Wickola och Annola is calling..!!

Nu sitter vi här två fyllhundar i kjol=)
Hur har ni det egentligen?!?!?
Vi har det skitbra iallafall...Bättre än någonsin förr..Livet är häääääääääääääärligt....!!!!

Puss Puss

Wickola och Annola is calling..!!

Nu sitter vi här två fyllhundar i kjol=)
Hur har ni det egentligen?!?!?
Vi har det skitbra iallafall...Bättre än någonsin förr..Livet är häääääääääääääärligt....!!!!

Puss Puss

Laddad till tusen..!!

Jag är superladdad för feeeeeeest idag..Det liksom rycker i hela kroppen för att jag är så laddad..Hoppas detta jobbpass går fort nu..Annars blir jag galen tror jag..*haha*=)Fast galen det är jag redan..
Det ska bli så himla himla skoj..Vi håller bara på att leta chaufför..Någon som känner för att ställa upp?!?!?!
Just nu håller jag på att måla naglarna så det blir lite färdigt inför kvällen..tror jag vet vad jag ska ha på mig också...
Jaja..See Yaaa..

Puss Puss

Hej Hopp Gummisnopp..=)

Nu sitter jag hemma i Furudal vid köksbordet..Vi åt frukost för lite mer än en timme sen..Det är så skönt att få vara hemma tycker jag..man kan bara ta det lugnt..Måste vara lugn nu och ladda upp inför PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY i morgon..Ska bli så himla skoj..Wildkids..!!
Idag är det jobba natt som gäller för min del..Börjar 14.30 idag och slutar 15.00 imorgon..Då är det bara att skynda sig hem och börja ladda för partaj...Häääärligt..!!
Nu ska jag vara med min älskade familj<3


Puss Puss

Rädd..*skakar*

Nu är jag jätterädd efter filmen..jag,min syster och mamma har skrikit av och till här hemma...Filmen hette The strangers..den var faktiskt bra tycker jag,men som sagt var den hemsk..Min syster nästan grinade för att hon blev så himla rädd..Mamma gömde sig bakom en kudde..Fegis..!!
Nu ska jag sova lite..Natti Natti...

Puss Puss


Förresten har jag glömt säga en sak..Idag har jag tagit en oskuld..Förstår ni vilken känsla?!?!..det var underbart..

Äntligen påväg..!!

Nu sitter jag hemma i Furudal vid min dator..Mamma springer runt som en yr höna och plockar med allt och ingenting..lite roligt att sitta här och titta på henne*haha*=)..
Idag när jag kom hem så blev det lasange i STORA lass..helt grymt gott verkligen...Mamma gör världens bästa mat..sen efter maten tog vi en lång skotertur med kälke och allting..Självklart var det jag som körde..Älskar att köra skoter..vad vore ett liv i dessa trakter utan skoter?!?!!?!?..det var iallafall kul att åka skoter och sen när vi kom hem blev det en varm kopp med kaffe..
Nu har jag,mamma och min syster hyrt en film och ska mysa..pappa jobbar..men det blir bra ändå=)...See yaa...

Puss Puss

God Morgon där ute..!!

Nu ska jag bara skriva lite snabbt innan jag måste åka till jobbet..idag vet jag inte om jag är pigg eller trött,det känns sådär konstigt..*hmmm*..Var iallafall jättejobbigt att kliva upp vid 5..ville helst bara skita i klockan och sova vidare..men det är bara att bita ihop och försöka med det bästa*haha*=)
Idag efter jobbet hämtar jag min syster på bussen och sen ska vi plocka upp tjejen mamma är kontaktperson till..Verkligen världens härligaste tjej..och sen drar vi till Furudal..Där ska vi smaska på mammas hemgjorda lasange..Låter inte det underbart!?!?!?..sen sover jag kvar där inatt...börjar 14.30 imorgon och jobbar natt..
Ska bli skönt att få komma hem till familjen en vända och bara mysa..Det gillas...
Nu måste jag borsta tänderna och sen så ska jag åka..

Puss Puss

Lady Gaga- Pokerface

Just nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag kollar på Det okända..Men just nu ät det reklam..Usch vad det är jobbigt med reklam egentligen..Men men..det är väl bara vänta ut den eller något liknande...
Jag är sugen på shopping..Ska vi åka och shoppa någon dag Anna?!?!!..Jag måste få slösa lite pengar..och sen är det ju så härligt att ha nya kläder..man blir liksom så himla glad av det..alltså precis vad jag behöver..

