Jag lever..!!

Orkar inte blogga så mycket just nu..eller jag vill ta vara på det fina vädret och min älskade..Vi har legat i solen både igår och idag..Så mysigt att ha en egen gräsmatta att ligga på..Vi har satt nya blommor och buskar ute förresten,,=)
Igår solade vi och åkte till Orsa för att plaska i poolen och grilla*mums*..Så himla mysigt..
Kanske skriver mer sen..

Puss Puss

Grått väder KRÄVER snygga kläder..!!

*haha*=)Det var väl fyndigt tänkt av lilla mig..!..Ibland tycker jag att jag är så fenomenalt smart av mig..Man får ju tårar i ögonen när man tänker på hur jäkla smart jag är..Får inte ni också det??...Det tror då iallafall jag att ni får..Nu sitter ni alla där hemma och torkar tåren bara för att jag är så smart av mig..!..Men misströsta inte..Ni kan också bli lika smarta som jag..Lite blondering och träning..sen är det fixat..

Puss Puss

Till er...!!




Alla som läser kan väl kommentera med ett hej..!!=)



God Morgon<3

Har ni alla sovit gott??Det hoppas jag att ni har..och sen hoppas jag att ni får en trevlig dag idag..Vädret ser ju inte så inbjudande ut men till helgen ska det ju bli bättre..Så vi får väl hålla oss till dess då..Själv är jag ledig heeeela helgen och ska försöka få så mycket sol som möjligt...så vi hoppas verkligen verkligen att den skiner på oss...Annars gråter jag nog en skvätt..För jag behöver LJUS och VÄRME från solen i dessa dagar..
Sen är jag i full planering eftersom älskade ska ha sin examensbjudning hemma hos oss..Han tar ju sin sjuksköterskeexamen nästa vecka..Han är så duktig,och jag är en stolt flickvän=)..men iallafall..så det kommer släkt från han sida men även några från min som vill vara med och uppvakta...Det ska bli riktigt skoj...Men det är mycket som ska tänkas genom inför själva festen..Oj Oj Oj Oj..jag vill ju att det ska vara perfekt...
Men det blir nog bra ska ni se...Ha en bra dag små gullvippor..


Puss Puss


Work Work Work Work..!!

Jajamensan..Bara jobb för min del iallafall..Tss..=)..men jag behöver ju tjäna lite kosing..kostar ju så mycket att flytta liksom..Blir ju aldrig några pengar kvar..Önskar jag kunde vinna 50.000 i månaden i 50 år..Yiiihaaa=)..det skulle väl vara alldeles underbart?!?!?!..
Nej nej..plikten kallar..

Puss Puss

.......




Så mycket att tänka på.
Men ingenting att oroa sig för..




Omelett gör dagen komplett..=)

Sitter här nu en stund...Vi vaknade vid 07.45...pussades lite och tog en dusch..sen åkte älskade till Orsa för att göra skolarbete..Själv sitter jag nu här och har nyss ätit frukost..Det vart omelett*mums*=)kan man börja dagen bättre??
Igår mös vi som vanligt..God mat och en massa kramar..Så härligt att ligga i någons famn när man kollar på film..Tsss..!!..fast jag var  jättetrött igår så det blev sängen tidigt för min del iallafall..vet inte när prinsen la sig..men jag vaknade lite snabbt av att han pussade på mig och la sina armar runt mig..Myyys..!..men vi brukar vakna på natten..pussa varandra snabbt och sen somna om lika fort igen..Finns det något bättre??

Puss Puss

Home sweet home..!

Nu är jag hemma igen efter mitt jobbdygn..Yiiihaaa=)..Min älskade är och tränar sin den där konstiga sporten och jag sitter här och klickar hem kläder..han är inte hemma förrän 19.30..så jag behöver inte börja laga middag än på ett tag iallafall...Skööönt=)..kan bara sitta och slappa en stund...
Saknar min pojke så jag snart blir tokig..Vi har inte setts sen igår vid 13.45..Det är faktiskt väldigt lång tid för mig..När han kommer hem ska jag pussa på honom i massor och mysa med honom hela kvällen..Tsss..!!

Puss Puss

Bacon och ägg..!!

