Paaarty..Paaarty..!!

Snart ska jag åka mot Anna O och där ska det bli partaj mina vänner små..=)..Det ska bli så underbartjävlaskitkul..Det kommer säkert bli en galen kväll,för det brukar det bli när vi är i farten..


Uppe före tuppen..=)

Nu sitter jag här igen och laddar inför jobb..Jag är verkligen JÄTTETRÖTT idag..Gaaaah..!!..hade så himla svårt att sova inatt..så nu skulle jag nog somna på momangen om jag la mig i sängen..
Snart kommer nog prinsen upp också,han ska jobba idag han med..men han börjar ju lite senare och så jobbar han inte lika långt bort som mig,han jobbar i Orsa för er som inte visste..
Nu ska jag borsta tänderna,sen åka..

Puss Puss<3

God Morgon i ottan..!!

Sitter vid datorn en liten stund innan jag ska åka mot jobbet..Har alldeles precis ätit lite frukost..Det blev hallon med turkisk youghurt och kokta ägg..Gott!!Gott!!Gott!!=)
Var lite jobbigt att gå upp idag,men jag klarade det galant iallafall..Är ledig sen över helgen,det ska bli skönt..Då blir det troligen PAAAAAAAARTY..Någon mer som ska med??

Puss Puss



Morafruar..:)

Är ledig idag med..Men imorgon så börjar allvaret igen..Gaaah..Idag har jag inte gjort så mycket..Det enda vettiga jag gjort hittills är att laga matlådor inför helgen och morgondagen..Lagade Ädelostbiffar med Broccolimos..Om ni bara visste hur gott det är..Vi försöker köra LCHF här hemma,det går faktiskt bra..
Till middag blir det hamburgare i Oopsiebröd..*mums*
Alldeles snart ska jag gå och möte Thommy..han är och jobbar i Orsa..Ska bli skönt att komma ut en sväng tycker jag..

Puss Puss<3

.......



En bild säger mer än tusen ord...









Jag gjorde det idag igen..

Jag klarade blodproven gallant i morse..Yiiihaa=)..Fy vad bra jag är..Grät en liten skvätt,men jag gjorde det och det var ju huvudsaken..Eller vad säger ni??
När vi kom hem vid 08.30 så kollade vi på TV sen så städade vi och efter det åt vi frukost..Sen har vi bara slappat hela dagen..Skööönt..Nu på kvällen så har vi varit till Orsa och hälsat på..Det är alltid lika trevligt tycker jag..Thommys familj är så himla underbar..
Nu myser vi lite i soffan..Tss..!!..fick bara lov att bloggar lite medans Thommy kollar på film..Men nu ska jag kolla med honom..

Puss Puss<3



Jag klarade det..!!

 

 

Faaaaan vad bra jag är då..Det kändes ju knappt..Bara att ta nya tag inför morgondagens prover..


Nu gäller det..!!

Nu ska jag åka mot Rättvik och vaccineringen..tur att Annika är där..Hon har lovat att hålla mig i handen om jag blir rädd..Och rädd är precis vad jag är just nu..




.....


GOD NATT...!!


Kvällen före imorgon..!!

Usch jaa..sitter här och är nervös..imorgon är det dags för vaccinering för min del..Gaaaah..jag som hatar sprutor..och sen på tisdag ska jag ta blodprover på Vårdcentralen inför en grej..Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..jag börjar redan att bli nervös..Jag kommer att sitta och gråta och skrika innan dom sticker mig..Jag hatar det verkligen..Men det behöva ju att jag gör detta..så det är bara att bita i det sura äpplet..jag KOMMER klara det..Eller vad tror ni??
Men de där blodproverna är fasteprover och när jag tar sådana så brukar jag bli alldeles yr och någon gång så har jag svimmat av..Men tur som är så har jag Thommy med mig så han kan vara där om något händer..Men det är på tisdag..Nu får vi ta en dag i taget Caroline..Imorgon är det måndag och vaccinering..


Snart är det Halloween Anna<3



Musikdagar..!!




Denna låt får mina tårar att rinna..

En skön ledig söndag..!!

Sitter här och njuter med en tekopp..tar det bara lugnt idag..Det känns så himla himla skönt att INGENTING göra..Bara få vara liksom..Thommy jobbar ända till 16 sen ska han på möte direkt..Men det är faktiskt ganska så skönt att vara hemma själv ett tag..
Får se om jag ska ut och gå lite senare kanske..??..vi får se hur jag gör med den saken..

Förresten så MÅSTE ni kolla på filmen i det förra inlägget..

Puss Puss<3

Ni MÅSTE kolla..!!

 

Vilka härliga minnen denna ger..Skrattar så jag gråter varje gång jag ser den*haha*=)


Skvallerkärring..!!


God Morgon Världen..!!

Har alldeles precis smaskat i mig min frukost*mums*..så nu är jag alldeles mätt och nöjd kan jag säga er...Ska alldeles snart borsta mina tänder,ta på jacka och skor och sen pussa prinsen hej då innan jag åker mot Rättvik och jobbet..
Idag är jag så trött så ögonen nästan går i kors på mig..Hade lite svårt att somna igår,men när jag väl gjorde det så sov jag som en stock.Skööönt..!!..men nu är jag trött,men jag ska väl klara av dagen antar jag..