Varför kan du inte växa upp och bete dig som den vuxna människa du är?!?!!Blir galen snart..

Puss Puss på er mina vänner<3


God Morgon där ute..!!

Nu sitter jag i min soffa och smaskar på min smoothie..*mumma*..Gud vad trött jag var när jag vaknade i morse..ville helst ligga kvar i sängen hela dagen..men det går ju inte..och det är synd en dag som den här när man helst av allt vill sova hela dagen..Jaja..
Just nu kollar jag på resor inför min och Annas semester..Ska bli så härligt att få åka utomland igen..jag längtar som en galning..Gaaaaaaaah..!!

Puss Puss

Trött efter 14 ½ timmars jobb..

Blev att jobba över idag eftersom Annica D var sjuk..Så jag jobbade 7-21.30..man känner sig verkligen trött nu..eller snarare slut i hela kroppen..ska bli skönt att få lägga sig i sängen...Så nu när jag jobbade extra idag så får jag vara ledig på söndag..Yiihaa..=)..då kan jag vara sjukt jävla jätte BAKFULL..Ska vara alldeles galen på lördag känner jag..idag när jag åkte hem så poppade jag pokerface och sjöng som en galning..jag känner mig så på G..hoppas det håller i sig till på lördag kväll bara..Ska bli så himla kul...och så är vi bjudna till Cissi på tjejmiddag..Trevligt..!!..Ska bara se så vi hittar någon skjuts dit..Men party blir det vilket som..och inte på små vis heller..Eller vad säger du Anna?!?!!?

Nu ska jag sova..God Natt..!!

Puss Puss

God Morgon på er<3

Nu sitter jag här och har nyss ätit lite frukost..Strax för det så sminkade jag mig och klädde på mig..Jag vaknade 05.10..kunde inte somna igår så det var drygt att gå upp idag..kommer väl decka på soffan när jag kommer hem idag...
Funderar på om jag ska åka och handla efter jobbet så jag kan göra lite brownies ikväll..?!?!..det hade varit väldigt gott det..Så får det nog bli..Först ska jag ner på Mora och lämna tillbaka en grej..
Neeej nu måste jag skriva vad jag ska handla om jag ska baka idag..
See Yaa..!!

Puss Puss

Tillbaka till verkligheten Carro...!!

Nu är jag tillbaka i Mora efter att ha varit i Furudal ända sen i fredags..Det har varit hur underbart som helst..

På lördagen skramlade  jag och min syster pengar för att åka till Falun..Vi lånade pappas bil=GRATIS och drog i väg vid 10.30 typ..Som vanligt shoppade jag på Gina,köpte 1 svart kjol och en marinblå kjol,en rosa klänning,en aprikosfärgad tunika och ett linne som var randigt i vitt och marinblått..Hade en massa presentkort så det blev nästan gratis..Yiiihaaa..Så himla härligt att vara med bara min syster en dag<3Vi avslutade med McDonalds..*mums*och var hemma ca.15.00..Älskar dig min syster<3
På kvällen blev det 60 årsskalas för Bosse..Superkul..jag var chaufför men var lika glad för det..Blev skratt och stoj till mitt i natta*haha*=)..kul att träffa folk man inte sett på länge..blev nästan som släktkalas..
På söndagen mös vi allihopa i mamma och pappas säng..jag låter säkert som ett barn,men det är så skönt att få vara med sin familj man lär sig upskatta det med åren..*haha*=)..sen när vi myst klart åt vi frukost..stekt ägg,bacon,tekakor,tuttul och en massa annat..
Sen efter frukosten laddade vi skotern med kälke och åkte först till farmor och farfar..dom hade sin skoter..sen åkte vi ut på sjön och la i en mjärde eller vad det heter..Åkte på sjön så snön yrde om oss alla..När vi var klara så åkte vi runt lite och sen hem till farmor och farfar...vi frös så farmor gjorde varm choklad till oss..Fan vad man får känsla av barndomen igen...Så skönt att bara mysa med en kopp med varm choklad..
Till middag hos Wickmans blev det såklart TACOS..Finns det något godare?!??!.På kvällen blev det varma mackor och Beck..mamma tröttnade så till slut var det bara jag och pappa..men det gör ingenting..
Sen idag har vi inte gjort så mycket..Varit hos farmor och druckit kaffe och sen åkte jag och pappa en vända med bilen..Självklart  så körde vi ner i diket eller hur man ska säga..Gled rakt ner i en snöhög..Vi fick lov att ringa farmor..För vi satt verkligen fast...farmor kom med deras superbil och drog loss oss..Sen var det bara att åka hem..
Det är så skönt att bara var med familjen en helg..Spela spel som Skip-bo och yatzy och få prata och vara som man är..
Nu ska jag sova..Jobbar 7-15 imorgon...

