Underbara midsommar.!!

Midsommarn var alldeles underbar..Med sol och bad..gott att äta och dricka..Bad mitt i natten..Båtåkning och somliga åkte ring och vattenskidor efter båten:)..Sena nätter framför elden och en massa GLÄDJE..Precis så som midsommar är för mig..Jag har världens bästa familj och jag älskar varenda en som finns i den..Dom gör mig hel..

Puss


....

Varit ute sen 12..inne en stund..men nu går jag faaan ut igen :)



En rolig lista...

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Jaaa..
Något husdjur : Jaa,en missekisse Mimmi:)
Någon favoriträtt : Tacos
Någon flick/pojkvän : Ja
Puder på dig : Nej,ingenting just nu
Några framtidsplaner : Plugga
Någon sjukdom : Är laktosintolerant en sjukdom??
Gymkort : Jajamensan
Några kärleksproblem : Nej inte alls, allt är perfekt!
En homosexuell kompis : Jaa
Duschat idag : Yes och badat
Någon kompis som snarkar : Förmodligen, en pojkvän som gör det i alla fall!
Någon vän som spelar i ett band : Ja, det tror jag
Några mvg:n : Jaa
Någon som förstår dig : De närmaste och käraste!
Tuff kompis som kan försvara dig : Klart jag har
Något beroende : Nja..shopping kanske:)
Fikat idag : Bara kaffe
Nagellack: Turkost på händerna och vitt på tårna
Någon vän som bor i ett annat land : Nej men släktingar!

VEM ? ..
Avskyr du : Kan inte skriva det här
Hånar du :
Vill ni veta va?!?!
Delar du mest minnen med : Familjen,Anna och Thommy
Längtar du mest efter : Mamma och pappa
Stör du dig på : Samma som jag ej kan skriva
Gosar du med : Älskling
Lagar mat : Jaag
Diskar : Både jag och Thommy
Tror att den är någon : Hm....alla är väll något ?

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Veckorevyn,Hänt Bild,Aftonbladet och ALLT med skvaller
Buss åker du oftast : 501 Lassarettet/Centrum-men det var över ett år sen sist
Frisyr har du : Brunt med ljusa slingor och Page typ
Dag fyller du år : 18 november
Årstid föredrar du : Vår/Sommar
Stad är du uppväxt i : Stad??..mer by..Furudal

VAD ? ..
Gör du nu :
Den här listan och kollar på Top Model
Gör dig till en bra människa : Att jag oftast är glad och positiv
Gör dig till en dålig människa : Att jag pratar alldeles för mycker och inte fattar när jag ska vara tyst
Vill du arbeta med : Människor
Är roligast just nu : Snart semester
Har du på dig nu : En skön sommarklänning
Har du för smink idag : Inget
Äger du för skor : Många - men man kan aldrig få för mycket av det goda :)
Har du för storlek i skor : 40-41
Läser du för bok : När livet stannar..
Ska du göra nu : Ingenting:)

Tjejkväll med mig själv..

Är hemma ensam ikväll igen..faktiskt ganska så skönt med lite egentid..Har legat läääänge i badet,där la jag en ansiktsmask och gjorde en inpackning med pärlemor i håret..så nu är det alldeles mjukt..läste lite tidning och bara tyckte det var varmt och skönt..:)
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med datorn i knäet och kollar på reprisen av Top Model..

Snart får jag semester..börjar känna lukten av ledighet:)


Det kungliga bröllopet..

Tårarna sprutar..Jag bara gråter och gråter..Kärleken är underbar..och lyckan för Daniel och Victoria verkar enorm..
Har kollat på konserten från igår flera flera gånger och jag gråter hejdlöst..Så mycket fina låtar..och sen när barnen kommer in och avslutar allting med den fina sången till brudparet så brister alltihopa för mig..Tårarna sprutade på både mig och Thommy ska jag säga er..
Jag tror också att jag gråtar för all musik och all den lycka jag ser beskriver precis så som jag känner mig tillsammans med Thommy..jag är så lycklig att det finns inte nog med plats i kroppen för all lycka..Skulle verkligen kunna dö för honom..

