Life is good..Shalalalalala..!

Nu är jag tillbaka igen på Prallen..Jobbar inte alls mycket denna vecka..Har varit ledig sen 09 i tisdags..Jobbar idag sen är jag ledig lördag,söndag igen...*hääärligt*..Fast mitt jobb är så härligt så det gör inget att man jobbar heller...Nu är det bara två veckor kvar till semestern..Wiiihoooo..!
Känner mig alldeles spänd inför resan med Anna..Kommer att bli farligt kul..vi två tillsammans i en vecka kan inte bli annat än roligt...*haha*=)..vi har redan planer..vi ska få en vecka att minnas HELA livet,det vill jag lova..
Tågbiljetterna är bokade och uthämtade också..Så nu är allt nästan klar..Vi ska bara boka hotell för en natt på Arlanda..Men det skulle min faster hjälpa oss med,hon är en sådan där resegrejs..Så det ordnar sig...
Åker med tåget om ungefär en timme..Skönt att få komma hem och sova ut riktigt imorgon..

Ska se om Anna Olander kanske vill leka med mig en stund imorgon när hon har arbetat klart...Vad säger du Anna?!?!!?
Fast hon är säkert upptagen,men iallafall*haha*=)

Puss Puss

Skolavslutning,tårar och allmänt glad..!

Var på skolavslutning idag,Cissi var så himla fin..Är så stolt över henne..!!..Vart lite tårar både för henne och sen med tanke på Marcus..De sjöng Tears in heaven för honom och då brast det för mi..Usch!!
Sen efter det så åkte vi hem,åt smörgåstårta och mös..Tog en massa fina kort men min blogg dummar sig så jag inte lägga in dom..Tänke ni skulle se min fina klänning och så..!!


Sen har det bästaste hänt...6 September 09.10 då lyfter jag och fröken Olander rån Arlanda...Då drar vi till Turkiet...Såå himla härligt...Vi kommer åter till Sverige 13 september..Fy alltså vad det ska bli skoj...Om ni bara visste...Jag och Anna ute på äventyr...Kan inte bli annat än skoj..Har sprungit runt och varit alldeles till mig idag...!
TURKIET here we come..Tsss...

Puss Puss


God morgon min befolkning..!

Nu sitter jag här sommarfin och allt..Har världens finaste klänning på mig(tycker jag iallafall)..En vit med stora lilla/rosa blommor på sig..bara en enkel liksom,men ändå sååå söt..Sen blir det vita klackisar på det..Hääärligt..!
Kommer vara så glad att få träffa min syster vill jag lova..min lilla ängel..Så stolt över henne...
Idag så ska jag spräcka min diet lite smått..Ska mumsa i mig smörgåstårta efter att vi varit i kyrkan..Men det måste man få,bara man äter med måtta..Sen blir det hamburgare till middag sa mamma..Men jag har dietat mig så bra att jag kan unna mig lite..men bara lite...
Äähhh,nu drar jag..!

Puss Puss

Jag är en fylltratt...hahaha=)

Huvaligen,i helgen blev jag verkligen full som gatan alltså..Dansade på min bilhuv,kissade öppet mitt på Mcdonalds parkering och en massa andra dumma saker...Förlåt mig Mamma..!!Måste hem till Anna och kolla på korten...Minns fan knappast hälften av alla grejer alltså...Får ta och skämmas lite...Usch..!..Det gör jag faktiskt nästan men BARA nästan...
Matthias var iallafall med ut..Det var skoj..Guud vilka ideér vi har alltså..Joe Labero*hahaha*=)

Kan ju säga helt lugn att jag fortfarande är lite bakis...!
Just nu är jag på prallen..Ska jobba hela natten..Ska upp 05.30 och göra mig klar...Har köpt nya kläder och allt inför morgondagen..Min syster går ut 9:an imorgon så jag lär ju ska fira henne...Har varit och köpt världens finaste blommor idag och så har jag köpt ett så himla fint paket till henne..Hon kommer säkerligen att bli nöjd..Kommer vara så stolt att jag gråter imorgon,tänk att mitt lilla pyre har blivit så himla stort...
På onsdag morgon ska jag och hon till farbror doktorn,hennes hjärta har börjat dumma sig igen..USCH..!..Vi håller alla tummar på att det går bra för oss...!

