jättepigg så jag duschade och fixade mig lite..vid 08.00 så gick vi för att äta frukost..sen efter det begav vi oss för att handla det sista i taxfreen*haha*=)..sen fick vi lov att packa ihop allt och börja gå av båten i Stockholm..
Påvägen hem stannade vi till i Valbo och gick lite snabbt på IKEA,menjag köpte ingenting..men det var ändå kul att kolla..sen åt vi snabbt på Gyllene fågeln*haha*=)..Vi stannade sen till hos min syster i Falun för att ge henne det vi handlat åt henne..jag städade hennes toalett när jag ändå var där,för den var inte så fräsch..Tsss..!!
Vi kom till Furudal vid 15.15..så vi packade ur bilen och sen åkte vi mot Orsa och Mora...Jag släppte av Thommy i Orsa och åkte själv till Mora för att upptäcka att jag glömt min handväska med alla pengar i Furudal..och jag hade ingen mat hemma så min bror fick komma med den så jag kunde åka och handla..
Vid 19.30 så kom Thommy hit en snabbis,vi kollade på Wipeout och sen 21.00 så fick han lov att åka hem igen*snyftar*var tomt att sova ensam i natt..men ikväll tror jag han skulle komma och sova hos mig..*Mys*..
Nu ska jag ut och hänga tvätten..skriver kanske mer sen..

Puss Puss


Syskonkärlek<3







Lyckliga lilla jag<3




Hej då..!!

Nu ska jag ta farväl*snyftar*Neej då..jag kommer ju snart tillbaka..så det är ju ingen fara..Ni får inte sakna mig allt för mycket här hemma bara..Gråt inga tårar för min skull*sjunger*
Snart ska jag åka och hämta upp Thommy i Orsa och sen drar vi till Furudal..
Ta hand om er allihopa...!


Puss Puss<3

Soooooooooooooooooooooova...!

Nu ska jag snart lägga mig och sova..jag är så jädrans trött...känner mig alldeles konstig av trötthet...Gaaaah..!!

Imorgon drar vi på kryssning<3..får se om jag hinner skriva innan jag åker vid 10.00..annars så får alla ha en trevlig helg..för det ska jag ha..*gung gung*
Ska bli så skönt att bara få komma bort ett tag..och slippa vara hemma och göra en massa...

Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss
:
LYSSNA OCH NJUT:

http://www.youtube.com/watch?v=cWo6Dbwq4Ms


Fy fan vad jag är trött..!!

Jag somnade strax efter 1 inatt och nu så ringde klockan 05.15..Fy fan säger jag bara..Är så sjukt jävla trött..Hur ska man orka?!?!?!..det är väl bara lägga på ett leende och låssas att man är JÄTTEpigg fastän man inte är det...
Jag längtar redan tills det blir kväll och jag får sova i min sköna säng igen..Jag hoppas att jag kan somna ikväll..För imorgon ska vi ju åka båt och då blir det ju lite party på kvällen..Så då kan man ju inte vara trött heller...
Jaja,nu ska jag borsta mina tänder och sen åka till Rättvik..!!

Puss Puss på dig prinsen<3

Kan inte sova...!!



Jag




Jag och min syster<3




Vänskap<3



Jag..



Jag och Anna..Skåååååål..<3




Jag




Jag och Sandra..!!




Jag och Anna<3

Lycklig<3

Jaa det är precis vad jag är..!!Detta är några gamla bilder på oss men det kommer fler sen..får ta nya i helgen...!!





Caroline<3Thommy





Hallå i stugan..!!

Ska bara skriva att jag lever..Tsss..=)..Är så himla himla trött idag..hur ska man orka röra sig någonstans egentligen..Vill helst bara sova sova sova..Var längesen jag var såhär slut..in kropp bara skriker SOOOOOOOOVA....!!
Jag ska försöka pallra mig iväg men hur ska man orka??!!?!?..gör allt med en suck idag..

