Bye Bye Sweden..!!

Nu ska vi börja göra oss klara för avfärd mot Arlanda..Gaaaah..Jag är alldeles till mig i trasorna..Ska bli alldeles underbart..Är tillbaka i Mora igen nästa tisdag om allt går som det ska..
Ha det så bra allesammans..

Puss Puss<3




Förresten..

Här är jag när jag håller på att göra mig till prinsessa inför senaste personalfesten=)









Vad tycks??

<3

Resepirr i min mage=)

Snart ska jag duscha och göra mig fin..sen lägga mig på soffan och försöka sova lite tills vi ska åka..Tsss=)..Känns lite knäppt att man ska göra sig fin NU..men men..så kan det vara..Imorgon vid den fär tiden så sitter jag förmodlingen och dricker en drink i Afrika...Knappt så jag fattat det själv att vi ska åka och ännu mindre fattar jag att Egypten faktiskt ligger i Afrika..Yiihaaa=)..40 grader har det varit där dom senaste dagarna..Härligt va??
Skriver innan jag åker inatt..

Puss Puss<3

Snart är det dags..

Jaa snart åker vi..Yiihaaa=)..Kl.02.00 inatt startar vi bilen mot Arlanda och sen Egypten..Vi har laddat med godis,bananer,läsk,vatten och kommer även att ta med smörgås och kaffe..Lite mysigt ska det ju vara också tycker vi..<3..stanna efter vägen och fika mitt i natten..Kommer bara vara vi och en massa lastbilar ute..Hiihii=)..
Sov ganska länge idag..ska försöka somna lite på soffan också sen..kommer säkert bli svårt att somna framåt kvällen..Jag har fortfarande inte fattat att vi ska åka snart..Gaaaaaaah..Mindre än 12 timmar kvar tills vi lämnar Mora..

Puss Puss<3

Semester,Semester mester tuur*sjunger*=)

Den låten påminner mig verkligen om semester,sol,bad,skratt,drinkar och världens bästaste vän<3

Idag har jag varit med Fröken D..=)..vi var nere på Mora,kollade i affärer och fikade lite..Thommy kom och var med oss lite han med..Fick en lite typ partyväska i gammelrosa av honom..Tycker att det är en himla fin färg..
Lite senare på eftermiddagen grillade vi*mums*...
Var även på JYSK och köpte gardiner till vardagsrummet..Det blev hur fint som helst..
Imorgon drar vi till Furudal till min familj..för kräftskiva och lite sådant..Hiihii=)..sen på lördag ska vi på middag till Thommys mormor och morfar..det ska bli mysigt..och söndag natt åker vi..Planet lyfter på måndag..Yiiihaaa..!!Så det blir min helg det..kommer försöka hinna skriva lite mer innan jag åker..

Puss Puss<3

Underbara och efterlängtade semester..

Den här semester kom som en högt önskat paket på julafton..Allt känns så himla skönt nu..Yeeah..!!
Nu ska jag äte frukost..Thommy har gjort ägg och bacon*mums*

Puss Puss<3

Sista rycket..!!

Nu är det sista rycket innan min semester..Wohoooooo=)..ska bli så himla himla underbart vill jag lova..På söndag natt drar vi till Arlanda och på måndag 09.50 så lyfter vi mot Egypten..jag kan knappt fatta att det är sant..Det ska bli så himla underbart..Efter dessa månader som varit känner jag mig verkligen värd en semester utan dess like..
Eller vad säger ni??

Puss Puss<3



Snart är det bara en vecka kvar..!!
















Kanelbullar is the shit..

Idag har vi bakat kanelbullar..*mums*=)..Men sen ringde dom från lassarett och undrade om Thommy kunde jobba..Så nu har han åkt och lämnat mig med alla bullar..Faaaaaaaaarligt värre*haha*=)..Snart kommer min mamma hit på kaffe och nybakta bullar..Mysigt va??

Personalfesten igår var trevlig..God mat och trevligt sällskap..Jag var hemma runt 22..Duschade och somnade sen som en stock....

Puss Puss<3

Uppe FÖRE tuppen..

Nu har jag vaknat för ungefär en timme sen..har precis gjort mig klar inför dagen..Undra om jag ska ha lite kaffe sådär på morgonkvisten kanske??..ska fundera på saken..
Nu orkar jag inte skriva mer..

Puss Puss<3

God natt små gråsuggor..=)

Nu ska jag lägga mig och sova på Pralinen..men först ska jag ringa min älskling..Skulle inte kunna sova om jag inte fick ringa honom och prata lite och säga god natt först..Hiihii=)..Sen ska jag läsa lite också..Just nu läser jag Star av Pamela Anderson..Den är faktiskt bra..sådär lagom lättläst liksom..Så det känns skönt..
Imorgon blir det personalfest..Men jag ska inte dricka alkohol..Ska köra egen bil och inte alls bli så sen..Känner att jag inte ska trötta ut mig helt nu när jag har en vecka FULL med arbete framför mig liksom..Men ska iallafall dit,vara social,skratta,äta gott och trivas med sällskapet..