EN LÅT FRÅN IGÅR SOM VERKLIGEN BESKRIVER KÄNSLORNA JAG HAR FÖR THOMMY


Fredag..

Vaknade vid 10.00..pussade på prinsen en stund sen så gick jag upp,sen kom han upp med..Han började dagen med att göra våfflor åt lilla mig och han till frukost..Tsss..söte<3sen mös vi i soffan eftersom det regnade ute..Vid 13.30 så pkte han och jobbade och jag åkte på gymmet och befann mig där ca.1½ timme...sen när jag var klar där med träning,dusch och allt sådant så mötte jag upp min mamma och bror på Mora..Vi kollade i affärer och jag köpt en snygg liten axelremsväska i rosa..gillade den skarpt,kommer nog bära den mycket i sommar..
Sen drog vi på Maxi och handlade lite..Fick under tiden där ett litet sms från min fröken D om jag ville äta pissa med henne och hennes mamma,så då åkte jag dit vi 18 efter MAXI,efetrsom mamma ändå skulle hem..
Så då satt jag med dom och åt pizza och snackade goja..Det var längesen kan jag säga er mina vänner..så skönt..
Jag är möjd med dagen..

Nu är jag hemma igen,snart kommer prinsen..han har jobbat kväll och jobbar även natt..men han har jour,så han får sova hemma..det känns tryggt för mig som är så sjukligt mörkrädd..

Puss Puss


Jaaaaaaaaaaa..!!

Min somriga grejer från H&M har kommit..YiiHaaa


Visit hm.com

 

 


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com


Gäääääääääääääsp..!!

När klockan ringde 08.30 så ville jag knappt tro att det redan var morgon..Blää..men det vara bara att le och kliva ur sängen..Börjar inte förrän 14.30,men jag har natten så jag vill gå upp i tid så jag iallafall kanske får en liten möjlighet till att kunna somna ikväll..
Igår hade jag en ledig dag..Sov till 10 tror jag,sen satt jag framför datorn ett tag..Vid 12.30 så åkte jag och körde på gymmet i typ en timme,sen hämtade jag upp Thommy som kom från jobbet,då åkte vi till Glassbaren och tog en kopp kaffe och kulglass*mums*det var ruggigt gott ska jag säga er..Efter det så åkte vi på MAXI och körde veckohandling..När vi kom hem så målade mannen staketet och jag fixade med mat..Gjorde både lasange och spagetti med köttfärssås..vi behöver en del matlådor inför alla jobbdagar..

Just nu längtar jag till semestern..Bara 11 dagar kvar tills dess..YiiiHaaaa...fy farao vad jag ska njuta ska jag säga er..jag och mannen har samtidigt..så vi ska försöka åka ut i Sverige och semestra lite hade vi tänkt oss..Ska bli underbart att få spendera så mycket tid tillsammans runtom i Sverige med min älskade<3

Puss Puss


SÅHÄR VILL JAG SPENDERA MIN SEMESTER:

 


Festbilder..!!

Här kommer lite bilder från gårdagen..De bilder som inte är alltför nakna eller så:P

 

 

 

 

 


Väntar på the partypeople..!!

 


.....

Du är allt jag nånsin önskat.
Du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas,
alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mig hoppas,
du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära.
Hela livet vill jag ge.
♥ Jag älskar dig Thommy Per Gunnar Jonsson ♥





Tralalalalalalala....!!

Sitter och försöker äta en sallad innan jag ska börja åka mot arbetet..men antingen var den inge god eller så var jag inge hungrig?!?!?!..för jag har knappt ätit något av den..Tror det var lite av båda delarna faktiskt...
Ska som sagt snart åka och arbeta,arbetar tills imorgon kl.10.00...sen är det ledig helg som gäller för min del..det är behövligt,jag är så sjukt trött att jag knappt vet hur jag ska orka dom saker som jag faktiskt borde orka i helgen?!?!?!..det känns att semestern är nära..Bara 2 ½ vecka bort..Ska bli så underbart med lite ledighet ska jag säga er..
Neeeeej...Hur ska man orka?!?!?!?!