Puss på dig min prins<3

Hej alla glada=)

Nu kollar jag på Andra Avenyn och är alldeles dötrött..Har haft en jobbig dag på jobbet..är så trött att jag mår alldeles illa,jag kan knappt äta..men det blir bra bara jag får sova..Jag överlever nog..
Jag ska lägga mig alldeles snart,ska först bara uppdatera lite här sen så blir det nog sängen för min del..Kommer säkert somna innan huvudet hamnar på kudden..
I helgen ska jag på kryssning med mamma,pappa,Carl och Thommy..Det blir fredag-söndag..så det blir två nätter på båten och en hel dag i Helsingfors..Ska bli så mysigt..jag åker från Mora runt 10.00 på fredag och så plockar jag upp Thommy i Orsa..Så åker vi till Furudal..sen drar vi därifrån till Stockholm och Värtahamnen*hehe*=)..jag är alldeles uppspelt över hur kul det ska bli..Och mysigt med självklart..Kommer nog bli den bästa helgen på länge..fast jag har haft många bra helger nu på slutet..sen jag tog klivet ut i livet liksom eller hur jag ska förklara mig..men den här helgen ska bli bra på ett annat vis..*lycklig*
Jag känner mig så glad..det liksom spritter i kroppen..ska ta med mig kameran och ta en massa kort som man kan lägga ut på facebook sen..och kanske några på bloggen..tiihiii=)
Tänk att livet kunde vara så härligt PÅ RIKTIGT..!!..Alla gånger när jag skrivit det förut så har jag inte menat det..jag har ljugit om det för mig själv och för er...hur kan man vara så dum egentligen???..men nu är jag verkligen lycklig på riktigt..
Man känner sig så dum när man kan vända på allting så snabbt,,men jag har grubblat på det här längre än vad någon människa vet..jag har ju inte vågat någon gång,jag har istället varit fången inom mig själv..Och när man försöker så får man bara skit..men jag vågade inte tala om hur olycklig jag var..har varit det ett bra tag...
Men nu ni nu är jag lycklig PÅ RIKTIGT...och helgen ska bli så himla mysig..Nu är jag så lycklig så nu sitter jag här och gråter..jag ÄLSKAR livet...!!
När man minst anar det så står lyckan där och knackar på dörren...Precis när man behöver den liksom...Gaaah...alllt är underbart just nu..!!

Hoppas ni förstår?!?!?!Eller tycker ni jag är knäpp??

Puss Puss

God Morgon<3

Nu är jag vaken igen..var uppe vid 7 och kastade på två m askiner tvätt..Det var jobbigt att gå upp i morse,jag kände mig hur trött som helst och ville helst sova hela dagen lång...Men det går ju inte..Jag måste ju göra min plikt eller hur man ska säga...*haha*=)
Nu har jag precis ätit min gröt och ska klä på mig..sen ska jag ut i tvättstugan och kasta in tvätten i torktumlaren och sen ska jag ut och gå lite snabbt tänkte jag..Så jag iallafall får lite luft i mig..Så man kanske känner sig lite piggare..
Sen ska jag hem och duscha och göra mig klar...det blir snabba puckar eftersom jag åker strax efter kl.11...Så det blir bara stress,stress och ännu mer stress idag..!!!
Vi höres....!!!


Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss

Håkan Hellström-Gråsparven när hon sjunger..!!

(Explodera batteria!)

Om jag kunde gömma mig under vingen på gråsparven när hon sjunger
 dj:n stönar, men han är okej folk stannar och stirrar på mig
 precis som barn som drömmer kan vi drömma bort den här natten


När man är ung vill man bli hög
 när man är ung man vill va hög
 man vill va hög när man är ung


Stan har feber ikväll och strålkastarljusen bländar mig
 hon är fem på morgonen, men alla har feber i öronen
 Det gör inget om jag dör för nu vad jag vad mina läppar är till för
 och jag vet att det fel men det känns så skönt

När man är ung vill man bli hög
 när man är ung man vill va hög
 man vill va hög när man är ung

När man är ung vill man bli hög
 när man är ung man vill va hög
 man vill va hög när man är ung


(Explodera batteria!)



Gråsparven när hon sjunger, gråsparven när hon sjunger
 Gråsparven när hon sjunger, gråsparven när hon sjunger...


(Explodera batteria!)


Hur kunde jag?!!??!

Hur kunde jag lura mig själv så länge??..Jag lurade mig själv och alla andra??Vad ver det egentligen jag ville uppnå med det??..Ingenting tror jag..Jag vara bara så rädd och så blind..Jag vågade antagligen inte ta det där klivet..fastän jag försökte så många gånger så backade jag direkt tillbaka när du blev förbannad..Och så fortsatte jag att inbilla mig något som jag egentligen inte kände..
Hade någon sagt detta för ett år sen hade jag bara skrattat..men nu har jag själv sett hur lätt det är att bli fången i det och aldrig våga ta klivet ut..Men jag har gjort det och jag är lyckligare än någonsin..!!..
Jag hoppas jag aldrig mer ska behöva känna som jag gjorde och att jag aldrig mer ska behöva lura mig själv och min omgivning,så ska en människa inte behöva leva...

