Svetten lackar..

Herregud vilket gympass..svetten rann som aldrig förr ska jag säga er..Men det är alldeles underbart att få bränna kalorier...man liksom känner hur enodorfiner och grejer sprutar in i kroppen..och så blir man himelens nöjd med sig själv också..

Ska alldeles snart ställa mig och arbeta i köket..ska göra en råkostsallad och sen så ska jag fixa till en lasange till middagen..Det ska bli gott:)

Puss Puss

Längtar <3

Just nu saknar jag många människor..Thommy,Anna,mamma,pappa,mina syskon och en del annat folk..skulle vilja samla alla människor jag älskar och ha en underbar kväll tillsammans med dom..<3Det skulle vara alldeles underbart tycker jag iallafall..Mina underbara vänner och familj..
Visst har jag tur som har alla dem??!!...LUCKY ME..!!


Puss Puss <3



DU lever bara en gång och den gången är nu..aaahhaa..!!

Vilken väder alltså..Bara en massa regn som öser ner från himlen..Boooring!!
Jag jobbar kväll idag så just nu är jag bara hemma och väntar på att jag ska få åka iväg..Har alldeles nyss ätit lite lunch så jag ska orka med kvällen på arbetet..

Puss Puss

Soffmys..

Är hemma ensam och myser i soffan med en bok..skönt med egentid..


Träning och Mellis..

Jag och Thommy åkte vid 11.00 och körde ett STENHÅRT träningspass på gymmet..Svettigt som fan och även superskönt ska jag säga..sen åkte vi på MAXI för lite veckohandling..Nu har han åkt och jobbat och jag sitter här och ska äte lite mellis..Färskpressad apelsinjuice och 2 leverpastejssmörgåsar..




Nu ska min lilla bebis ut på promenad..

Puss Puss

Mår illa..

När ska det bli bra..Nu håller jag på att bli sjuk också..


Ryggvärk och elände..

Har fått så ont i ryggen att jag knappt tar mig ur sängen på mornarna..Jag måste liksom trixa och ta sats för att komma upp..det är FRUKTANSVÄRT..om jag vaknar på natten och vill på toa så börjar jag nästan gråta,för jag vet ej hur jag ska ta mig dit..Det går okej på dagarna,för då tar jag tabletter och så..men det är molande värk ändå hela tiden,det är värst när jag ska sätta eller resa mig..jag får även ont om jag står upp för länge,ligger fel eller så..
Min rygg är alldeles utamattad..Stackar´n..
Ska försöka ordna tid för en massage,men det får bli nästa månad,för juat nu har vi dålig ekonomi..Usch..Hur ska jag kunna hålla ut en månad till!?!?!?!

Har ni några tips??



Lycklig <3

Jag har sagt det förr och jag säger det en gång till..JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄN..finns ingen som kan få mig att SK Ratta som du min vän :)

Förresten..kanske får byta en avsugning mot en resa..Bra va??..Hahahhaha:)



Lördag 11 September

Titta vad fint det blev med det nya diskstället..



Hösten är mysig.. <3

Sitter och kollar på Doobidoo och trallar med i alla sånger..*Tralalalalalalala*:)

Har gjort matlådor till helgen idag..ibland är det så svårt att komma på nått GI-ätbart utan recept..men jag tycker jag börjar bli duktig..jag stekte kycklingfilé och bacon först(det är sjukt gott ihop),sen hade jag i en stor lök när det var genomstekt och när allt fått färg och löken mjuk så hade jag i en påse med frysta grönsaker,hos oss är Broccoli Mexicana en favorit,sen hällde jag i lite av min hemmagjorde kantarellsås med egenplockade kantareller..ni ska veta att det luktade så himla gott..
Bacon och kyckling passar bra ihop..det är gott att linda in filéerna i bacon och ha in dem i ugnen..MUMMA!!

Till middag/mys idag har jag gjort skagenröra..och så ska jag snart skala räkorna..egenskalade räkor är de bästa..jag brukar ej ha i dem i röran..snyggare och godare att ha dem för sig ovanpå röran..:)
Tänkte äta när älsklingen kommer hem..Fy vad hungrig jag är nu..hoppas jag kan hålla mig;)

Vad mycket matprat det blev idag..haha:)..men utan mat skulle vi ju ej överleva..

Puss Puss


Ensam hemma..

