Färdig..!!

Nu har jag precis gjort mig klar och snart kommer Anna och hämtar mig..Inväntar bara hennes samtal..Gaaaah=)..Vi ska ner på stan en sväng..Kolla i affärer och sedan luncha tillsammans..Det ska bli MYCKET trevligt..

Nu ringde hon..Vi är Vända av spörfäntan*hahhaahaha*=)..Nu ska jag göra det sista sedan gå ut på parkeringen..Jag älskar min bästis <3


 

Puss Puss <3


Min nya favorit..!!

Dessa kom ÄNTLIGEN med posten igår..Som jag har väntat..Yiiihaaaa..




En vanliga maskar och sen en med mindre borste som kommer åt dom små fransarna..










Detox..

Eftersom hösten är här så är det dags för DETOX..Gör det alltid höst och vår..Nu ska skiten ut*hahha*=)



Har även köpt ett DetoxTe som dom säger ska vara bra.Kroppen är ju full av en massa grejs som inte ska vara där,så ibland MÅSTE man rensa..Man blir piggare,jag looovar..



Hösten har kommit..!!

Sitter just nu med en kopp te i handen och har min rosa morgonrock i fleece på mig..Ute verkar det vara lite kallt..Ska väl snart ta en dusch och fräscha till mig lite hade jag tänkt..Men just nu känns det mysigt att sitta här..

Igår var jag och Thommy på bio,vi såg Flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra..Jag älskade första filmen så självklart tyckte jag att denna var alldeles storslagen den med..Nu LÄNGTAR jag till den sista som kommer ut i november..Gaaah..!!

Idag är jag ledig men Thommy jobbar..När han kommer hem är det storhandling dom gäller för vår del..Jag tycker faktiskt om att storhandla..Man liksom strosar runt i affären tillsammans och känner sig lite smått vuxen..Hiihii=)..
Jag älskar mitt samboliv..Hur har jag kunna klarat mig utan detta så länge??..Visst är vi sura på varandra om vartannat..Men inga stora gräl och vi kan verkligen disskutera oss genom sakerna..Det känns så bra..Och det mesta vi surar om är verkligen småsaker..

Neej nu blir det dusch..

Puss Puss<3



Fääärdig..!!

Nu har jag ätit min frukost,det smakade himlans bra ska jag säga er..Ska alldeles snart gå in och göra ordning kaffe för mig och den som börjar 9..Drack aldrig kaffe förrut på morgonen här på jobbet,men nu har jag börjat med det lite smått..Vad lär du mig egentligen Annika Bill??

Det jag vill allra helst just nu är att åka hem till min prins..Jag saknar han så mycket..Ikväll ska vi mysa..Köpa hem thaimat och kolla på något bra och bara KRAMAS..Tssss=)..Är ni avundsjuka nu??

Puss Puss<3

God Morgon..!!

Nu är jag tillbaka i den "riktiga" världen..Dvs att jag har börjat jobba igen efter min superhärliga men snabba semester..Den har verkligen gått fort..Den hade kunnat få vara liiiite längre..men det är ju bara drömmar..Tssss=)..Just nu sitter jag på jobbet..har haft natten och ska jobba fram till 15.00..har hittills hunnit duscha,klä mig och bädda sängen..
Nu tror jag banne mig att jag ska göra frukost..Magen börjar kurra..

Puss Puss<3




GRATTIS..!!

 

 

 

 

 

 


God Morgon..!!