Säg det till alla jag är påväg...!!

Hello everybody..!

Just nu kollar jag på Wipeout..det är ju så himla roligt..jag har skrattat så mycket att jag har ont i magen..Fy fan alltså=)
Jag har inte skrivit här eftersom jag har jobbat sen igår..men ni tänkte jag skriva iallafall litegranna..Så nu inte tror att jag dött*haha*=)
När jag kom hem idag så tittade på på reprisen av Grey´s anatomy och sen efter det kollade jag på filmen Patrik 1,5..sen var så himla bra...jag skrattade och grät hela tiden..Den var så himla vacker..Så himla bra gjorde och bra skådespelare..man blir så himla berörd..Den måste ni verkligen se tycker jag..Jag är alldeles till mig av hur fin jag tycker att filmen var..!!
Jag ska försöka hålla mig vaken och se på Beck idag..Vi får se hur länge jag orkar att vara vaken..Måste upp 7 imorgon och tvätta om jag orkar och sen ska jag väl åka på P-möte och sen jobbar jag natten..
Har iallafall haft en härlig dag på jobbet..Vi har tagit oss en promenad på över en timme och gjort en massa annat idag i det fina vädret..Häääääääääärligt...!
Nu ska jag kolla på Wipeout..


Puss Puss


Snart dags för jobb..!!

Som vanligt när jag skriver vid denna tid så ska jag snart platta mitt hår och sminka mig för att sedan åka till arbetet.Såg nu att jag behöver måla mina naglar också..så då kan jag inte skriva mkt mer..
Blev ingen promenad idag,kom på att jag måste handla för imorgon kommer jag inte orka..Så då ansåg jag att jag behövde handla idag..och det tog sin lilla tid..eftersom jag jobbar varje dag nu så kommer jag kanske inte hinna handla..
Nu drar jag..

Puss Puss


Vaaaaaaaken...!!

Klockan ringde för ungefär en timme sen..Nu har jag precis ätit min gröt...Nu är jag verkligen inne i en grötperiod igen,så det blir bara gröt till frukost..Och gröt är väl egentligen något av det bästa man kan äta till frukost..Och det är ju riktigt gott också..Så det är bara positivt med gröt..Men ibland är man inte sugen på gröt,det kommer liksom i perioder för min del...Ibland är jag sugen på helt andra saker på morgonen..Förr åt jag så mycket till frukost..Men nu äter jag bara min tallrik med gröt och det klarar jag mig med,oftast*haha*=)...
Jag ska snart klä mig och sen tänkte jag komma ut och gå en stund..Är så skönt att få lite luft när man ska börja dagen..Då blir man lite piggare och fräschare..Sen när jag kommer hem ska jag duscha..Skööööööööööööönt..!!
Detta känns som en skön jobbhelg för min del..Men det är några dagar i rad jag ska jobba..har jobbat Mån,Tis,Ons denna vecka och sen hade Jag D på torsdagen,sen jobbar jag fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag,hos D hela onsdagen och sen jobbar jag torsdagen..Men det gör ingenting för sen blir jag ju ledig ett tag..Så det kommer vara värt det..Än så länge känner jag mig inte så trött...Så det ska nog gå bra..Stackars den som jobbar på torsdag med mig..Då kommer jag vara alldeles dryg säkert..Eftersom man börjar blir lite trött då..
Neej nu ska jag klä mig och sen ut på promenad..!!

Puss Puss


Äntligen hemma..!!!

Nu har jag nästan nyss kommit hem..Eller ja det var för ungefär 45 minuter sen..Just nu sitter jag i soffan och skriver lite här..Samtidigt som jag kollar på en av min favvofilmer "Djävulen bär Prada"..jag tycker den är jättebra..En riktig tjejfilm vill jag lova..Vad tycker ni om den???..
Ska alldeles snart lägga mig och läsa tror jag..Ska först kolla lite mer på filmen..
Sen imorgon ska jag försöka komma upp i tid så jag hinner ut och gå en vända och sen ska jag hinna duscha innan jobbat..Så man känner sig pigg och fräsch inför jobbet..
Samtalet idag med chefen var himla bra..Eftersom hon är ny sen 3 månader tillbaka gick det mest ut på att lära känna liksom...Så det var mest att prata om mig själv...!!
Nu ska jag kolla på filmen...Sen är det sängen som gäller för min del..
God Natt mina små vänner<3...Sov sött..

