Trött...

Blir inte mycket bloggande nu för tiden..Känner mig trött och slut..Nu måste något radikalt hända..Snart är det 2011..året ska firas in med två av mina bästa vänner och min prins <3Ska bli underbart..Vi hoppas att det nya året för med sig mycket nya saker..*håller tummen*
Hoppas att de snart hör av sig från Skönvik så jag får komma och tala om magsäcksoperationen,det skulle förändra så mycket..För just nu mår jag inte alls bra med min kropp..har svårt att umgås med människor för jag tror de bara kollar på hur fet jag är..Och ni ska inte tro att jag inte kämpar..det gör jag HELA HELA HELA tiden,inga fettofasoner här inte..men det är inget som hjälper..måste vara någon sorts spärr i kroppen..Så det gör inte att man känner sig bättre..
Man ska må bra med sin kropp tycker jag..och är detta vad som krävs så gör jag det..Vet att det finns många nackdelar,men jag har funderat länge och mycket..
Så först måste jag komma in till skönvik,sen ska de kolla om jag fyller de krav som behövs för att göra operationen,sen när det är OK så får jag vänta HÖGST 3 månader..
Sådärja...nu fick jag bläbba ur mig litegranna..Tack!

Puss Puss



Uppkrupen i soffan..!!

Sitter just nu i soffan med min rosa morgonrock på mig och kollar på Alvin och gänget..Haha:) Ensam hemma för mannen jobbar så jag törs ej se något som ej är barnvänligt..Tsss:)
Har även målat mina naglar..hade liksom inget annat att göra..kände för något knäppt så det blev banangult..hahaha..Vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt??!!..det återstår att se..
Råkade spilla nagellack också,så nu är jag även banangul på låret..

Hunden han sover som en stock och katten med..de ligger på varsin sida om mig..mina gofisar små<3




Puss Puss <3



Glädje..!!

Vad bra man mår när man får komma ut i friska luften..det är de som är bonusen med att ha hund..Vi började dagen med ca.10 minuter.sen vid 12 var vi ute i 30 minuter..Vid 15 var vi bara ut en snabbis..och sen vid 18 var vi ute i 40 minuter..så sköönt..men längre klarar man ej i denna kylan faktiskt..Näsborrarna fryser till is när man andas..

Just nu håller jag på att kolla vad jag ska ge prinsen när han fyller år 30 december..har min idé iallafall..Egentligen får han så himla mycket klappar av mig..men jag ÄLSKAR att ge folk saker så jag kan liksom inte sluta köpa klappar till mina nära och kära..
Och sen för Thommys skull så tycker jag faktiskt att fyller man år då ska man banne mig ha en present också,annars vore det konstigt..Eller vad tycker ni??

Puss Puss




Tisdag 14 December 2010

Brrr...vad det är kallt ute..-22 när jag vaknade..sen har det legat mellan -18 och -20 idag...Nu är det -21..Fy farao alltså..men men,det är bara att bita ihop..Vovven måste rastas och fläsket ska rörs på...Det är bara att klä sig i varma kläder och gå fort så man får upp värmen..

Mina nya glasögon har förresten kommit och jag ser som en kung igen..Herregud vilken skillnad..trodde knappast att min syn var så dålig..alltså inte sämst i världen,men värre än vad jag trodde nu när man har något att jämföra med..
Så underbart skönt att kunna se som folk igen..

Puss Puss <3

2:a Advent 2010

Sitter just nu uppkrupen i soffan...Kollar på Beck-det tysta skriket och myser med vovven mellan varven..vilken häärlig varelse han är ska jag säga..så unerbart när han kryper upp i ens knä och vill bli kliad bakom öronen,det är lika mysigt när man vaknar av BLÖTA pussar i hela ansiktet på morgonen..Underbara djur..och katten är ute just nu..henne mös jag med tidigare idag..
Är ensam hemma just nu,Thommy jobbar kväll och har jour inatt,han är hemma tills 00.00 ungefär eller senare..Får se om jag  är vaken tills dess eller ej..
Det börjar bli kallt ute igen,var ute med hunden i en halvtimme för ett tag sen,glömde vantar och höll på att frysa händerna av mig..Burr!Burr!


Kolla min snygga flaska med "shoppingvatten" Haha;)



Och JA..Ullared var alldeles underbart..vad mer kan man säga??!!

Puss Puss<3

Aj äm thä glasögonsnake..:)

Jag var närsynt tyckte optikern,så det vara bara att beställa ett par glas ögon som jag måste ha när jag kör bil,ser på tv och lite sådant..Hoppas huvudvärken försvinner nu..
Men fy så dyrt det är med glajjor..4200 kr kostade det att skaffa..helt sinnesrubbat..men det är bara att le och betala,det hade ju kunnat vara mycket dyrare..
De kommer om ca.2 veckor..spännande..var ju så svårt att bestämma vilka jag skulle ha,så jag hoppas verkligen jag blir nöjd nu..

Puss Puss <3