Puss Puss<3

Motivation??

Någon som har lite motivation de kan ge till mig??..känns inte som jag har någon alls..Vill helst bara dra täcket över mig och sova till våren..Just nu känner jag liksom för verkligen INGENTING..Allt känns bara bläää...Varför blir jag såhär varje höst??..Det måste ju vara mörkret som kommer på hösten..Det kan inte vara något annat..Hur underbart mitt liv än är så blir jag alltid helt nere på hösten..Gaaaah..Jag gillar det INTE..!!

Hej Då*vinkar*


Good Morning Sunshine..!!

Har alldeles precis borstat mina tänder..Ska snart sätta mig med min kollega och dricka lite kaffe..
Hur har ni sovit då allihopa??..Hoppas iallafall att ni sovit riktigt bra så ni känner er pigga och utvilade idag,många av er sover säkert fortfarande och några gick upp för länge länge sen..Hiihiii:)..
Skriver kanske mer senare...

Puss Puss<3

Jobbar..!

Just nu sitter jag på jobbet..Kom nyss hem från en promenad på ca.1 ½ timme..Gud vad det är skönt och friskt ute..Man bli lite smått rosig om kinderna..och när man kommer in blir man lite trött..Sååååå härligt tycker jag iallafall..Tssss:)..Hoppas det blir en lika promenad imorgon..
Har även försökt att gå ut hemma om kvällarna..Det är så skönt att promenerna när det börjar bli lite småkyligt..Hösten är vacker..Men mörket gör en trött..

Puss Puss<3

God Morgon allesammans..!!

Har inte hunnit med att blogga de senaste dagarna..Har bara försökt att njuta av att vara ledig..Tsss=)..Igår så hade jag en lyxdag..Var först till frisören..Sen åkte jag på SCOTT i Orsa och fick med en algbehandling,med ansiktsmask och lite massage..Det var enormt himla skönt kan jag lova er allesammans..Man nästan somnade liksom..Det MÅSTE jag göra om..Just nu är jag mjuk som en babyrumpa också..Haha:)..och så sa dom att detta är utrensade och väldigt bra om man håller på med Detox..Så nu ni jäklar ska skiten ut ur kroppen..

Idag ska jag åka till Rättvik för att jobba mitt dygn..Men jag hade hellre varit hemma med Thommy nu när han är ledig också..Men så bra kan man ju tyvärr inte få ha det..

Nu ska jag väcka honom alldeles snart..Han sover som en stock..

Puss Puss<3

Ondag 7 oktober 2009..

Jag är verkligen helt jäkla slut i hela kroppen..Somnade på soffan igår kväll och sen somnade jag direkt jag la huvudet på kudden vid 22.30 och sov sedan som en stock ända tills 08.40 ungefär,då ringde min mamma och tyckte att jag skulle vakna..Fastän jag har sovot så mycket så är jag fortfarande helt slut..Har varit två dagar fulla med jobbgrejer,så jag anser mig ha all rätt att vara trött...

Våran katt är knäpp idag..Bara springer runt och leker som en galning..och helt plötsligt ibland så tappar hon fotfästet så jag hör in till datorn hur hon dunkar in i väggarna i vardagsrummet och sovrummet..Hon brukar ha dagar ibland då hon bli alldeles galen nästan..Haha=)..Men ändå så är hon såååå söt..

(Eftersom hon antingen sover,äter eller busar så är hon svår att fånga på bild i vaket tillstånd,det förklarar dom lite konstiga bilderna)


 

 

Puss Puss<3


Too much..!!

Lite för mycket jobb och möten samtidigt just nu..Så jag hinner inte med så mycket annat om jag ska vara ärlig..Känner mig helt jäkla slut ska ni veta..Bläää..!!

Puss Puss<3

God morgon allesammans..!!

Vaknade 04.50 och kunde verkligen inte somna om,så jag gick upp och duschade.Nu börjar jag bli trött känner jag,men jag är på jobbet så det känns för sent att lägga sig nu..Sängen är bäddad och jag är färdig..Så jag sitter här en stund istället..Tsss:P..
Slutar vid 15.00 idag..Då ska jag direkt tillbaka till Mora och handla..Ska göra GI-kladdkaka med gärdde till kvällen tänkte jag..Vi måste ju ha lite fredagsmys vi också..Hiihii=)Äta god mat och en mumsig efterrätt..Var längesen vi satt en fredag och bara njöt tillsammans..Så nu ska det njutas kan jag lova er mina vänner..
Nu ska jag kolla vidare..

Puss Puss<3


Jag har världens bästaste tillvaro..Fuck You..!!

Har alldeles precis ätit lite hallon och turkisk youghurt*mums* Det gjorde gott för magen..Hiiihii:)..Om ca 30 minuter så ska jag åka mot Rättvik..Ska jobba natt..Om jag ska vara ärlig så är det inte så skoj att inte få sova med prinsen,men man överlever..I helgen får vi ju vara lediga tillsammans,det känns underbart..Då ska vi gå på marknad i Rättvik och bara ha det mysigt..Tssss=)..

See Yaa..!!

Puss Puss<3