Puss Puss


God natt..!!

Nu ska jag lägga mig och läsa Hänt extra..eller kanske sova på en gång?!?!?!*funderar*..Är faktiskt ganska så trött ikväll..men det kan ju ändra sig..

Puss Puss

Mätt och belåten..!!

Nu har jag precis ätit min lunch..Gott..!!..blev en slags röra med nudlar och grejer..gott blev det iallafall..och ett glas citronvatten till det..jag dricker just nu mitt andra glas..Gott Gott..!!
Det var iallafall himla skönt att få duscha..precis vad jag behövde..Ska snart blåsa mitt hår och sen försöka att platta det lite också,,sen måste jag lägga på lite smink också..sen ska jag nog vara redo för att arbeta..
Har då iallafall varit ut och stoppat i motor och kupévärmaren..det var fullt med snö på bilen så nu ska den nog smälta borta,slipper jag sopa av Arne...Yiihaaa..!!
Känner mig konstig idag..vet inte ens vilket humör jag är på ens liksom..*funderar*...
I helgen åker jag till Tomas så vi får se hur mycket jag hinner med att skriva på bloggen..vet inte när jag åker hem heller..men senast måndag iallafall..Det bror helt och hållet på vad som inträffar..?!?!
Nu ska jag sminka mig och fixa frillan..Måste hinna tanka bilen också innan jag åker till jobbet..Annars får jag soppatorsk i Garsås skulle jag kunna tro eller Fu kanske?!?!
Jaja..ha en bra dag..

Puss Puss

Oink oink..!!

Nu kom jag alldeles nyss in efter en jätteskönt och behövlig promenad..Det var faktiskt himla skönt ute..Skönt med lite frisk luft också..skulle inte kunna leva utan promenader..Snart ska jag hoppa in i duschen och vaska mig...Måste göra det i tid så håret får självtorka iallafall lite..sen blåser jag och plattar det..det tar tid för det långa håret att torka..Snart måste jag ta ut mitt hår..Gaaaah..då kommer jag sannerligen att gråta..usch,får ha Anna med mig så får hon hålla mig i handen..hon kanske gråter en skvätt hon med..*haha*=)
Just nu är jag jättesugen på fest..vill helst festa tills jag stupar..ursäkta men man behöver det..Ingen idé för mig att smutta liksom..jag vet knappt vad smutta innebär?!?!?!Öööööhhh...
Neej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag laga lite lunch*mums*..jobbar natt inatt för er som undrar...
Ska försöka skriva en gång till innan jag åker...

Puss Puss

God Natt mina vänner<3

Nu ska jag lägga mig och sova..Ska bli skönt att få lägga sig i sängen och få sova..Ska ha i min medicin i öronen för jag har fortfarande lika ont..Om det inte är bättre på fredag så måste jag ringa doktorn så jag får komma in snabbt igen..För såhär kan jag ju inte ha det..Gaaaah..!!
Har någon av er försökt skicka och fråga om er själva till 118800?!?!? Det gjorde jag idag och ville ha en beskrivning på mig..Vet ni vad svaret blev!?!?!?...Såhär:
Caroline är en snäll dala-tjej som gillar att åka spark.Hon jobbar på en fabrik som tillverkar dala-hästar och hon trivs bra med sitt jobb. På helgerna gillar hon att umgås med vänner och familj och går gärna ut och tar en stor stark på kvarterskrogen..
Tror ni jag höll på att avlida av skratt eller?!?!jag ringde Anna och grät av skratt,det var ju helt sjukt roligt och sen skickade jag efter på henne också:
Anna är en snygg tjej som inte har några problem med att få killar.Hon tycker om att sticka strumpor till sin familj(som familjen dock inte gillar),och hon gillar att åka pulka.

Skoj va?!?!?!Tycker ni det stämmer på mig och Anna..??

God natt på er alla där ute..Puss Puss

God Morgon..!!

Måste väl uppdatera här lite så att ni vet att jag iallafall lever..För det gör jag..Så gott som iallafall..
Är jättetrött idag..Somnade efter 23.00 igår och sen vaknade jag 04.26 och kunde inte somna om hur jag än gjorde..Jag låg kvar en stund men vid 05.00 så gav jag upp och gick ur sängen..Blir så arg när man vaknar alldeles för tidigt och inte kan somna om..Men men..ska iallafall alldeles snart åka till Rättvik och jobba..Roligt när man känner sig så oerhört pigg..kommer säkert blir riktigt trött senare framåt dagen..Kommer väl vara som en sur gammal kärring ikväll..Så passa er för mig idag..!!
Jag får väl lyssna på Håkan Hellström i bilen...Av honom vaknar man alltid upp och så blir man sådär sjukt barnsligt glad och det liksom rycker i hela kroppen på mig..Så det ska nog  lösa sig med tröttheten hoppas jag..Annars får jag väl lägga mig och sova på min rast eller något..
Nu ska jag borsta mina tänder,ta på mig strumpor och sen åka...
Hoppas alla får en riktigt bra dag idag..Ta hand om er...

Puss Puss

Jobbar...!!

Jag sitter på jobbet..Orkar inte blogga någonting just nu..Återkommer en dag när jag har ork...

Trött..!!

Nu har jag alldeles nyss ätit middag..Alldeles snart ska jag hoppa in i duschen..Blev trött nu efter maten*gäääspar*
Hade en väldig trevlig dag med mamma,bröder och ena broderns flickvän Johanna..Först åkte jag till Våmhus och hälsade på morfar..Mamma och Carl var redan där..Morfar bodde jättefint..men han tyckte det var kallt..Han är ju van att elda inne så det blir jättehett...men han vänjer sig säkert..jag tror det bara handlar om att han egentligen vill bo kvar i sitt hus i Spjutmo,men det går inte när han börjar bli gammal..Det finns ingen el eller rinnande vatten i det huset..Så jag tror han snart kommer älska sin nya bostad..Han bjöd på kaffe och vi hade med oss kärleksmums..jag och mamma dammsugade lite åt honom och bytte i hans säng..Min morfar var söt idag<3
Sen hämtade vi Christopher och Johanna,sen åkte vi ner på Mora..gick på kaffestugan och fikade tillsammans allihopa och sen till systemet..Blev inge mycket att springa på Mora idag..vi åkte på MAXI och handlade lite och sen åkte dom hem..Så nu har jag nyss ätit och så...
Nu ska jag slänga mig i duschen..jag fryser..

Puss Puss

Städa,Städa varje fredag...!!

Fick i mig frukost...*mums*...frukost är det bästa målet på hela dagen..skulle inte kunna överleva utan frukost...skulle kunna äta frukost hela dagarna om jag fick..men då skulle jag säkert tröttna..fast kan man tröttna på frukost?!?!!?..men kroppen skulle inte klara av det till slut tror jag..Man behöver lite riktig mat...
Jag har nyss dammsugit och skurat mina golv..Så nu luktar det jättegott..Ska snart gå ut i tvättstugan och börja tvätta...Ska tvätta lite mattor och mina sängkläder..Är nog ungefär 2 veckor sen jag bytte sist..Så nu är det dags att byta igen..det är så skönt att lägga sig i rena sängkläder...
Skriver kanske mer sen..

Puss Puss

Fredag 13:e..

Kanske ska män stänga in sig idag?!?!!?..tycker inte om Fredag 13:e..jag är faktiskt väldigt skrockfull av mig..lägger inte nycklar på bord,spottar över axeln om det får en svart katt över vägen,går inte under stegar och en massa andra grejer..
Vissa tycker kanske det är sjukt med jag kan inte hjälpa det..Det bara blir så..Jag får panik om jag inte gör det..Sånn är jag liksom...
Nu ska jag alldeles snart äta frukost..Men vad ska jag äta egentligen?!?!..får se vad mitt kök har att erbjuda mig dagen till ära..Om det inte finns nägot så åker jag på affären..Men jag tror det finns något...
See Yaaaa....!!

