Kaffe med kardemumma..

Jag är verkligen beroende av kaffe med kardemumma..Dricker det varje dag hemma nästan..man gör kaffet som vanligt..och sen har man i malen kardemumma,sådan där man köper på kryddburk ni vet??!!..jag har även i mjölk..ni ska veta att det är supergtt..Prova det ni med..

Idag är en ledig och lugn dag för min del..igår när jag kom hem trött efter natten på jobbet så somnade jag en vända..sen så gjorde jag mig klar och gick en långis med vovven..sen veckohandlade vi på MAXI..när vi kom hem vid ca 15..Fikade vi och sen somnade jag igen till typ 18.15..sen gjorde vi middag..Det blev TACOS..Supergott!!
Sen bara mös vi i soffan..Kollade fångarna på fortet och medium..

Nu ska jag gå en långis med hunden igen:)..vi ska möta Thommy och sen kanske det blir en tur till Orsa..Vi får se..

Puss Puss


Farligt trött..

Jag är så himlens trött idag att jag knappt orkar hålla huvudet uppe eller ögonen öppna..Sitter och stirrar om vartannat för att inte somna..Var längesen jag var såhär himla trött..Undra hur det går att köra bil om en timme då?!?!..hujedamej alltså..
Skulle kunna somna sittandes just nu,det är nästan läskigt vad jag är trött..

Puss Puss



Sjuk

 

Orkar knappt göra något..Lever på ipren och vitaminer..


Shopping..!!

Här kommer en bild på mig och mitt Ullaredskvitto:)..hade ett till,men har inget kort på det..Ser ni vad nöjd jag är efter all galen shopping?!?!!?



Trevlig hemkomst..

Kom hem från jobbet alldeles trött och slut..Hittar ett pappershjärta på kylskåpet med orden:

Varför Jag Älskar Dig!

Hela du är en uppenbarelse! Jag drogs till dig, som en kolibri dras till den ljuvaste nektaren, hos den vackraste blomman!”

Jag älskar sättet du är sann mot dina känslor och din omgivning. När du är ledsen finns det ingen morgondag, för allt du är, är sorgsen. När du skrattar, kommer tusen och sinom tusen älvor till liv. När du ler är allt möjligt!”

Ditt skratt och ditt välmående är värt mer än allt guld i världen då, jag känner mig fullständigt tillfreds med världens varande.”




Kan jag annat än att älska min underbara prins?!!? <3 nu har han iallafall gjort min dag till den bästa..

Puss puss


Tjolahoppsan..:)

Nyss varit ut med hunden en sväng..Nu sitter jag här och skriver lite..Ska alldeles snart göra klart att bege mig mot arbetet för att göra ett kvällspass..Känner mig redan trött,men det ska nog gå bra ska ni se:)

Igår var vi lediga både jag och prinsen..Så vi åt frukost ute på ett fik nere på Mora..sen var vi till Orsa och hälsade på..Quick Step lekte med Mickes och Louises hund i nästan 2 timmar,de sprang i nonstop..sen sov Step i 5 timmar tror jag..han är knappt repad idag,det tar mycket på en bebis att leka..
Sen blev det storhandling på Maxi och efter det körde Thommy mig till min frisör på Hairdesign by magenta där klipptes jag och fick brynen noppade och färgade,känner mig som en ny person idag..Innan såg jag ut som ett vandrande penntroll,ni vet ett sådant vi hade på pennorna när vi var små?!?!
När jag ringde Thommy efter det så sa han att bilfirman hört av sig om att vi kunde hämta bilen..Den är sååå snygg..vår första gemensamma riktiga bil..En Audi A4 Quattro 1.8 turbo i Metallic Svart..så snygg!!

Igår var det spökafton på TV..Det okända och sen Medium..Så från igår är varje måndag=spökafton för mig..Allt om spöken och andar är bra..

Nu ska jag snart bege mig..

Puss Puss <3



God Morgon..!!

Vaknade 07.30 av att vovvisen slickade mina tår och ville gå ut och kissa..Så då gjorde vi det och tog en liten promenad på det:)..skönt var det iallafall..men han orkar ej gå så långt än..Thommy gick med honom ner till kajen igår,hämtade upp dom när jag kom från arbetet..Vi stannade där nere en stund och plaskade med honom i vattnet och lite sånt...sen åkte vi igen..När vi kom hem somnade Quick Step direkt,han var helt slut efter allt lekande och promenerande..Lilla Babyn dååååå..!!

Nu ska vi äta frukost..

Puss Puss <3

Per Morberg är sjukligt sexig:)

Sitter i soffan och kollar på "Vad blir det för mat"..han är ju så sexig den där Per:)..Mums,ett riktigt ögongodis enligt mig iallafall..och så verkar han vara en riktigt hejare på att laga mat:)

Ska alldeles snart sätta i gång att laga tacos..thommy är på aikido så jag tänkte försöka ha maten klar tills han kommer hem igen..min lilla snuttepojke<3

I helgen har vi varit hos Thommys pappa i Lillsved uppe i Jämtland..Quick Step tyckte det var underbart..han fick vara ute och springa hur mycket som helst,så han var lycklig..när vi skulle sova om kvällarna så slocknade han först av alla tre..Min lilla baby<3

Nu ska jag sukta mera efter Per..

Puss Puss



Lycklig <3

Jag får verkligen inte nog av min lille bebis..Kan lukta och pussa på honom hur mycket som helst..han är så fin och så mjuk ska jag säga er..<3