Vaknade för lite mer än en timme sen av att älsklingen skulle pussa mig hejdå..Sen kunde jag inte somna om mer..Så jag slog på datorn och satte mig här..Kändes väl lika bra det..
En fördel med det var att jag hann sjunga för min älskade lillebror innan han skulle åka till skolan..Söötisen..Vi ska dit på kalas idag..Mumsa lite tacos och bara ha det trevligt..Tänk vad stor han börjar bli..7 år fyller han idag..Är det inte helr otroligt egentligen va?!?!..Minns det som igår när pappa väckte oss på morgonen vid 06.30 när han kom hem skrikandes att vi hade fått en lillebror..Då skulle jag snart fylla 14 och var världens lyckligaste..Han var den sötaste bebis jag sett,hur fin som helst..man blev liksom kär DIREKT..
Minns ännu mer när dom berättade att mamma var gravid..Jag tyckte det var så himla äckligt först,att mina föräldrar gör något sådant snuskigt eller kanske inte äckligt det kom nog mer som en chock,grät hur mycket som helst..Men mamma var ju bara 31 år när hon blev gravid med Carl och pappa var 35..så egentligen var dom ju inte så gamla när dom fick sitt fjärde barn..Men iallafall,nu älskar jag den där ungen så sjukt jäkla mycket,jag älskar alla mina 3 småsyskon sjukt jäkla mycket...

Puss Puss<3



I feel good..*sjunger*=)

Just nu gör jag ingenting..Vet inte alls vad vi ska hitta på idag..Bara vara hemma kanske??..det här vädret gör mig så himla trött..man vill liksom ingenting..Bara dra täcket över huvudet och sova ända fram till sommaren eller något liknande iallafall..Skulle kännas bra det..
Gick iallafall bra med första dagen på arbetet igår..Kul att träffa alla kollegor igen tycker jag..
Nu orkar jag inte med detta mer..

Puss Puss<3

Anna<3

Sätt på låten och kolla sedan på bilderna:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hemma igen..!!

Nu är vi hemma igen efter några alldeles underbara dygn på Östersjöns vatten..det var hur roligt som helst..Vi började resan med en drink i hytten och den en flaska rosa bubbel..sedan blev det MASSOR av drinkar och vin..Flera flaskor vin under buffén och sen en massa drinkar i baren..Färgglada,fruktiga och proppade med alkohol*mums* Kan det då bli annat en roligt??
Vi är båda två jättenöjda med resan,så underbart att komma bort lite nu innan jag börjar jobba igen efter semester..har min första arbetsdag imorgon..Full med möten bara..Gaaah..
Nu blir det lunch..

Puss Puss

Laddad till tusen..!!

Nu..alldeles snart bär det av mot Stockholm och Östersjön..Ska bli så himla underbart roligt..Att få vara med familjen är inget man hinner med så jätteofta liksom..Inte allesammans..Familjen består ju av 9 personer nu och det är svårt att få alla samlade på samma gång..men nu gick det..Wiiii..=)..Vi 9 och sen så farmor och farfar såklart..Kan det annat än bli alldeles underbart??

Sii jo fackörs..!

Puss Puss<3



Snart kommer han hem=)

Snart kommer min älskade prins hem..Han har ju bara inskolning idag och det fanns bara en sovplats där så snart kommer han hem till mig..han åkte nyss från Orsa..Ska bli så himla himla skönt att slippa sova alldeles ensammen inatt..På måndag börjar han sitt jobb på riktigt...Dom här två veckorna har bara varit inskolning liksom..

Åååhhh..vad jag är glad att han kommer hem..

Puss Puss<3

Ensammen..

Thommy åkte vid 15.00 och jobbar ända tills imorgon..han kommer väl hem en sisådär 07.20..Gaaah..undra hur det ska gå att sova alldeles ensam utan honom..Jag som är så himelens mörkrädd dessutom..Kommer väl ligga och gråta halva natten..Lägenheten är ju alldeles för stor för en mörkrädd människa att sova ensam i..men jag ska banne mig klara av det..det finns ju telefon om jag skulle bli alldeles jätterädd..

När han kommer hem ska han få sova lite..Vid 08.30 ungefär då ska jag upp och göra mig klar..För imorgon ska vi ju åka på 2-dygnskryssning..Yiiihaaa..=)..Min familj bestående av 11 personer..Härligt va??..

Puss Puss <3

En av mina och pappas favoritlåtar <3


Till min älskade Thommy <3


Måndag 14 september..!!

Jajamensan det är vad det är..Var bara det jag skulle tala om..Nu ska jag blåsa mitt snygga hår och sen ska jag äta lite turkisk youghurt med hallon..*mums*..det kan inte vara bättre..SMINKA mig måste jag också göra,det är icke att förglömma..*hihiii*=)

Puss Puss<3

Hello Hey..!!