Puss Puss

Knutby-vägen hem..*scary*

Nu kollar jag på Knutby-vägen hem...Lite hemskt eller kusligt det där med sekter..man får lite kalla kårar faktiskt..Tycker sådant där är lite sjukt..Förstår inte hur människor tänker,fast det är inte deras fel..de blir ju hjärntvättade.."Ledaren" får ju dem att tro att det är rätt...Tycker det är lite intressant med sådana där sekter...
Nu tog det slut...
Själv ska jag krypa ner i sängen och droppa lite medicin i öronen så att jag inte hör ett skit..*haha*=)..Lite läskigt att bli smått döv...men skönt med tystnad också om jag ska vara ärlig..

God Natt..!!

Snart dags för middag..=)

Nu ska jag alldeles snart äta middag..Börjar bli riktigt hungrig..Maten ska stå typ 15 minuter till i ugnen..Så jag satte mig här en stund..När jag skulle hacka löken så slant jag med kniven och hackade mig rakt i tre fingrar..Blodet rann och jag började skratta..blev nog lite chockad*haha*=)..nu har jag satt på plåster och allt känns mycket mycket bättre..
Idag känner jag mig trött..men det är säkert eftersom jag var uppe vid 5 i morse..Kommer säkert somna i badkaret som vanligt ikväll...men det är så himla skönt att sova där..
Vad ska ni göra i helgen då allihopa??
Själv ska jag jobba hela helgen lång..funderar på att sova i Furudal mellan lördag och söndag..Mysa med familjen och bara ha det bra..Jag saknar min familj..Dom var ju här förra helgen..Men det är så skönt att komma hem och bara få vara med dom..Ska se hur jag gör med saken..Mamma kommer iallafall hit imorgon..Får se vad hon säger om saken..
Snart blire mat..


Puss Puss

Good Morning..!!

Usch vad det är jobbigt att gå upp så tidigt..Gick upp för typ en timme sen...Sängen verkade extra skön idag..Skulle kunna ligga och sova hela dagen om jag fick..Men jag måste ju tjäna lite pengar..*klirr klirr*jag får sova lite längre imorgon kanske..För då är jag ledig..Min mamma kommer till mig imorgon,men det är på eftermiddagen hon kommer..Så ska vi åka till morfar och hälsa på honom i hans nya lägenhet i Våmhus..Ni får passa er alla som bor i Våmhus med omnejd för Pisse Nisse the fartdåre*haha*=)...kasta er i diket om han kommer med sin blåa Volvo...neeej då jag skojar bara,eller iallafall nästan..!!
När jag kommer hem idag ska jag göra någon Viktväktargratäng jag hittade recept på i min kokbok..Det ska bli spännande..Dne verkade god och enkel att göra..om den är äcklig får jag väl ge bort den eller något..Det skulle vara tonfisk i den och jag vet inte vad jag tycker om tonfisk?!?!?!*tänker*...Ni får väl höra mitt omdöme senare idag..
Nu ska jag borsta tänderna och ge mig ut i kylan..Eller hur kallt är det egentligen?!?!..jag har då motorvärmaren och kupévärmaren i..Så inte min Arne blir kall..

Puss Puss


Kväll på aspvägen..!!

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig i min säng..Ska bli skönt att få sova..Ska dricka upp mitt te först och sen borsta tänderna..Sen lägga mig i sängen och droppa i medicinen..Blir verkligen alldeles döv när jag droppar den i öronen..Hör ingenting..Skönt men läskigt på något vis..Måste lägga mig i tid eftersom jag ska upp vid 5 och göra mig klar för att åka till Rättvik och arbeta..Drygt att gå upp så tidigt..men bara man är uppe så brukar det gå bra..
Jag kunde då låta bli glassen på MAXI idag..men det blev mycket att handla ändå...Gick på 600 kr...men det är ju dyrt att äta nyttigt..Grönsaker och allt det där kostar ju en del liksom..
Sen var jag ner på Mora och kollade i lite affärer..Hittade en present till Tomas på alla hjärtans dag..Hoppas bara han blir glad för den...jag tyckte då att det var ett bra köp..
Men det är dyrt att springa nere på Mora och på Maxi med för den delen..fast det inte finns så många affärer på Mora så hittar man alltid något och jag blir bara fattigare och fattigare..Nu måste jag börja att hålla HÅRT i pengarna..Tror ni jag klarar det..!??!..Jag är iallafall rätt tveksam..Tsssss=)

Nu drar jag...


God Natt..!!!