Puss Puss


Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till,
och jag vet inte varför.
Varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära.
Det är samma sak,varje gång vi ses.
*kärlek*

It´s my life..!!

Nu sitter jag här igen..Ska alldeles snart börja sminka mig och sen åka till Rättvik..Ska vara på medarbetarsamtal 15.00-16.00..Så jag åker på det först och sen till Pralinen..Ska bli spännande..Jag har aldrig varit på medarbetarsamtal..Så det ska bli kul att se hur det går till och så...
Det var faktiskt skönt ute idag..Jag gick en vända och tyckte det var alldeles lagom ute faktiskt..När jag kom så tog jag mig en dusch och testade mitt nya frisörshampoo,det var jättebra..Får se när man använt det några gånger..jag betalar hellre för ett shampoo som är riktigt bra för håret..jaja..Efter duschen fönade jag håret och sen slänge jag ihop en omelett*mumma*
Nu ska jag platta håret och sen sminka mig och klä mig för medarbetarsamtal med bossen..*haha*=)

Puss Puss

God morgon..!!

Nu sitter jag i soffan med datorn i mitt knä och kollar på VAKNA med The Voice...Tycker det är kul när det är radio på tv på något vis....fast just nu har de Caroline af Ugglas som gäst..Gillar inte henne alls..tycker hon är ganska jobbig..men hennes låt i melodifestivalen gillade jag..Eller jag gillade texten till hennes låt...den gick verkligen rakt in i mitt hjärta..men det var ju inte en Melodifestivallåt tycker jag..så jag hoppas inte hon vinner med sin "Snälla,Snälla Snälla.."
Nu ska jag koka gröt och sen efter det klä på mig och försöka få mig själv att ut och gå..
Skriver kanske mer senare..

Puss Puss

Dålig Bloggdag..!!

Usch vad jag har varit dålig på att blogga idag då..Fy på dig Caroline..!!
Dagen började 07.45..jag åt lite gröt med äppelmos och sen gjorde jag mig klar...Sminkade mig och sådär..Behövde ju inte fixa håret eftersom jag skulle till frisören..Mötte upp Anna vid frissan i Orsa vid 10.00..Jag tyckte det gick bra att ta ut håret..Vissa satt ju lite mer än dom andra..Men det gick ganska snabbt..var värre när hon skulle försöka få ut tovorna..fast jag var duktig ändå..Gjorde ont när hon slitit ett tag*haha*=)..men inte så värst ont eftersom jag inte är så himla håröm..Och sen efter att vi fått ur allt löshår,tovor och lim så blev jag klippt..Håret hade faktiskt vuxit en bra bit så vi klippte bara topparna och så klippte vi till luggen..Jag blev nöjd...Men det känns så himla himla ovant..Nu kan man bara lägga sig utan att fläta håret..man behöver inte tänka på det..Efter frisören så gick jag och Anna och åt lunch tillsammans..Vi tog oss en varsin kycklingsallad*mums*..

När jag kom hem blonderade jag håret..Det var så himla skönt att få bort utväxten tycker jag...Då känns allt så mycket bättre...Vid 16.00 åkte jag och mötte upp min älskade mamma och lillebror på MAXI..Så handlade vi lite...Sen drog jag på JYSK och handlade ett täcke till jobbet..Sen 17.00 hämtade jag upp Miss D för vi skulle på bio och se "I taket lyser stjärnorna"..Den var så himla bra..Tårarna sprutade åt alla håll vill jag lova..Riktigt sorglig..!
Nu sitter jag här nyduschad och med en tekopp i handen...
Vi får se om jag är bättre på att uppdatera bloggen imorgon..

Puss Puss


Yiiiihaaaaaaaaa...!

Solen kom ju fram ändå..Så det blev en riktigt skön promenad faktikst..men var sådär lagom frusen och rosig om kinderna när man kom hem..Så himla härligt..Så skönt att går för sig själv och bara filosofera...
När jag kom hämtade jag in all tvätt och sen tog jag mig ett varmt bad med en bok..sen när jag kom upp så gjorde jag lite lunch...och nu sitter jag här...
Ska alldeles snart sminka mig och platta håret..
Orkar inte skriva,får se om jag skriver mer sen..

Puss Puss

I´m moving on..!!

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I'll be fine

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right
I can make it right

I'm moving onnn....
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

I can move it, I can move it

God Morgon..!!