Har alldeles nyss ätit en mysig frukost med min älskade..Nu sitter jag framför datorn och dricker en kopp med kaffe..Thommy gick in och la sig i sängen..Det inte om han sover eller om han läser läxor..*funderar*
Ska jobba idag..Jag jobbar natt..Ska bli konstigt att sova utan min pojke..men man vänjer sig kanske..Värre för honom som ska sova här hemma alldeles ensam utan mig..Men imorgon får vi sova tillsammans igen...Hääärligt..!!


Du är en saga för god,
för att vara sann.
Det är en saga i sig
att vi funnit varann.
Vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts.
Eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts.




Till dig<3


Jag tror jag har en kär vän där ute som behöver muntras upp lite..Du vet själv vem du är..
Lyssna på låten så förstår du..


http://www.youtube.com/watch?v=cWo6Dbwq4Ms&feature=related



Puss Puss


 

Min favvo..!!


Den enda låt som jag kan och vill sjunga på just nu..den är fast i min hjärna..!!


http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME





God Morgon everyone..!!

Nu är jag här igen..=)..har ni saknat mig??..det tror då jag att ni har..*haha*
Idag vaknade jag av att älskade pussade på mig..Kan man vakna bättre eller??..Nej jag tror då inte det iallafall..Känns så underbart att ha någon att börja varje dag tillsammans med..sen åkte han och jobbade och jag gick upp och gjorde mig klar..och sen åt frukost...Idag väntar en dag på Pralinen för min del..Ska bli trevligt..=)..

Ikväll ska jag göra hemmagjorda hamburgare med bacon och en sallad på det..Till efterrätt tror jag banne mig att det blir en GI mintkladdkaka med grädde..*mums*..Det är ju bara fredag en dag i veckan..



http://www.youtube.com/watch?v=x1d8RX2Pki8&NR=1



Puss Puss Puss Puss Puss Puss

Orsa...!!

Just nu sitter jag i Orsa..Älskade skulle hit och kolla några grejer och hämta lite räkningar..Vi har liksom inte fått med oss allt härifrån än..Vi måste flytta internet innan vi kan ta med hans dator och lite så..
Vi har varit på JYSK idag och handlat en mörkläggningsgardin till sovrummet så det kan bli RIKTIGT mörkt när man ska sova...Sen köpte vi lite handdukar och sådära..
Nu ska jag pussa på honom<3

Hej Då..!!

Nybadad..!!

Har alldeles precis tagit mig ett riktigt långt bad..Det var verkligen välbehövligt..Men jag somnade nästan..Blev så trött..men nu är jag uppe iallafall..Kollar på lite TV..Funderar på om jag ska ut och gå eller någe liknande..??
Kanske behöver åka och handla lite??..måste se först om jag har några pengar kvar..annars går det ju inte att handla*haha*=)..
Kanske ska ut och sätta mig i solen en stund iallafall??..såman får lite färg på snoken..Måste klippa gräsmattan också,men det får bli en annan dag det..

Puss Puss

God Morgon..eller??!?!

Det är verkligen mycket just nu..Hur ska man hinna/orka med allt egentligen??..Hmmm..*funderar*
Gick iallafall upp till lassarettet igår..det tog ganska precis en timme..Så det är ju alldeles lagom..Då kan man ju gå dit om älskade jobbar och jag känner att jag behöver gå..Så kan man åka med honom hem sen..Smart va??
Idag ska jag göra......INGENTING..!!

Nu orkar jag inte skriva mer..Vi höres..!!

Puss Puss


Promenad..!!



Nu ska jag börja gå från ena sidan av Mora till den andra..alltså från Klockarhagen till Lassarettet..!..får se hur lång tid det tar..Vill inte behöva stressa..Om någon vill ringa mig så blir jag himla glad..Så slipper jag gå alldeles ensam*hehe*=)

I´m walking on sunshine...WooooooOoooo..!!

Dålig uppdatering..!!

Usch vad jag är dålig på att skriva på bloggen..Känner att jag inte orkar just nu..Är mest trött eller har något annat att göra..Så då känner man inte för att skriva här så mycket..Får hoppas att det bli ändring på det snart iallafall..Måste ju tala om för er vad jag gör på dagarna..Eller hur??
Jag stortrivs iallafall i vår nya lägenhet..Det känns verkligen underbart..Den är så fin och så bor jag ju med världens bästa pojke också..<3..Kunde inte ha träffat någon bättre..Han förstår mig och stöttar mig i allt jag gör och klandrar mig aldrig för någonting,han låter mig vara den jag är och det känns så himla underbart...han gör mig hel..Jag är lyckligare än vad ni kan ana...Tsss..=)
Idag har jag hämtat cykeln på Hindriksheden..Älskade skjutsade dit mig innan han började jobba och sen cyklade jag hem den..Sen har jag varit till Miss D på en kopp kaffe..Skönt att man kan gå dit..Funderar på att gå upp till lassarettet idag och möta Thommy när han slutar vid 22..När tror ni jag ska börja gå??..Hur lång tid kan det ta??