Brrrrrr*fryser*

Jag fryser just nu...saknar sommaren..fast ändå gillar jag vintern med mycket snö och kyla men nu är det alldeles för kallt tycker jag..Lite sol bara så skulle det vara exemplariskt..Jag är sugen på att åka skoter..
På tal om sommar så provade jag alla mina ballerinaskor idag..Jag ÄLSKAR ballerinaskor..jag hade typ 7 st som jag inte har använt..*haha*..köpte ett par med mamma förra veckan och sen har jag beställt några..Har beställt två binkinisar också..Dom var jättesnygga...*glaaaaad*
Ska alldeles snart dra mot MAXI och handla lite och så..Sen kanske ner på Mora och kolla efter alla hjärtans dag presenter..Måste se hur mycket pengar jag har kvar först..Blev så dyrt hos doktorn igår..först kostar det att gå till själva doktorn och sen kostar det ju att få medicin också..Så det gick säkert på 400 kr...
Men jag överlever nog,får äta makaroner annars*haha*=)
Mitt glassbegär tar död på mig..ge mig glass NU..hur överlever jag?!?!?!


Puss Puss

Glass..Yummie..!!

Jag blev helt plötsligt jättesugen på glass..hur botar man ett sådant begär?!?..kan någon hjälpa mig kanske!!?!?..Skulle kunna smälla i mig en hel burk med Ben&Jerrys..jag som ska på MAXI och handla..jag får springa förbi*haha*=)..annars vet men inte vad som händer..glassen kommer säkert ropa efter mig.."Caaaaarro,köp mig..Caaaaaarro kom!!.."Ska se hur jag löser det på bästa vis...
Vad ska man äta till middag då??!?!..ska handla lite sådant på MAXI..Ska kolla i min viktväktar kokbok och se om någon idé dyker upp..
Om jag orkar ska jag ner på Mora och kolla presenter till alla hjärtans dag..fast jag har till nästa helg på mig..men det är skönt att ha det klart tycker jag..Det behöver ju inte vara något överdrivet..tycker det är gulligt med bara lite mys eller att få godis/choklad ask med små söta hjärtformade godisar..Det viktigaste är att få vara tillsammans..Det är iallafall vad jag tycker..jag och min prins får fira hela nästa helg*myyyyys*
Nu ska jag kolla recept..


Puss Puss

God morgon eller något..!!

Vaknade i en bra tid men efter typ en timme kom jag på att jag skulle droppa det där i öronen..så jag la mig på sängen på sidan så det skulle få rinna ner som doktorn har sagt..men då somnade jag och vaknade för typ 20 minuter sen..och som vanligt när man somnar till på det där viset så känner man sig ännu mer trött och konstig när man vaknar..
Just nu kollar jag på Oprah och börjar bli sugen på lunch..Vad ska jag äta?!?!
Ska se vad mitt kylskåp har att erbjuda mig..


Puss Puss


God Natt på er<3

Nu ska jag lägga mig alldeles snart..Ska bara borsta min gaddar..sen ska jag krypa ner under täcket..Ska bli skönt att få sova tycker jag..Ska ta droppa i medicinen i öronen nu när jag lägger mig..Törs inte ha i det innan ifall någon ringer..För jag hör ingenting på ett tag med det där kladdet i öronen..tur att man ska ta det till natten..Så får man bara hoppas att ingen ringer under natten*haha*=)..men det brukar ingen göra...
Räkorna var jättegoda..blev några kvar som jag tror jag ska lägga på frukostmackan..
Om det inte är så kallt ute imorgon bitti så ska jag och bästis Anna ut på en liten promenad..fast jag måste gå ändå nästan..Så jag får tvinga ut mig och gå iallafall lite..så man får röra lite på sig..jag blir tokig annars..

Natti Natti my friends..!!

Nu ska det ätas räkor..

Nu har jag kommit ur badet..Som vanligt när jag inte mår på topp så somnar jag..Nu somnade jag i en halvtimme...men det finns verkligen inget bättre än att sova i badkaret..man sover så himla skönt..Men det är drygt när man måste vakna och börja duscha..man vill helst sova hela natten..Det hade varit alldeles underbart..

Nu har jag alldeles nyss skalat lite räkor..Ska göra lite räksmörgås tänkte jag..och sen en kopp te till det..Ska bli mysigt tycker jag..jag älskar räkor...det är så himla gott..ska nog ta fram min burk med fefferoni också tror jag...*mums*..är bra med starka saker när man är lite smått sjuk..

See Yaa..!!

Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss

God Morgon..!!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te i handen..eller jag har ställt ner den nu när jag skriver..Det är kallt ute idag..*huttrar*..Så för mig och Anna blev det ingen promenad..men vi ska nog och sola efter lunch..Det ska bli skönt...jag behöver få lite färg på mig,känner mig så blek..Usch..!!
Annars så nyser jag mest och snorar..Det rinner ur mina ögon också..Blääää..!..men det är inte så farligt..Jag överlever nog..Ska till doktorn 10.30 med mitt öra iallafall..Ska bli skönt att få höra vad det är för fel på örat..Eftersom det har gjort lite ont i en vecka nu..Måste kolla upp det innan det går för långt..För då han trumhinnan gå sönder...och det vill jag ju verkligen inte..Usch..!!..då gör det nog ont.
Så det blir nog bra att få lägga sig i det varma solariet lite..Tror att jag behöver det faktiskt..Bra med lite ljus i dessa mörka tider också..
Nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig klar för doktorn..Ta hand om er...


Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss




Hääärliga måndag..!!

Fy fan vad det är härligt ute..Termometern visar kallt,men det är jätteskönt ute vill jag lova..jag har nyss kommit hem efter en promenad med Anna..Solen skiner och det är superskönt...Härligt med all snön också...Ska nog ut och gå med Anna imorgon igen och sen ska vi åka och sola efter det..Får se om vi kanske hittar på något mer..vad säger du Anna!??!?!
Idag jobbar jag 13.00-21.30..Ska jobba med AD idag..Får se om hon är frisk nu då..Eller om det blir någon annan igen..men nu måste du väl vara frisk AD?!?!..Måste alldeles snart börja klä mig och sminka mig för jobb..Ska åka om ungefär 1 ½ timme..Så då måste jag vara klar..
Har fått ont i mitt öra igen..Ska ringa doktorn och boka tid så får jag åka till honom/henne imorgon så att han får kolla på mitt öra så vi får veta vad det är som gör ont..Eller jag har ringt till Vårdcentralen..men dom ringer upp senare idag..Vi hoppas att dom har en tid för mig imorgon..Annars får jag ta en på onsdag..

Nu ska jag göra min klar för arbetet..och se om jag har någon lunch att slänga i mig lite snabbt..Blir nog lite soppa tror jag..Finns kvar sen igår..Jag gjorde en STOOOOR gryta..
Vi höres..Ta hand om er..

Puss Puss



Vilken jävla kväll/natt..!!

Idag är jag helt slut efter kvällen/natten igår..Kom hem vid 3 tror jag..Var askalas när jag kom hem*haha*=)
Kvällen började iallafall hos världens bästa Anna..Jag kom dit vid 16.30..Vi gjorde oss klara..Sminkade oss,lockade hår,kollade kläder och drack en god fördrink..Sen blandade vi till bålen innan gästerna skulle komma..
När Johanna,Cissi och Sofie anlänt så serverades det tårta..Den var jättegod*mumma*..men man blir så jäkla mätt av tårta..Sen under hela kvällen så spelades det bra musik och dracks godmsakande alkohol..Sen drack vi lite lakritsshots,jag tog Johannas också..tänk vad man blir kalas i bollen av det..Blev alldeles galen..Tss..inte farligt galen utan på ett bra vis..
Min bror körde oss till Wasa vid 23.30..var ganska mycket folk där..lagom iallfall..Alexandra och Tessan var där..riktigt kul att träffa dom..var längesen vi festade tillsammans tjejer..musiken var bra av och till..men är man full så funkar vad som helst,nästan iallafall..Minns hela kvällen som i en enda dimma..undrar om det var dansgolvet som var halt eller om det var jag som var full?!?..det kan ni ju fundera på min vänner..
Sen när Wasa var slut så hämtade jag och Anna ut jackorna och gick ut till parkeringen,men vi gick bakom wasa i snön..Varför egentligen??Hade snö över hela klackskorna och långt upp på strumpbyxorna..*haha*..såg ut som jag hade vita stövlar på mig...Min bror hämtade oss och sen åkte vi på McDonalds...Det vore väl ingen fulländad festkväll utan McDonalds..Men i bilen till McDonalds så slog alkoholen verkligen till..Både jag och Anna halkade runt som Bambi på hal is inne på McDonalds..Vilken jäkla syn..Annas nuggets flög ner i golvet..vad var det som hände med oss Anna??Det är farligt med shots iallafall..man blir ju alldeles vild...
Det var då verkligen en underbar festkväll/natt tycker jag<3..