Sitter åter en kväll i soffan med datorn i knät,så skönt att bara vara..är ensam hemma,ganska så skönt är det,men snart är det mörkt och då är det inte så kul längre..Jag som är sjukt mörkrädd..usch!!'
Har köpt hem lite räkor ska avnjutas lite senare;)..skulle kunna livnära mig på skaldjur tror jag faktiskt..det är ju hur himelskt gom helst..MUMS!!

 

Usch..jag är så fasansfullt trött hela tiden..Någon som har nått bra tips mot trötthet??

Puss Puss

Onsdag

Har för lite mer än en timme sen ätit en välsmakande GI-lunch..Stekt lax med gräddkokt spenat och blomkål..Det var supergott..*mums*..man får äta så himla mycket gott när man äter GI..

Om ett litet tag kommer Anna hit och ska umgår litegranna med mig :)..det ska bli trevligt tycker jag iallafall..

Idag håller jag även på att tvätta lite..skönt att få lite rent..

Puss Puss


Livet leker..

Det blev en lugn och skön ledig helg för min skull:)..var bara på lite kalas för min bror i lördags..

Idag har jag varit ledig..Jag och bästa Anna har varit och storhandlat lite..först stannade vi på Åhléns,där köpte jag ett rosa diskställ(som jag letat efter det)..sen åkte vi på MAXI,där veckohandlade jag och bästis handlade litegranna hon med:)

Nu är jag och älskling hemma och bara slappar..Ikväll ska vi mysa med räkor och så..!!

Puss Puss

 


....



Nu är det helg..Sug och svälj..






Vovvisen..

Jag lär mig bara mer och mer om hur det är att ha hund..Alltså varken jag eller Thommy har nånsin haft en egen hund att uppfostra,och jag ska då tala om att det är en massa arbeta nu i början..En väldans skillnad från att typ ens föräldrar har hund eller så..Nu är det verkligen VÅRAT ansvar..kul,fast jobbigt ibland,men jag älskar honom sjuttsingen mycket alltså <3
Jag är verkligen glad för alla tips och råd jag får..det kan vara om allt från uppfostring,promenader till vad som helst..det är alltid bra med tips,och sen är det ju självklart upp till oss vad vi gör med tipsen vi får..

Puss Puss


I like to move it move it..!!

Sitter uppkrupen i soffan med min rosa dator i knät:)..helt slut efter dagen ska jag säga er..Har gått små promenader med hunden fler gånger idag..
Sen gick jag och han en riktig långpromenad(iallafall i hans ögon),typ 40 minuter..sen efter det drog jag och mannen till gymmet för att bränna fett,jäklar vad bra vi körde,efter hårdkörningen bastade vi..sen åt i middag när vi kom hem och nu är vi helt slut..

Det är så himla skönt att träna på gymmet..och det känns så lyxigt nu när det är alldeles nybyggt och allt..så sjukt bra..det gör träningen lite lättare också..

Nu ska jag kolla på 2 ½ men..!!

Puss Puss


I väntans tider...

Har beställt en massa saker som jag väntar på ska komma hem..Ingen kommer tro mig när jag säger att vi har ekonomisk kris denna månad..men det har vi faktiskt,på RIKTIGT..



En lampa vi ska ha vid soffan i vardagsrummet,så man kan sitta i hörnet och läsa.Skitfin IRL.





En sjukt söt klänning...





En vit så kallad "underklänning",det är som ett långt linne men med stor volangkant och spets längst ner,man ska ha den under andra klänningar..sjukt snyggt..



En plommonlila klänning..



En lååååång myströja..Snyggt med ett par legging att mysa hemma med i höst/vinter..



En skön BH att ha som mys hemma eller att ha på gymmet så man håller de små behagen på plats:)

Ljusrosa spetsgardiner att ha i vardagsrummet..Har en idé när det gäller detta..lägger upp bild när de sitter på plats..



Vad tycker ni om alla grejer??

Puss Puss

Sol..!!

Vaknade upp och insåg att det var solsken..Jippi:) så skönt att slippa regn en dag..

Dagen igår var trevlig,när vi varit i Orsa så mötte vi upp mina föräldrar och Carl,vi åt middag tillsammans med dom nere på Mora.Mys! Sen åkte jag och Thommy hem,vi satte igång med att måla staketet..Duktigt..!!..nu är det bara en omgång till att måla..från början var det fulbrunt nu är det snyggvitt:)

Just nu gör jag ingenting..Har nyss rastat lilla vovven:)..ska nog snart göra mig en kopp med kaffe..Oj,ser på klockan att det alldeles snart är dags för lunch också..!!

Vad gör ni en dag som denna??

Puss Puss