Puss Puss

Dagen efter igår=)

Sitter uppkrupen i soffan och har datorn i knät..Känns mysigt..Är lite trött eller snarare bakis idag..Jag och älskade skulle ta ett varsitt glas vin till maten,men det blev en hel flaska och sen en hel flaska rosa skumpa..Och även några lakritshots på det..Blev ganska så...hmm...påverkad..*haha*=)..Det kändes lite konstigt att bli full i mjukisdress,hästsvans och inget smink..Men det gick det också..
Laxpaketen var enormt goda igår..Snacka om att GI har god mat..Jag hade i broccoli,purjolök,zuccini,paprika, kryddor, pressade citron över och sen lite olja..Serverade det med en sås gjord på creme freiche,stenbitsrom,lök och kryddor*mumma*....Efter maten blev det hemmagjord glass a´la GI..Lyckad kväll va??

Vaknade vid 08.00 i morse som vanligt när jag druckit alkohol..Pussade lite på min pojke..men han ville sova vidare,så jag gick upp och badade en stund sen fixade jag mig litegranna och kollade på TV..Han vaknade vid 10.00..Då stekte vi ägg och bacon..
Idag har jag även hunnit med att tvätta litegranna och dricka kaffe med min bror och hans tjej..de är ju sambosar i min gamla lägenhet nu..Yiihaa=)..du är så söta tillsammans..

Förresten så gillar jag mitt nya GI liv än så länge..Finns så mycket gott man får äta faktiskt...
Just nu jobbar Thommy..han började 14.00 och slutar vid 22 ikväll..Så det blir min första kväll ensam i vår lägenhet..Jag trivs verkligen i vår lägenhet och jag trivs ännu mer med min älskade..Tänkt vad bra allting blev till slut..
Kanske hinner ta kort på lägenheten någon dag sen så kan jag lägga ut på bloggen..Får se hur jag gör*haha*=)
Ha det så bra så länge...

Puss Puss

Heelt slut..!!

Nu är allting nästan klart..Någon enstaka låda kvar...och dom kan vi ändå inte plocka upp förrän vi köpt lite saker..Finns en del vi behöver köpa...Ny soffa,madrasser och bäddmadrasser till sängen..vi har en stomme men inget mer..så just nu sover vi i min 120 säng..men det går det med..
Jag har iallafall köpt nya sängkläder åt oss och sen lite smågrejer..Har tyvärr inte råd med soffa eller madrasserna just  nu..Får bli en annan gång..Vi kan ju be till Gud att någon vänlig själ kan ge mig lite pengar..tänk om man bara kunde ha lite extra när man kollar sitt konto nästa gång..det skulle väl vara lycka??!?!..men ingen vill väl unna mig den lyckan*haha*=)
Förresten så har jag gått ur viktväktarna...Jag och Thommy ska börja med GI istället hade vi tänkt..Eller vi började igår med det..Det känns bra faktiskt..Viktväktarna är inte min grej längre..GI verkar verkligen mycket bättre..Jag har funderat på GI ett längre tag ska ni veta..Och nu blev det så...Börja med något nytt vid flytten liksom..
Idag ska vi göra laxpaket på grillen med romsås till..*mums*..kanske ett glas vin eller två till det..=)

Igår var min familj här..Då blev det grillning och en flaska bubbel..Underbart gott...!!
Nu orkar jag inte skriva mer...See Yaa..

Puss Puss

Blogg från min nya lägenhet..!!

Igår fick jag reda på att vi kunde ta nyckeln till lägenheten..Så när vi slutade jobbet så började vi köra grejer för fulla muggar..Känns så underbart..Fick ut ganska mycket..Soffan,sängen,massa lådor,bord,stolar,alla kläder och så..Bara Tv.hylla,en byrå och någon låda kvar..Men det går fort att plocka ut..Imorgon bitti ska vi städa ur alltihopa..
Men iallafall,igår var vi klara vid 23.00..Sen åt vi pizza och slappade en stund i soffan..Och inatt sova vi i vår nya lägenhet..Det känns så härligt..Och klädkammaren blir bara min..Ska inreda den alldeles ros och så ska jag ha sminkbord och speglar där inne..
Nu vankas det frukost och sen uppackning,älskade jobbar..

