Gott Nytt År...!!

Önskar er alla en underbar nyårsafton..För mig blir den lugn..Jag ska upp och jobba imorgon..Det känn rätt okej faktiskt..kommer bara vara trött..men det ska vi klara..
Detta har varit ett underbart år ska jag säga..Har världens bästa kompis och världens bästa pojkvän..

 

 

 


Nu jävlar ska bacillerna få..

Badade istället en stund..men nu ska jag jaga bort de där förbaskade basiluskerna med en massa frukt..Moahahhahahahaha..!!


Snörvel..Snörvel..!!

Vaknade i morse av att jag hade ont i halsen..Gaaah..det gör så ont att jag knappt kan svälja..Näsan är helt igentäppt nästan..Dricker te med honung just nu..Ska snart börja hugga in på en massa frukt..Vitaminer är bra mot förkylning..Köpte en massa hela ananaser igår..Så en av dom ska skäras upp och ätas nu..Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu..Ska nog krypa ner under filten i soffan med boken jag fick av tomten=)


Nöjd med livet...!!

Rackarns vilken brakfest det blev i fredags..Alldeles galet fulla..Skallen söps i bitar tusen gånger om..Eller vad säger du Anna??..Hahahahha:).Dom där shotsen är som raketbränsle alltså..man blir alldeles galen..Gaaaaaah..Finns ingen bättre än du Anna..Vi kommer på så tokiga saker..Mina fötter är alldeles blå,mina knän är blå och värker och min hals är fortfarande rosslig...
Ska försöka lägga in bilder sen...jag och min partybrud<3

Igår hade vi hyrt 5 banor på bowlingen i Rättvik...Såå en del av släkten Wickman/Larsson var där och bowlade..Sååå himla kul..Gick inget vidare..men det var skit roligt..

Nu ska vi till min älskade svärmor på Heden i Orsa..

Puss Puss<3

Juledans med kranskulla..


Paarty..Paarty..!!

Ikväll ska skallen supas i bitar..!!




Life is good..Tralala..!!

Har precis ätit en bit av köttfärspajen som jag gjorde igår..Den blev hur jäkla god som helst ska jag säga er..=)
Var ner på Mora en snabbis igår eller det blev typ 2 timmar men iallafall..Haha:)..Köpte några fler julklappar och lite grejer till mig själv..Lösögonfransar på H&M och 3 långa linnen på Cubus,ett vitt,ett ljusrosa och ett turkost..Linnen kan man ALDRIG ha för  mycket av..Tog på mig ett av dom idag,det var hur skönt som helst..
Har även beställt lite kläder inför julafton och juldagen..Så jag hoppas att dom ska komma snart..Kommer imorgon eller på onsdag sa dom..Så det blir underbart bra det..Så himla snyggt..Nu hoppas vi bara att det passar...Måste på en affär på onsdag när jag fått lön och köpa en bolero eller kofta att ha till det..Men jag tror jag vet vilken..måste bara få lönen först..
Juldagen verkar klar den med...Gaaaaaaaah..Party!Party!

Vid 14.55 så kommer min syster med bussen till Mora då ska jag möte upp henne..Ska bli kul att hon kommer..Har saknat henne,fast vi sågs för en vecka sen..<3min lilla gullunge<3



 

 

 



Vilken man...

Finns inte många människor som får mig att gråta och bli alldeles lealös..När jag lyssna på detta så rinner mina tårar och hela min kropp fylls med känslor av lycka..För mig är han den största och den bästa artister i svensk historia..Ingen tror nog att jag är så galen i honom som jag är...

 

Ska banne mig spela min DVD med hans Lisebergskonsert idag..Gaaaaah..en sån man<3


.....


-16 och solen skiner..!!

Vädret ute ser så himla vackert ut..Men när man kollar på termometern så känns det inte lika skönt -16 är det vad det står..Gaaah..Men men,man ska inte klaga iallafall..Jag älskar när vintern blir vinter på riktigt..Det ska vara mycket snö och lite kyla ute...HATAR när vintern blir ljummen och slaskig..
SKa se om jag hinner med att gå en promenad lite senare..Brukar gå framåt 14 ungefär så plockar Thommy upp mig när han kommer från jobbet i Orsa,han slutar ca 15.00..det brukar bli en alldeles lagom promenad..Går varje gång jag är hemma och han kommer från jobbet..Det blir ganska många dagar i veckan,annars brukar vi ta en promenad tillsammans när vi ätit middag..
Ska nog alldeles strax krypa ner i ett varmt bad..Jag känner mig lite frusen..

Puss Puss<3


Finns ingen tid..

Finns inte tid till att skriva här just nu..Ska försöka bättra mig..Nu blir det jobb för min del..
Ha en bra dag..