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera..man liksom glömmer bort det nu under semester*hehe*=)

Igår gjorde jag iallafall en radikal förändring i mitt liv..Gaaah..känns spännande..men inte något farligt,bara en ändring liksom..ska testa på en ny sida av världen kan man säga..

Nu ska jag göra middag tills maken kommer hem...





 

Anna...du och jag vi passar ihop som handen i handsken,korven i brödet,kuken i fittan,löständer på kärringen,såsen till köttet,grillen till sommaren och som tändstickan i handen på en pyroman..Love You...!!

Skiner som en sol=)

Vaknade 06.30 av att Thommy pussade mig hej då innan han åkte till jobbet..Annars brukar jag kunna somna om men icke idag..Gaaah..Man blir nästan lite smått sur på sig själv..

Nu på förmiddagen har jag varit ner på Mora och stekt med min bästis..Det var skönt..Välbehövligt om inte annat..och så himla underbart att få skratta lite med den finaste och bästaste vännen man kan ha..Tsss=)..så nu kommer jag vara glad hela dagen eftersom jag har träffat henne..

Igår blev det iallafall en riktig myskväll..Älskade kom hem efter jobbet med blommor till lilla mig..Kina nere på Mora var stängt..så vi åkte ut till Öna och köpte med oss lite thaimat hem*mums*..den var hur god som helst och herregud vad mycket mat man fick..det måste ätas igen snarast..Kanske redan ikväll??*funderar*
Sen hyrde vi film igår och bara myste tillsammans..

Puss Puss<3






6 månader av kärlek..<3

Idag har jag och min prins varit tillsammans i 6 underbara månader..Så när han kommer hem blir det en massa mys..Ska pussa på honom i massor..



Jag älskar dig Thommy Jonsson<3

God Natt allesammans..!!

Snacka om att jag fått bloggtorka..Gaaaaah..!!
Idag har jag umgåtts med min vänskapliga krets Anna O..Vi pratade om en massa grejer och lunchade ihop..Snacka om att man bli underbart glad tillsammmans med den människan..Hela hon är som ett stort lyckopiller.=)
Sen har jag varit nere på Mora köpte en väska och ett lila diadem på Åhléns och sen en rosa plånbok från Friis och Company på Kompis..den var asigt snygg..
Sen på Kappahl fick jag en kofta,en brosch,ett svart diadem och en annan slags hårgrej av älskade<3..han är väl bara för söt min prins?!?!..Tsss..jag blev iallafall glad över det..
Nu ska jag krypa ner brevid honom i sängen..

Puss Puss<3



Tjolahopp..!!

Blev ingen fest igår:(..min medfestare var lite sjuklig så vi får ta det en annan gång tyckte vi båda två..
Så igår hyrde jag och Thommy film och åt tacogratäng*mums*..det gick bra det med,men en fest hade suttit bättre..var så längsen man söp sig redlös nu..Hahahaha=).
Dagen igår tillbringade jag med två alldeles underbara människor,mer än så säger jag inte..

Idag har vi storstädat,tvättat och varit ute på promenad..nu bli det alldeles snart middag och lite mys tillsammans..
Förresten så har ju Thommy fått jobb så imorgon ska han på lönesamtal i Orsa..Det ska bli spännande..
Själv har jag semester i två veckor till,och det känns verkligen alldeles underbart,17 september ska jag,Thommy,mamma,pappa,farmor,farfar,Carl,Cissi,Rasmus,Christopher och Johanna på en kryssning till Helsingfors..det ska blir roligt tycker jag..

Neej,nu vankas det middag..

Puss Puss<3

Party ikväll?!?!

Vi hoppa på fest inför kvällen..Sitter och håller tummen på det=)



Home Sweet Home...!!

Nu har vi kommit hem efter en underbar vecka i Egypten..Orkar inte skriva något här just idag..Kanske imorgon..Men nu kommer iallafall någon bild=)