Puss Puss<3

Undersökning...!!

1. Fullständigt namn? Caroline Astrid Viola Wickman
2. Exakt ålder? - 20 år och 6 månader
3. Vart bor du? - Mora
4. Bor tillsammans med? - Pojkvännen(på fredag)
5. Husdjur? - dammråttor
6. Färg på ditt hus? - Vitt
7. När är du född? -18 november 1988
8. Klass? - BFPD04b
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2007
10. Något jobb? - Gruppboende(för utvecklingsstörda)
11. När ska du sova ikväll? - Hmmmm??
13. Duschat idag? - Jajamensan
14. Pussat någon idag? - Ja<3
15. Ätit något idag? - Frukost
16. Vad har du ätit? - Smörgås med kalkon
17. Dagens klädsel? - leggins,klänning,ballerinaskor
19. Dagens sötnos? - Anna O<3
20. Dagens roligaste? - Jag själv
21. Har du många vänner? - så jag klarar mig :)
22. Hur många har du kysst? - Jag passar på den;)
23. Vem kramade du senast? - Thommy
24. Hur många vill du pussa ? - 1
25. Hur många har varit otrogna med dig? - två kanske?
27. Har du pojk-/flickvän? - Pojkvän, ja :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Man ska sova på nätterna Carro!-det var från Annika Bill..*haha*=)


FAVORIT
31. Film? - Många
32. Låt? - Just nu är det Taylor Swift-Love Story
33. Mat? - TACOS
34. Dryck? - Vatten
37. Stad? - Bangkok är en häftig stad
38. Land? - Thailand
39. Ämne i skolan? Går ej i skola längre
40. År? -  07 & 08. får hoppas på 09 med :D


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Thommy
42. Personen du kysste? - Thommy
43. Gången du spydde? - Oj??..När jag var ut för några månader sen..
44. Gången du grät? - Igår
45. Pizzan du åt? - 4 veckor sen kanske(hemmagjord)
46. Gången du var i göteborg? - 6 år sen kanske?
47. Gången du var i stockholm? -  2 månader sen ungefär
48. Gången du var full? 3-4 veckor sen
49. Gången du var hög? never
50. Personen som såg dig gråta? Thommy


VAD GILLAR DU
51. Svart eller vitt? - Båda
52. Hund eller katt? - Båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - både och :)
54. Tv-spel eller datorspel? -beror på
55. Singel eller upptagen? - Upptagen..
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - INGET
58. Ragga eller bli uppraggad? - Båda
59. Big brother eller paradise hotel? - Båda två..
60. Svart hår eller blont? - Blont
61. Blåa ögon eller bruna? - båda är lika fina :)
62. Choklad eller lakrits? - Det är olika från gång till gång..Idag vill jag ha choklad=)
63. Göteborg eller stockholm? - göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola
66. Pizza eller kebab? - Kebab

67. Randigt eller prickigt? - Prickigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL
70. Personer du älskar? - Några väl utvalda...
71. Personer du hatar? - Någon enstaka kanske?
72. Personer som sagt jag älskar dig? - oj, ganska många :)
73. Personer pussats med inom en 24-timmars-period? - 5-6 st kanske?..fan den var svår
74. Glassar du ätit på en dag? - Det var svårt..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Inga
76. Gånger du haft minnesluckor? - Någon gång kanske
77. Piercingar har du? - öronen= 6st
78. Personer du saknar just nu? - Anna,Familjen och Thommy
79. Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger :(


VEM
80. Vill du kyssa nu? - Thommy
81. Ska du träffa imorgon? - Ingen speciell
82. sjöng du senast för? - Thommy i morse
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Min bror kanske?
84. Spelade du tv-spel med senast? - LÄNGESEN
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?- Thommy
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - finns några
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Johannes, as usually


VAD
90. Gör dig glad? - Mina kompisar, Johannes, min familj och typ en massa andra saker :)
91. Gör dig ledsen? - mycket
92. Vad vill du helst göra nu? - sova lite med min älskade<3
93. Önskar du att du slapp göra? - Tvätta  när jag kommer hem..
94. Vill du ha nu? - pengar i MASSOR
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en resa och pengar
96. Längtar du till? - Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? - Jaa
98. Ångrar du i ditt liv? - Jag ångrar ingenting,det är bara onödigt
99. Är det bästa som har hänt dig? - Alla underbara människor som finns i mitt liv just nu <33


Hejsan Hoppsan på er..!!