Puss Puss<3

Paaaaaaarty


Laddar...!!

Just nu laddar jag upp inför paaaaaaaaarty ikväll med Anna<3..ska bli så sjukt kul..Se upp där ute..


Trött..Trött..!!

Jag trodde jag visste vad trötthet var,men det gjorde jag inte..Men nu vet jag verkligen det ska jag säga er..
Ska åka mot jobbet nu..Sista dagen sen blir det ledig helg.Sköööönt...!!...känner inte alls för jobb..men men..man måste ju,så man får lite pengar...tssss..!!

Ha en bra dag...

Puss Puss<3



Där vill jag ligga nu..!!

Det luktar jul..!!

Just nu bakar jag lussebullar...Luktar så otroligt gott ska jag säga er..Önskar jag kunde ha en luktblogg *haha*=) ..  Just nu är dom på jäsning..
Ska även baka matbröd senare idag hade jag tänkt iallafall...får se hur det blir med den saken..Mycket som ska ordnas inför julen..Ska nog även göra en julskinka nu i dagarna...Sen ska det kokas knäck och göras en massa annat julgodis..*mums*..På fredag kommer familjen hit och bakar pepparkakor..Då ska vi även prova oss på att göra Langos..

Somnade förresten i badkaret i typ 1 timme..Blev så himla trött..Blev ingen Mankell-läsning heller..Den nya VeckoRevyn ramlade in i mitt brevinkast så jag läste den istället..men hann inte med så mycket innan jag somnade..Har ni provat att sova i badet någon gång??..det är otroligt skönt..Är jag knäpp tycker ni??

Denna önskar jag mig av tomten:

 

 

Puss Puss<3


Fryser..!!

Skulle skriva ett litet inlägg hade jag tänkt..Men nu blev jag så otroligt frusen så nu måste jag bada en stund..Ska ta med mig min braiga bok också..Läser Henning Mankell-Kinesen ,den är så otroligt bra ska jag säga er:)..Jag gillar inte deckare annars,men den här tar hem allt..

Förresten har jag tryckt i mig en halv burk med fefferoni...*mums*=)..
Skriver senare..

Puss Puss<3

SNÖ..



Kära tomten!!
Jag önskar mig lite snö.
Tänk på dom små blommorna,dom behöver ett varmt täcke.
Iallafall lite snö..Snälla Snälla tomten..!!

MVH.Caroline Wickman i Mora




Det snöar=)

Jaa herre min skapare det gör det..Kan denna dag starta på ett bättre vis eller?!!?!?

Sommaren med Göran var helt sjukt jävla skit rolig,både jag och prinsen skrattade som dårar..Haha=)..Ni måste verkligen se den om ni vill ha er ett gott skratt..En sådan där riktigt bra svensk humorfilm..
Bion slutade tidigare än vad vi trodde att den skulle göra så vi sprang därifrån fort som satan och gasade som idioter till Mora,och vi hann till det vi skulle,Twilight-Newmoon..Gaaaah vad den var bra..Anna och Axel var där dom med..Niiice..!!..Så den blev en trevlig onsdagkväll för oss...

Igår var vi i Orsa,slingade håret på svärmor,snackade gojja och hade det trevligt en stund..Inhandlade även lite julklappar när vi kom tillbaka till Mora..Sen blev det myskväll..<3

Just nu laddar jag för att jobba 14-22..Måste åka vid 13,ska in på kontoret och fylla i lite semesterlappar och lämna in lite papper också..

Nu blir det kaffe med prinsen..

Puss Puss<3

En himla bra låt..


Bio i Orsa=)

Ikväll kl.18.00 ska vi infinna oss på Röda Kvarn i Orsa(visst låter det modernt)..Vi ska först lyssna på lite fondsnack och sen ska vi se på bio..Kul va???Vi ska se Sommaren med Göran..Jag tror iallafall att det kan bli riktigt riktigt mysigt..Filmen verkar iallafall rolig..Någon som har sett den??..Om ni har gjort det:Vad tyckte ni då om den??


Lediga dagar:)

Jaa det kan man ju behöva ha ibland..Man undrar ju när tröttheten ska ta slut egentligen?!?!!?..känns som om den är alldeles botten lös...Gaaaaah...!!
Dagen i går gick iallafall över förväntan..men man ska inte hoppas för mycket..Det har vu ju gjort förr och då vet vi ju hur det gick med den saken..Det är ju därför vi är där vi är idag..Men men...!!
Alldeles snart ska jag åka och handla lite inför veckan och helgen...Är så skönt att handla allting,så slipper man ju springa på affärer för att handla mat varje dag..Det blir ju mycket mycket dyrare också..

Nu ska jag klä mig,sen handla...

Puss Puss<3