Puss Puss

Nöjd..

Släpade min röv till gymmet idag med..Har varit där varannan dag hittills,precis så som jag bestämt*nöööjd*..känns så skönt att få träna och bygga upp kroppen..har aldrig haft denna diciplin på mig själv..Tsss:) har ett program som en instruktör på gymmet har gjort till mig,så man tränar på bästa vis:) man mår så bra och är en gladare person när man får träna och använda kroppen..man riktigt känner hur endorfinerna frigör sig..Hahaha=)

Just nu lagar jag middag..Korvsås med ris*mums*..ett recept från min underbara svärmor Rosie<3..nu ska jag kolla om riset är klart..Skriver kanske mer sen..

Puss Puss


Regnet det bara öser ner...

Sitter i stora soffan med min rosa datorn i knät och kollar på Top Model..Myyys..
Idag har jag inte alls gjort mycket,var så sjukt trött efter att ha jobbat min natt inatt så jag har mest gått runt som i dimma idag..När jag åkte från jobbet vid 10 så åkte jag in i Noret på Maxi för att veckohandla som jag gör varje måndag..sen åkte jag hem och tog det lugn,har även sovit middag,vilket är ovanligt för mig..

I helgen är det förresten fest som gäller för min del ska jag säga er..fest som faaaan..Någon mer som ska med kanske??..troligen är förfesten hemma hos mig..Vi hoppas på sol så att man kan sitta ute till en början och dricka lite..Ska bli så sjukt kul med fest..jag ska röja järnet..=)

Min Thommy är underbar ska jag säga er..Utan honom vid min sida vill jag inte leva..Är galet kär i den mannen..mer kär än någon av er förstår tror jag..mitt livs största kärlek<3

Puss Puss



Årets Sommarplåga 2010?!?!?!?!?




EN SJUKT JÄKLA BRA LÅT...!!





Gym..

Har precis kört ett pass på gymmet..!!


Bella & Tyra Show

Glömde att jag ej sett det senaste avsnittet av Bella & Tyra Show,så det tänkte jag se nu faktiskt..Tur för Thommy..då får han sova lite till=)..

Puss Puss

God Morgon..!!

Jag vaknade vid kl.8 och nu sitter jag här..Thommy han sover fortfarande..han skulle kunna sova dygnet runt om han fick det tror jag..Han kan sova var och när som helst..Helt sjukt egentligen..
Men snart hade jag tänkt att han skulle få vakna så att vi kan äta frukost tillsammans..MYS..!!..men en liten stund till kan jag ju försöka låta honom sova iallafall..=).
Igår såg vi Instängd 2..den var så sjuktjäklaskithemsk så jag kunde knappt somna igår för jag tyckte jag såg konstiga saker hela tiden..Usch!!


Laddar för avfärd..!!

Ska alladeles snart åka mot Rättvik och arbetet..Det ser ut att bli en fin dag..Synd att man ska arbeta:(..men men..man kan inte får allt som man vill ha det här i världen heller..!!

Nu har vi satt igång med gymmet igen efter alla mina sjukdomsresor med örat(fick inte träna ett dugg då sa doktorn)..Var iallafall till gymmet igår,de satte ihop ett träningsprogram för oss och sen så tränade vi och det gick riktigt bra ska jag säga er..Nu ska FETTET brännas..Moahahahahahaha=)..

Puss Puss<3

Min uteplats..!!

Här är någa bilder på min uteplats..har inte hunnit ta fler..!!
(ursäkta staketet,vi håller på att måla om det till vitt)




Lite shopping..!!

Visar lite shopping och så från helgen..Några saker har jag köpt förut med ej visat,så jag visar det nu..!!