Nu ska jag sova tror jag..

Puss Puss


-2 kg på en vecka..!

Kan ni fatta det!??!!?Jag har tappat 2 kg på en vecka..Så allt som allt nu har jag tappat 5,3 kg på 6-7 veckor..Känner mig så himla nöjd med mig själv...Om ni bara visste..Tsss!!

Jobbar kväll idag,slutar vi ca 21 någon gång..Kom hit med tåget vid 13..Var över en timme tidig,så jag och Mathias gav oss ut på gräsmattan och kastade frisbee i solen..Häärligt..!!Men han tyckte jag var kass på att kasta och det kan jag nog hålla med om faktiskt...Eller så var det han som var dålig på att fånga..*hahaha*=)

I tisdags blev det shoppa i massor..Först på Gina i Falun,där köpte jag en blå och vitrandig body(så snygg),en vit klänning,en röd och vitrandig tröja(såg nästan ut som en body fast utan underdelen) och en marinblå kjol.
Sen åt vi lunch på kina*mumma*
Sen tog vi bussen till Borlänge..Där fixade vi naglarna,blev så himla snyggt..Självklart blev det shopping där också..Jag köpte lösögonfransar,maskara,rosa gardiner,examenspresent till syster,strumbyxor och en fetingsnygg ögonskugga på Make Up Store..Sen minns jag inga fler saker...Men blev säkert någe mer..Är iallafall riktigt nöjd med dagen..!

Håller på att bli sjuk nu igen..Usch Usch Usch..!!
I helgen hoppas vi på fest,bara jag inte blir sjukare..Ska nog ge mig själv lite sovmorgon imorgon och på lördag..Anna har börjat kalla mig pensionär bara för att jag är upp så tidigt på morgonen...Går upp 7-8 varje dag..Men det är skönt så man hinner med alla sysslor som ska göras...
Ska bli superskoj med fest i helgen..Verkar som vi blir några iallafall..Hääärligt..!!Ska bli kul med fest igen..men får inte förstöra hela min diet..Men man måste ju få leva livet också..

18/6 så blir det personalfest..Det ska bli så himla kul...jag jobbar natt då,men ska se ifall någon av sommar vikarierna vill byta,annars så tar jag ut semester..!!..Vi ska grilla och ha skoj...Jag jobbar verkligen med världens bästa..

Nu ska jag arbeta vidare..!

Puss Puss

Guten Morgen..!!

Nu har jag vaknat för typ en timme sen..Har hunnit duscha,föna håret,platta håret och lagt en snabb make up=)..Nu blir det snart lite kalorisnål frukost..Haha=)
Om typ 3 timmar bär det av mot shoppingen..Ska bli så himla skoj..Och sen att få nya naglar också..Blir alladeles till mig i trasorna ska ni veta...Har sovit ganska så bra i natt,typ 6 timmar eller något..Men jag känner att Anna kommer nog få uppleva en ganska övertrött Caroline Wickman idag..Men jag tror nog att hon överlever..
Hela Prallen sover just nu..Första personalen kommer vid 7 och då börjar väl dagen då någon gång..

Läste att Johanna kanske blir med ut i helgen också,det hoppas vi verkligen på..Hade varit riktigt skoj...Så kan vi göra en tiopoängare som sist minst..Jag är redan laddad inför helgen..
Ska sova ut riktigt på lördag morgon,Danni ska sova hos mig,men hon brukar sova länge,så det blir hur bra som helst det..Så jag är utvilad när det blir party menar jag...