God natt..

Puss Puss<3

Ladda..

Såhär laddar man inför en bilresa:




Home Sweet Home...!!

Nu är vi hemma igen,kom hem igår vid 16 ungefär..tog lite tid eftersom vi gjorde några stopp efter vägen..det är ju ändå en liten bit att åka liksom..och sen är det ju kul att titta på saker..=)























Underbara Jämtland..

Just nu sitter vi hemma hos Thommys pappa i hans hus/stuga..det är hur mysigt som helst..vi kom hit vid 20.30 i går kväll..Tog lite tid eftersom vi stannade i Sveg och åt middag..Det känns så himla skönt att ha en liten semester..Lillsved  är en mysig liten by..och Jämtland är vackert=)
Idag har vi varit på dop och träffat lite släktingar till Thommy,setat i solen och fått lite färg..inte helt fel..Varit vi Storsjön också,men vi såg inget storsjöodjur..Haha=)
Nu har vi precis ätiti mat.Thommys pappa har en tjej från Thailand..så vi har ätiti ÄKTA thailändsk mat..hur gott som helst..Näsan började rinna,men gott var det..nu skulle varit här och ätit..en massa olika saker..Kyckling,räkor..soppor,grytor och ris*mums*
Nu ska jag vara lite social..vi åker troligen hem imorgon..

Puss Puss<3

Redo för avfärd...

Nu snart åker vi..Ska försöka blogg lite från bilen också..Min dator är fulladdad..=)..Ska bli kul med en liten minisemester..Kameran är med den också..Tjohoooo..Nu drar vi..

Puss Puss<3



Haha=)

Hittade en gammal bild som fick mig att skratta..




Hur kan man vara så snygg??









God Morgon små hoppitossar:)

Hur har natten varit??
Ska bara önska er alla en alldeles underbar dag..Ser ut som att solen kommer fram idag också..Känns inte det underbart så säg?..Jag är glad iallafall..=)..Men VÄLDIGT nervös eftersom jag för första gången ska träffa min svärfar..Det känns spännande..men det ska nog gå bra..eller vad tror ni??


Puss Puss<3

I´m jobbing..!!

Yääs boks det är just vad jag gör..Haha=)..ska snart lägga mig för att invänta att älskade slutar och ringer mig..Kan inte somna om jag inte får höra hans röst..Så alldeles snart ringer han..
Vilket fint väder det har varit idag förresten..Alldeles underbart om jag får säga vad jag tycker..
Nu är det dags för sängen..


Puss Puss på BARA Anna O<3..Jag älskar dig min vän<3





Dancing Queen..!!

Hur är det med er alla idag då??..med mig är det bara bra.litr trött bara men det ska väl snart vända hoppas vi iallafall..Nu har jag varit ledig sen i måndags och det känns himelens skönt..Ska till Pralinen och jobba ett dygn idag sen är jag ledig ända tills på tisdag 14.30..Yiiihaaa=)
I helgen ska jag åka upp till...hmm...ja vad det nu heter..men iallfall,ska träffa min svärfar för första gången..*nervös*Det är någon släkting till Thomm som ska ha dop..Tror ni det kommer gå bra???..Åker DIREKT hem och gör mig fin efter jobbet imorgon(kan ju inte se ut som en avdankad kommunalare första gången jag ska träffa svärfar)..Hiihii=)
Nu ska jag mysa med älskade<3

Puss Puss



Nyklippt..!!




Vad tycks??

Vilken underbart jävla härlig dag..

Gick upp ur sängen efter en halvt sömnlös natt..kände mig JÄTTEglad..Dansade en segerdans på sovrumsgolvet och sjöng "Vilken härlig dag"..tänkte att den här dagen kommer bli den bästa..det är så underbart att inte ha sovit något..man blir som en helt ny människa..tar en massa roliga beslut och så..Oj oj oj..Jag älskar redan den här dagen..Jag kommer vara glad hela dagen lång och allt kommer kännas underbart och vad gör det att jag inte har sovit något???..det kan man ju göra i graven..

Sådär ja,vilket glatt inlägg..är du nöjd nu Händige Hasse??


Natti Natti små pussgurkor..

Nu ska jag alldeles snart lägga mig i sängen och läsa en bok..Först ska jag bara borsta mina tänder,sen är jag redo för sängen..Nu håller vi tummen för att jag kan sova..Men det ska nog gå bra..Är på jobbet just nu..Jobbar till 15.00 imorgon..

Hoppas ni får sova gott..

Puss Puss<3



.....

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag


För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge