Några bilder..

Här kommer några bilder på huset..:)..blir mer bilder när vi flyttat in..!!













Nu så...

Idag gjorde vi det sista så vi vet på sanning att det blir som vi önskat..Skrev på kontraktet för ett hus idag..Gaaah..vilket steg va??!!..det ligger i Orsa och vi har kollat på det i säkert 8 månader...de första bankerna sa ja men man behövde så himla mycket i insats..men så gick vi på Handelsbanken och där kom vi överrens så allt funkade:)..och eftersom det fanns kvar så är det ju någon mening med att vi ska ha det..om ni bara visste vilka moln jag går runt på nu..
Så nu är allt klart..huset är vårt och den 1 april flyttar vi..GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH..!!
Jag tror knappt att det är sant..vilken dröm att äga ett hus med mannen i mitt liv <3


HERR OCH FRU HUSÄGARE




Ett gott skratt förlänger livet..!!

 

 


Myskväll med mig själv:)

Thommy jobbar kväll..han började vid 16..Ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt att få en ensam kväll hemma..Bara skrota runt...Se det man vill på TV,gå en skön promenad med hunden,sitta vid datorn och bara ta det lugnt..det är väldigt skönt efter man jobbat natt,är väldigt trött i skallen efter 21 timmar på arbetet..Älskar min prins,så tro inget annat nu..

På förmiddagen när jag kom hem vid 10 så åkte vi på MAXI för att fylla på kyl,frys och skafferi..Åkte sen hem och åt kycklingsallad...sen åkte vi på ett viktigt möte..som slutade riktigt BRA.(vi båda fick skrika ut glädjen i bilen när vi åkte därifrån).!!!..allt ska vara 100% innan jag skriver något här bara..ni kommer fatta sen..hiihi:)
Vad fjantig jag är som håller på såhär..Nu ska jag hålla tyst..!!

Nu ska jag mysa lite mer med min lilla vovve..

Puss Puss<3



Hej då för en stund..

Nu beger jag mig ut på Östersjöns vatten med några av de jag älskar<3
Ska dricka goda drinkar i massvis och bara må,precis vad jag behöver,nya krafter inför det nya som skall komma:)Glömma verkligheten för en stund...



Fredag 21 januari 2011

God Morgon på er!
Hur är det med er allihopa?!?!.. dålig uppdatering från min sida nu på slutet,men det händer så otroligt mycket i livet just nu så jag hinner inte med bloggen..Jag kan inte berätta så mycket av det som händer ännu,men det kommer inom en snart framtid...så var inte oroliga,er nyfikenhet ska stillas...JAG LOVAR..!!

Så underbart väder det har varit de senaste dagarna,solen har lyst och det har varit alldeles lagom kallt..Har tagit riktiga långpromenader med hunden när det varit såhär fint...Ställde mig nere vis Siljan en stund och bara sög i mig av solen...så underbart att lapa D-vitamin:),det behöver verkligen min vinter-/mörkertrötta kropp..så otroligt skönt att det vänder nu måste jag säga..


Nu ska jag göra min plikt en stund...
Puss Puss<3
 




Lyckorus..!!

Just för tillfället är jag en trött men jäkligt lycklig tjej..Life is good to me..!




Fredag 7 januari 2010

Vaknade 10.20 av att mamma ringde..Haha..var i chock över att klockan var så mycket..Men det var välbehövligt med all sömn faktiskt:),efter magsjukan så är jag helt slut..
När jag vaknat till så gick jag med hunden en vända,sen så gjorde jag lite omelett som brunch eftersom klockan var så mycket..sen har jag inte gjort så mycket mer..plockat och lite så bara,vovven är trött och mest bara sover idag..

Nu ska jag alldeles snart förberede middagen litegranna..Ska göra israelisk sallad med schnitzel,vi ska inte äta förrän senare,men salladen är god om den får stå i kylen en stund..och schnitzeln den gör jag precis innan middagen..Riktig fredags mat blir det:),men ändå nyttigt...
är sjukt sugen på fruktsallad idag,så det hade vi tänkt göra och mumsa på framför TV:n ikväll,det var riktigt längesen man åt det..

Puss Puss <3



Vovven på julaftonen i Furudal..!!


Madicken..

Nu ska jag krypa upp i soffan och minnas barndomen,ska se på Madicken som går på 4:an..Är inte det en alldeles underbart bra film??!!..ville så gärna vara Madicken när jag var liten,hon hade så fint hår och så fina klänningar..

Puss Puss <3



Magsjuka och jävulskap..!!

Fick magsjuka i måndags..Fy farao alltså..det värsta man kan ha..Satt och skakade av frossa trotts att jag hade byxor fleecetröja,fleecefilt med värmeslinga,fleecefilt och en bomullsfilt..Fy alltså..!!..fick inte upp värmen hur jag än gjorde..Usch..!!..sov inget på natten,bosatte mig på toan,är fortfarande inte riktigt pigg och man smittar ju 48 timmar efter sista symtom så jag sjukskrev mig igår,idag och imorgon..sen är jag ledig hela helgen tills på måndag..
Idag är jag helt slut,så jag ser serier på datorn och vilar upp mig..Har inte ätit mycket dessa snart tre dygn..idag har jag försökt med lite fil bara,mer törs jag ej..försöker dricka vatten också,har inte druckit mer än lite cocacola på dessa tre dygn..
Det positiva med detta är ju att det blev en bra start på det nya livet jag ska börja..Haha:)..lite utrensning,tror jag tappat minst 6 kg på detta..Hahaahaha:)





Kul inlägg detta blev för er att läsa..Neej,nu ska jag lägga mig en stund i soffan..

Puss Puss <3

Less..!!



Jag blir less..så fucking jävla skit LESS..!!..



1 januari 2011

Ett nytt år,alldeles fullt med nya möjligheter:)
Det nya året firades in med bara underbara människor och en massa glädje..Kan det bli bättre eller??
Vi åt skaldjur med bröd,paj och goda såser:)mums..och till efterrätt hade jag gjort en banoffépaj,och det är så gott ska ni veta att det rent utsagt KNULLAR i munnen..Till detta blev det massvis av gott dricka och några shots...
Vid tolvslaget skålade vi in det nya året med champange nere på kajen...<3
Somliga fortsatte sen in på Stugan medans jag och mannenåkte hem,han skulle upp 6 och jag har också ett arbete att sköta..

 

 

 

GOTT NYTT ÅR..!!