Ska köpa examenspresent idag också..Cissi går ju ut 9:an om en vecka exakt..Då måste hon ju få något fint av lilla mig tycker jag..Ska springa runt i lite affärer och kika lite..Vet nog redan vad jag ska köpa..Men det kan jag inte skriva här ifall att hon läser...Inge kul att veta vad som finns i paketet man ska öppna heller..tycker så mycket om min lillasyster,hon är en ängel..Verkligen..!



Puss Puss

None

På det viset ska jag slänga runt mina lurviga för er i helgen=)


None

Jag och Anna=The shoppoholics..!

Hääärliga tider..!

Vilken härlig dag..babababa..Man bli härligt glad...babababa,hela livet ler..babababa..kan ej önska mer*sjunger*

Nu sitter jag på jobbet,ska alldeles strax gå och lägga mig..Imorgon ska jag upp 05.30,så jag hinner blir klar tills alla andra vaknar..Måste ju vara lite fin,eftersom jag och favoritAnna ska till Falun och Borlänge när jag slutar vid 09.00,Ska bli så himla roligt..Åka till Falun och gå på nya Gina Tricot och äta på KINA..sen ta bussen till Borlänge och där ska vi fixa naglarna och springa i affärer..Ska se om jag hittar något vackert att bära i helgen...Tsss!!Ska bli så kul att åka med Anna,jag tycker så himla MYCKET om henne,hon får mig alltid att skratta..Kul att sitta på bussen och tåget och toka sig också...Haha=)..tillsammans är vi oslagbara..
Nu ska kanske Mathias med på fest i helgen,sist var det FaluKalaset om kom i vägen,men nu är det inget sådant i helgen,har iallafall bjudit med honom..Han lät iallafall ganska sugen när jag pratade med honom idag..
Vet iallafall att jag,Anna och Cissi kommer..Det ska bli himla skoj med party igen..Är sugen som bara attan..



Nu ska jag lägga mig så jag orkar shoppa utav bara helvete imorgon...!


Puss Puss


Bild från förra helgen..!

image36

Jag är full och dansar..Ser ni hur Johanna<3 spanar in mig..???

God Morgon The Wooooorld..!

Nu har jag precis slagit upp min ögen här på Pralinen(jobbet)..Eller ja för cirkus 30 minuter sedan...
Har klätt på mig lite snabbt bara(klänning och leggings),sen slängt på liiite maskara(tycker inte om att sminka mig på sommaren,men jag ser så trött ut utan maskara) och sedan plattat håret väldigt snabbt..Orkar inte fixa mig något mer idag..Det får räcka..Nu sitter jag här framför datorn med min frukost*mumma*
Det är en HEL timme tills det kommer någon mer personal,det är himla skönt att bara sitta här alldeles själv och få vakna riktigt..
Idag ska vi nog ta bilen upp på Gocart-banan och titta,de har någon slags tävling där uppe...De har ju fått en så himla fin bana tycker jag..Så det ska bli spännande...Vi har bara tre st hemma så vi får ju plats allihopa in en bil..Häääärligt..!!
Tänk vilket bra jobb man har när det är sol ute..Igår låg jag ute och pressade i flera timmar...Så jag fick faktiskt lite färg..Det är så konstigt,jag bränner mig inte i solen lika lätt eller inte alls längre..Tror att det hände något med min hus i Thailand..
Igår var det superdupermeganära att jag bokade resan till Turkiet,jag har hittat en riktigt bra...Men fick inte tag på Anna,så det blev inget..*haha*=)Men snart så Anna ska den bokas och sen så far vi*tjohoooo*
Är det någon mer än jag och Anna som ska åka?!?!?!..har inte riktigt fattat om det är någon mer som vill med oss eller inte?!?!För vi åker iallafall i slutet på augusti eller början på september låter det som just nu..!Ska bli riktigt skoj..Jag och Anna ute i stora världen,det kan inte annat än bli roligt..Eller vad säger du Anna..!?!?
Nu ska jag kolla vidare innan dagen börjar på riktigt...!!

Puss Puss


image33