Klockan ringde 07.45..då var det bara att gå upp och dra ut i tvättstugan..had eglömt bort att jag skulle ha den idag..Min tvättkorg började bli full..och det ser så fult ut så jag måste tvätta ofta..Klarar inte av att ha smutsig tvätt..Blääää..och sen när man jobbar har man ju nästan alltid samma kläder..eftersom man inte har några arbetskläder så är det ju bättre att slita på samma kläder än flera olika..fast till sommaren blir det säkert lite olika..Då kan man ju bara kasta på sig klänning och leggins och hoppa i sina ballerina innan man åker till jobbet..men behöver ju knappt sminka sig på sommaren tycker jag..man kan ha solglasögon..=)..och sen tycker jag det är fräschare med inte så mycket smink på sommaren när solen skiner och så..Faaaan vad jag längtar till sommaren..Vill att den ska komma NU...Eller iallafall att våren kan komma så jag får använda min nya vårjacka..!!
Jag har alldeles nyss ätit lite gröt och tagit min penicillin..Ska snart ut och kasta/hänga tvätten i torken..Sen ska jag ut och gå en vända tror jag..Jag tror det var lite kallare ute idag..men det är bara att klä sig varmt..Inte ska väl lite kyla få stoppa mig?!?!?!..det tycker jag då inte..

Skriver mer sen mina vänner<3



Puss Puss


God Natt..!!

Nu ska jag alldeles snart lägga mig och sova i sängen..Det ska bli skönt..Men ensamt..Önskar DU kunde vara här..Tiihii=)..men det får bli en annan gång..Kommer ju fler gånger...
Tänkte försöka stiga upp vid 08.00 imorgon,så jag hinner ut på promenad och sen duscha innan jag måste åka till jobbet..Brukar vara så himla skönt att duscha när man har varit ute på en promenad..Jobbar kväll imorgon..
Nu hoppas vi bara att vädret blir bra imorgon så man KAN ut och gå...Inte så kul att gå om snön bara öser ner..Så imorgon hoppas vi att solen lyser över Mora..
Just det,på torsdag blev det iallafall bio,det ska blir trevligt..Då har det blivit 3 biofilmer på en vecka*haha*=)...men det gör ingenting,för det är faktiskt skönt att gå på bio..
Nu ska jag sova fast först läsa min bok..God natt..!!

Puss Puss

Den rätte för Rosing och penicillin..!

Som ni kanske minns så var jag till doktorn för ganska exakt tre veckor sen med mina öron som värkte.,,Det hjälpte inte med det där jag skulle droppa i öronen..Det gör fortfarande himla ont..Så jag gick dit idag och nu vart det skjuts på dom där på Vårdcentralen..Det gick på 3 röda innan dom skrev recept på penicillin och några andra örondroppar..Så nu hoppas vi verkligen att det ska hjälpa..Tog min första tablett vid 18.00...Så nu är det bara att gå på en penicillinkur i 10 dagar..Gaaaah..!!..men det ska jag väl klara..
Nu kollar jag på Den rätte för Rosing...jag tycker verkligen det är bra..Någon mer som gillar det kanske?!?!!?..Sen efter det blir det självklart Andra Avenyn..ska snart ta mig en kopp med te och en knäckebrödmacka med det*mumma*
På torsdag ska jag få ta ur mitt hår..Ska faktiskt bli skönt,det har vuxit så långt nu och det känns bara trassligt och ivägen på något vis...Så nu blir det att plocka bort det och låta håret vila till sommaren..Ska klippa mig direkt också..Så man får bort allt det slitna..Sen när jag kommer hem ska jag BLONDERA HÅRET..fatta vad skönt...Det har blivit sådan utväxt nu...
Jag är sugen på PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY..Någon mer som är det??

Puss Puss


Tårarna rullar...!

Ni skulle se mig nu. Ligger i sängen på jobbet och mina tårar sprutar. Jag har precis kollat på spårlöst och det var hur sorgligt som helst. Var längesen jag grät på detta viset. Eller iallafall någon vecka sen;) eller mindre kanske. Jag gråter ju för allt och ingenting. Men det var iallafal sorgligt. Inte ofta man gråter såhär mycket på jobbet. Hoppas ingen kommer nu bara:) var det någon mer som såg programmet? Vad tyckte ni då? Jag älskar program som väcker känslor. Nej nu ska jag läsa min bok. Puss Puss.