Ska bara tala om att jag har kommit hem..Och att jag lever..=)..Ska alldeles snart lägga mig en stund i sängen,Får se om jag kan somna iallafall i en timme..
God natt..Puss Puss

God Natt mina vänner små..!!

Hoppas alla har haft en bra dag och en trevlig kväll??..Det blev ju faktsikt lite sol nu på eftermiddagen så det kan vi ju vara nöjda med tycker jag faktiskt..!!..
Längtar efter dig min älskade...Gaaaaaaah..blir galen snart..nu ska jag ringa och säga God natt som vi alltid gör när vi inte sover tillsammans..men nu sover vi ju alltid tillsammans förutom dom nätter jag jobbar..
Imorgon ska jag pussas i massor<3




God morgon..!!

Hinner inte skriva nu..Men ska åka iväg till Rättvik..

Handledning: 8-11
Lunch med kollegor:11-12
Personalmöte:12-15
Jobb:15-08


Ha det bra..Puss Puss


ÄNTLIGEN HEMMA...!!

Gud vad skönt att vara hemma igen...Just nu tvättar jag lite..snart så kommer min älskade hit..Vi ska mysa med tacos och kolla på film..Det ska bli hääärligt..saknar honom..Vi har ju inte setts sen igår,så jag ska pussa på honom i massor nu när han kommer...Hungrig är jag också..Låg igår kväll och kom på att i måste äta TACOS...Till det har jag gjort min egna guacamole,den är så himla god..Aldrig att jag skulle äta köpt..eller man ska aldrig säga aldrig förresten..
Nu ska jag ut i tvättstugan..Ha det så bra..
Orkar inte blogga så mycket just nu i flytten,lägger all min energi på den just nu..

Puss Puss

Hej på er..!

Nu är jag vaken igen..Gick upp vid 09.00...Börjar jobba kl.13.00,så då sov jag lite längre och nu sitter jag här ooch segar mig,tänkte väl duscha sen och dra ut på frukosten så det blir brunch istället..
Känner mig trött fastän jag sovit så länge och har sovit bra hela natten,vaknade bara när älskade pussade mig hej då vid 06.30..han skulle åka och jobba,så nu ses vi inte förrän ikväll när jag kommer hem..så då måste vi få pussas lite på morgonen..Nu är det högst en vecka kvar tills vi flyttar..Wiiiihooo..
Så helst av allt vill man ju vara hemma och ordna inför flytten,måste tvätta alla köksluckor och lådor...Får se om jag hinner det innan jag åker idag..ska försöka hinna dammsuga idag också..Får se vad jag hinner med..
Nu ska jag surfa vidare...Ta hand om er<3


Puss Puss..!!

God Morgon..!

Gick upp för en timme sen ungefär..Har tvättstugan så jag fick lov att stiga upp..Måste tvätta alla mattor och så inför flytten..Det är ju bara en vecka kvar..Och det enda mina dagar handlar om är att packa,kasta,äta,packa,kasta,äta och pussas med min älskade*hehe*=)..jag gör inget annat..Har varit bort på soptippen med 8 fulla SÄCKAR med skräp..Hur kan man äga så mycket skräp i en liten etta???..Men det är skönt att göra sig av med det..
Vi har hittat en fin soffa som vi vill ha..Vi måste ha en större än min soffa..eftersom vardagsrummet är ganska så stort så ser det litet ut med min soffa..men den ska jag försöka sälja eftersom jag inte ens haft den i 1 år..
Nu ska jag klä mig och äte frukost...

Puss Puss

Trött..!!