Bexy Sack=)

Jag har alldeles precis ätit lite lunch...Det blev kött,råkostsallad och en stekt lök till det*mumma*..
Var då ute och gick i det underbara vädret..Det var riktigt varmt..och sen var det halt eftersom snön hade blivit platt och kompakt och nu var det blött ute, så man hade full koncentration på att inte ramla..Så när jag kom in var jag alldeles svettig,så det var bara att hoppa in i duschen..Det var riktigt skönt att duscha..
Nu måste jag bara blåsa håret lite och platta det..sen måste jag sminka mig lite snabbt..kan inte se ut på detta viset..
Åker väl 13.50 ungefär...så det blir bra..=)
Neeej,nu ska jag sätta igång..ta hand om er allihopa<3

Puss Puss


God Morgon mina vänner<3

Vaknade 08.00...usch vad drygt det var att gå upp,men jag måste..så attman är trött ikväll och KANSKE kan somna på jobbet..det är sådant som visar sig..sen ska jag försöka att ut och gå och när jag kommer hem ska jag duscha..Men före allt detta så måste jag försöka äta lite gröt...så man har någon ork till en promenad..
Somnade iallafall som en stock igår,somnade jätte jättefort..Jag måste ha varit himla trött ändå...Jag läste lite men orkade inte mer och sen minna jag knappt att jag lagt bort boken och laft mig till rätta*haha*=)
Just nu kollar jag på läskiga spökklipp på youtube..Det är ljust nu så det går ganska så bra..men lite rädd blir man iallafall..men om det var mörkt skulle jag bli mycket mer rädd..

Nu ska jag göra mig lite gröt och sen blir det promenad..



Puss Puss


Män som hatar kvinnor..!!

Kom hem ca.21.00 från bion...den var verkligen jättebra..det är den bästaste filmen som jag sett på mycket mycket länge verkligen..den var sådär lagom av allting liksom..Så mysigt att sitta där i biomörkret..Tsss..!!..Får se om det kanske blir att titta på någon film till veckan eller så..Vi får se vad som inträffar...men jag är då öppen för förslag..*haha*=)
Förresten så var det fullsmockat i bion idag..tur att jag var smart och  reserverade biljetter åt oss..För när jag gick in typ 16.30 så var alla biljetter slut..Så om jag inte hade bokat hade vi blivit utan..jag bokade tidigt idag så vi fick faktiskt bra platser tycker jag..BRAVO CARRO...!!
Får se om jag ska med mig D och se I taket lyser stjärnorna på torsdag..Måste se i min agenda hur veckan är upplagd bara..Tror den är ganska full..Men en bio kanske man skulle ha tid med..eller?!?!?!
Nu ska jag kolla klart på filmen på TV:n och sen sova..

God Natt..!!

Puss Puss


The tjockis is speaking..!!

Nu har min familj åkt för typ 2 timmar sen efter att ha varit här hela helgen..Så himla mysigt..jag har verkligen världens bästa familj<3..Vi har skrattat,ätit gott,kollat film,gått promenader och pratat...precis vad som behövs..
Igår var jag,Carl och hemligt på bio..Vi såg disco-daggarna..den var faktiskt ganska så bra*haha*=)Carl gillade den verkligen..Vi sjöng discolåtar hela vägen hem...Kul...älskar dig Carl<3
Idag ska jag och hemligt på bio igen...Ska se på "män som hatar kvinnor",ska bli mysigt...den filmen verkar så bra..Så nu blir det två biofilmer på två dagar..men det gör ju ingenting för jag tycker verkligen om att gå på bio..Det är så himla mysigt och man kan verkligen slappna av..eftersom man bara koncentrerar sig på filmen..sen är det ju alltid lika härligt med lite trevligt sällskap....
Var och handlade med mamma innan hon åkte..så idag blir det rostbiff och råkostsallad till middag*mums*och nyttigt är det ju också..så man kan äta ganska så mycket iallafall...Faan jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu..nu gäller det..jag måste gå ner i vikt för min skull,ingen annans..Snälla alla ni där ute..hjälp mig..!!!..
Många tror att det är så jävla lätt att går ner i vikt..men det handlar inte bara om att bryta dåliga vanor..det handlar om att byta sitt gammla liv mot ett nytt och mycket bättre..och människor som vi är så gillar vi vanor..Men nu jävlar ska tjockisen visa världen..och jag behöver all hjälp jag kan få..folk som pushar en ibland och säger bra saker om en..för själv tänker jag mest onda tankar om mig själv...men nu JÄVLAR...!!..
Tror ni jag klarar det???

Over and out..!!

Yiiiiihaaaa...!!

Vad gör alla idag då???...Själv sitter jag just nu framför datorn och ler..Jag vet knappt varför?!?!?!?..Har mina aningar,men det är ingenting jag skriver här..Och sen sitter jag kollar resor och då blir jag alldeles sprallig..ska bli så härligt att få åka utomlands i höst igen=)..Jag blir så laddad...
Nu ska jag alldeles snart börja klä mig och sen ut i tvättstugan för att börja tvätta...och sen ska jag dammsuga lite eftersom min älskade familj kommer idag<3..och de stannar troligen ända tills på söndag..Jag älskar att ha dem här..Det känns så skönt..Jag har ju fått höra att jag är så FJANTIG som ringer pappa så fort det är något..men den personen som sa det ska bara hålla käften..för den personen springer själv hos sina föräldrar varje dag och lagar inte ens sin mat själv utan äter hos mamma varje dag..Omoget va?!?!?!...jag vet en massa mer som denna barnsliga person gör,det kanske kommer mer sen..Jag står då för att jag vill vara med min familj...Men denna bebis ljuger ju bara..Men vart fan tror ni den personen äter om den inte har något mat hemma och har mamma 100 meter bort?!?!?!?..Nu vill jag att alla ni som läser ska gissa..
Fy fan för att aldrig växa upp någon gång..!!..Passa dig,för nu är det KRIG.,.!!


Det kommer mera..!!

I väntans tider=)

Nu sitter jag i min soffa och väntar på en sak..Känns så spännande..Vi hoppas på att det kommer gå bra=)..jag håller tummen på det..Känner mig lite smått uppspelt faktiskt..
Imorgon kommer min mamma, pappa och Carl till mig..och på lördag ska jag och Carl på bio..Vi ska se discodaggarna...Yiiiihaa..!!...Nu ska jag fortsätta vänta..

Puss Puss

Du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet..!

Nu sitter jag i soffan och är så trött att det svider i mina ögon..Kunde inte somna inatt fastän jag inte hade sovit något i går natt..Sista jag kollade på klockan inatt var den 00.30..Bläääääääääääää..!!..Var inge roligt att gå upp när klockan ringde..jag snoozade till och med så jag gick inte upp förrän 05.30*haha*=)..orkar inte alls göra mig vacker idag..Så det gick ju snabbt att bli färdig...hade bara på lite maskara så man inte ska se alltför död ut..och med maskara känner man sig iallafall lite piggare..Sen har jag slängt i mig lite gröt också..Nu är jag tillbaka till mina grötfrukostar,jag känner mig sugen på det nu igen..
Inatt låg jag och irriterade mig på en massa jävla saker..var säkert därför jag inte kunde sova,men men..jag var iallafall så irriterad så jag till slut blev förbannad på allihop..Och sen började jag gråta..ÖÖöhhhh?!?!?!!?...Får se om jag skriver när jag kommer hem vad jag är irriterad på..Kommer säkert gå och irritera mig hela dagen...Gaaaaaaah..!!

Är bara så trött på alltihop..Varför kan inte vissa växa upp?!?!?!..jag är så HIMLA GLAD att jag gjort vissa val här i mitt liv..Annars hade jag inte vara så lycklig som jag är NU...

Neej just det..nu ska jag borsta tänderna,ta på mig strumporna och sen börja gå ut i bilen och åka till Rättvik,Annica D och Pralinen...Niiiiiice..!!




Living the dream...Wooooohoooooo...!!


God Natt..!!

Nu ska jag lägga mig..Är dödligt trött..Orkar inte ens skriva..Ska upp vid 5 igen och åka till Pralinen..Sen är jag ledig fredag,lördag och söndag..Hääääääääääärligt..!!..precis vad jag behöver i dessa tider..

God Natt..!!


Puss Puss<3

Whitney Houston-Greatest love of all

I believe the children are our are future
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside
Give them a sense of pride to make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be
Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone to fulfill my needs
A lonely place to be
So I learned to depend on me

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all

I believe the children are our future
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside
Give them a sense of pride to make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all

And if by chance, that special place
That you've been dreaming of
Leads you to a lonely place
Find your strength in love




Denna låt är ju så himla fin..gråter när jag hör den..tycker texten säger så himla mycket..

Tisdag 3/3 2009..!