Jaa det är jag.Fastän vi kom i säng i tid igår*duktigt*..Jag vaknade runt 09.00 och tog mig en dusch och sen åt jag frukost..Älskade är och jobbar..Han kom hem snabbt vid 09.30 för att hämta en matlåda..Tur det så jag fick pussa snabbt på honom..Tsss..=)
Nu har jag packat lite smått..Lagt ner stereon och sådär..Ska hämta lite lådor i förrådet och börja plocka i köket litegranna..Finns något skåp jag kan plocka ur iallafall..Måste försöka få ut lite grejer sen också...Så man kan städa här inne...Hoppas vi får nyckeln snart så vi kan åka med lådor och sådär..Dom stora sakerna ska mamma och pappa hjälpa oss med nästa helg..eftersom dom har släpvagn och sådär..
Nu ska jag ut till förrådet..

Puss Puss

Avbrott i allt packande..!!

Nu har jag verkligen kört på för fullt..Flera sopsäckar är fulla med skräp..Vad kommer allt ifrån??..har slängt lite kläder och sen har jag lagt ner alla kläder i olika resväskor..Så nu är garderoberna tomma..Men hur kan en enda människa äga så mycket klänningar..Hittade 4-5 st som jag köpte förra året med prislappen kvar på..*Haha*..och sen en massa klänningar jag köpt i år som inte är använda..jag ÄLSKAR klänningar..idag har jag på mig en vit med lite volangkant nertill och sen ett par tights på det..Skönt att känna sig någorlunda snygg i flyttande..
Älskade jobbar idag..När han slutar skulle han komma hem och hjälpa mig med alltihop..Vi måste ju åka iväg och kasta en massa säckar också..var kan man kasta dom??

Förresten så måste jag ju tala om att jag har verkligen världens bästa kompis..Det har jag ju alltid vetat..men ibland så gör hon mig extra påmind om det..och idag var en sådan dag..Trodde aldrig att man kunde hitta en sådan tvillingsjäl i någon vän..Om någon hade sagt för 5 år sen när vi började BF att Anna Olander och jag skulle vara bästisar en dag så hade inte jag trott det...Vi har liksom bara festat tillsammans och inte mycket mer..Men på fest var vi ju alltid BÄST tillsammans..men så hände något och vi blev riktigt bra kompisar..Det känns underbart..Lööööv Jo Anna O<3


God Morgon..!!

Ska bara önska alla en trevlig dag..Jag måste åka på MAXI ska köpa säckar att kasta grejer i och sen ska jag kolla om jag hittar bananlådor att börja packa i...Måste ju börja fixa nu..Det är ju bara 1 ½ vecka kvar..

Puss Puss

Turdiluttan..!!

Nu sitter jag hemma hos älskade..han sover lite middag så jag satte mig här..Vi är väl båda helt slut efter helgen..Jag kom hit(Orsa) i torsdags kväll och är fortfarande kvar..Vi har passat hans syster..Igår var vi på marknaden i Rättvik..VI had emed oss Carl också..var en trevlig dag,men det var varmt som attans..Brände mig lite på axlarna..Men det var en trevlig dag..Först på morgonen åkte vi till Furudal..Där åt vi frukost och pappa bytte däck på min bil..Jag har köpt nya däck och fälgar till den..Såååååå snygga..!!..efter det bar det av till marknad..
Igår mös vi med god middag framför Robinson...sen la vi oss i sängen och kollade på Twilight..det var faktiskt en bra film..men sällskapet var BÄST<3..
Idag har vi rensat ur ett förråd med älskades saker..Kastat MASSOR och kollat vad som behövs sparas..Kan ju inte ta med allt skrot till nya lägenheten..Jaaa just det ja..vi ska bli sambos*leer*=)..vi har fått en 3:a på Klockarhagen..Yiihaaa..Fattar ni vad underbart eller???..Vi flyttar in senast 15 Maj..ska bli så himla himla skönt..Den är jättefin,vi kommer verkligen att trivas i den jag och min älskade..Jag är verkligen redo att starta något nytt i mitt liv..Det är detta som jag vill satsa på..Jag har ALDRIG någon gång varit såhär säker på något i hela mitt liv..
Ikväll tror jag vi ska se den nya X-men filmen på bio...Det ska bli mysigt..'!!

Puss Puss




Lyckligast i världen..!!

Jaa det är jag det..Jag känner hur det bara rusar runt i hela kroppen på mig..Var ska jag göra av alla känslor egentligen???Vill bara skrika ut all min lycka...Tänk att allt kunde träffa så rätt..Allt är så bra..!!

Är i Orsa hela helgen lååååång??..nu ska jag ut i solen..kanske hoppa lite studsmatta??!!?!?

Puss Puss