God morgon på er=)..Har ni sovit gott allihop?!?!..det har iallafall jag..Sov som en stock ända tills klockan ringde 07.30..Fick ju lov att gå upp och tvätta..Ingen sovmorgon här inte..Måste ju ha rena kläder...tvättkorgen var för första gången på länge alldeles smockfull..Jag brukar alltid vara noga med att tvätta..men sen så blir det ju fullt fort..För jag tog med mig tvätt när jag var hemma i Furudal sist..Så himla bra med en mamma som kan tvätta ibland när man känner att man varken har ork eller tid med det..Älskar dig mamma<3
Nu har jag nyss ätit frukost..Jag känner mig inte sugen på någonting nu för tiden men ändå så äter jag..*haha*=)..Man måste ju äta annars mår ju inte kroppen bra och sen tycker jag det är fjantigt med människor som inte äter..De tror bara att de är duktiga men jag tycker bara att det är mest fjantigt..
Idag ska jag steka lite färska champinjoner och kött till lunch...det är faktiskt himla gott om jag ska vara ärlig..Det är min mamma som lärt mig tycka om färska champinjoner,förr gillade jag inte det..men jag kan inte äta dom råa eller så..jag måste tillaga dom..Fast förretsen så har jag aldrig provat att äta råa..Kan man göra det ens???Om man kan det så undrar jag om det smakar gott??Någon som vet??
Jag ska väl snart försöka klä på mig och gå ut och gå..Anna är sjuk så hon kan inte följa med och det är tråkigt att gå ensam..Så vi får se om jag går ut eller inte..Ska se vad jag tar mig för..Måste först kolla tvätten och hur långt den har kommit..Jag har en maskin i just nu och 3 maskiner som just nu är på tork...Hääärligt..!!
Jag har sett att det snöar av och till hela tiden ute..Varför en massa snö hela tiden?!?!..fast det gör ingenting,jag blir bara så sugen på att åka skoter..Det är så skönt att ÄNTLIGEN få en riktig vinter..Det har vi inte haft på flera flera år..
Idag börjar jag 14.30 och jobbar till 15.00 imorgon..alltså blir det natt..
Nu ska jag snart gå ut i tvättstugan...Ta hand om er..!!


Puss Puss


Yeah..!..Yeah..!..Yeah..!..



Leva livet.Nu ska jag leva livet..Dom ska få se vem dom roar sig med.




Bättre och bättre dag för dag..!!

Nu har jag och min bror precis ätit mat..Jag åt en kycklingsallad och han en pizza...Vi var jättehungriga...
Kvällen igår blev iallafall sjukt bra..När Anna komma så sminkade jag oss och fixade oss inför kvällen..=)
Sen drack vi passoa och cider..mot slutet av kvällen blev det lakritsshots..Vid 21.00 så åkte vi till wasa och hängde in jackan och tog stämpel,sen åkte vi hem igen..Vi åkte ner på "riktigt" vid 23.40 ungefär..Var väldigt mycket folk på wasa...Treeeevligt..!!..vi köpte några Minttu-shots i baren och smirrnoff sen blev det alldeles galet vill jag lova..Gud alltså...Jag tror vi dansade nästan hela tiden förutom när vi gick ut och kissade..*haha*=)Det var för en gångs skull väldigt bra musik hela tiden på wasa..eller så var det jag som var så full att jag inte reflekterade över det ens..Blev lite dans med både känt och okänt folk*hihi*=)som vanligt kom turkarna som flugor kring en bajskorv men det sket jag i..jag kände mig alldeles vild igår vill jag ju lova er..Ramlade flera gånger och överallt inne på wasa..
När jag kom hem så ramlade jag inne på toan och orkar inte resa mig..Var så jävla full..Tänkte att "här sover jag hela natten.".*haha*=) var full som en kastrull som ni kanske såg på mitt inlägg jag skrev inatt..Gud jag ramlade runt i hela lägenheten..Och helt plötsligt kom jag på att jag skulle steka ägg..Hur sjuk får man vara?!?!!?
Sov dåligt hela natten och vaknade kl.7 och fick lov att krama toaletten en stund..sen försökte jag sova igen..men det är svårt när man mår verkligen skit..men jag får ju skylle mig själv..
När jag vaknade sen så hade jag onte överallt...Blåmärken på fötterna och skitont i ryggen och i arslet..men det förstår jag som jag ramlade runt..Så nu gör det ont lite var stans..
Vilken hemska människa ni måste tycka jag är som måste supa på detta vis...Men det gör mig ingenting..alltid roar man någon iallafall..Så nu vet alla att jag är en fylltratt..



Livet är härligt...!!

Hemma..!!

Egentligen ska jag inte skriva på bloggen nu..Jag är full som en kastrull..Dedt är helt sjukt...låg nyyss på folvet ooch simmade...
God nstt...