Idag gör jag ingenting..Har kokat ihop en supergod soppa..men jag mår verkligen som jag förtjänar..trött,huvudvärk och allt det där andra..*haha*=)
Tror jag klämt mitt finger/nagel inatt..Det värker..och jag var alldeles blodig runt nageln när jag vaknade i morse..Men det är sådant som händer..

Puss Puss



Färd mot doktorn snart..!!

Nu har vi klätt på oss..Carl låg och grät imorse för att han har så ont i sina öron..Så vi ringde doktorn och talade om att han haft feber i 5 dagar och att han hostar,rosslar i bröstet och nu har örvärk..Så vi fick en tid 10.40..mamma och pappa är i Våmhus och hjälper morfar att flytta..Så det blir jag och Carl som besöker farbror doktorn..
Nu ska vi klä på oss resten och sen åka...

Puss Puss

God morgon världen...!!

Nu är jag äntligen så gott som tillbaka..med alldeles nys krafter typ...ligger i sängen brevid Carl..det är han som väcker upp mig denna tiden på dygnet..han är sjuk så han sover lite oroligt..så vi myser tillsammans nu istället...Fast jag satte på datorn lite snabbt för att tala om att jag lever..
Skriver mer senare..


Puss Puss


God natt alla vänner..!

Nu ska jag sova..Inte alls på humör för att skriva...Skriver väl imorgon säkert...
Kan ju bara säga att örat känns typ fortfarande lika...Ska nog ringa farbror doktorn imorgon när dom öppnar..så han kanske kan titta på mitt öra..eller i örat kanske*haha*=)
Ta hand om er..

Puss Puss

God Morgon..!!

Vaknade för en stund sedan..Vet inte alls hur det är idag?!?!?..Örat värker men annars känns det ganska så bra..tror jag iallafall..lite örvärk har väl ingen dött av..Eller??..inte vad jag vet iallafall...*haha*=)
Nu kollar jag på Rachel Ray och ska alldeles snart göra mig lite frukost..Blir nog en smoothie och en smörgås...*mumma*..har tröttnat på gröt..det känns bara blääää....
Nu ska jag fixa frukost..

Puss Puss

God natt där ute..!!

Nu ska jag ta min sup sen ska jag gå och lägga mig och hoppas att allt känns bättre imorgon..så jag iallafall orkar jobba..vi får hoppas på det bästa iallafall...sen vill jag ju gå promenaden med Anna och det kan jag ju inte göra om jag är sjuk heller...Så nu ber jag dig Gurra att göra mig frisk tills imorgon..
Nu ska jag sova...

God natt...!!

Mätt och belåten..!!

Nu har jag precis ätit lunch*mums*..blev sådär lagom mätt..nu sitter jag och dricker citronvatten..Blev inte en så lång promenad idag..vi vill inte bli sjuka inför lördagen..men det var skönt att få träffa min kära vän och se hennes vackra anlete...*haha*=)..Vi ska kanske ta oss en liten promenad imorgon bitti igen...Skönt att få lite luft på nosen iallafall..
Har nyss haft på mig lite maskara..Orkar inte fixa mig så himla mycket idag..Örat mitt värker..Blir att ta en mun whisky innan jag lägger mig ikväll..det brukar hjälpa..så vi får väl se..Jag gör allt för att inte bli sjuk just nu..
På fredag ska jag och Anna ner på Mora..Äta lunch och titta i lite affärer..det ska bli himla mysigt tycker jag..Får se om vi hittar något inför lördagen..Blir väl att springa på systemet om jag känner oss rätt..Det är så roligt att gå där inne och plocka..det finns så många fina flaskor...
Ska alldeles snart åka till arbetet..Får se hur pigg jag är när jag kommer hem ikväll..Kanske deckar direkt jag kommer innanför dörren...Det är sådant som visar sig antar jag..

Puss Puss på er alla<3

Sjuk..??

Har hostat flera gånger inatt och snorat hur mycket som helst..Mitt öra värker och jag känner mig lite låg eller hur jag ska säga..Inte ska jag väl bli sjuk nu?!?!!?..det har jag då inte tid med..jag var väl sjuk i höstas så det räckte och blev över tycker jag..orkar inte bli mer sjuk nu..Gaaaaah....Jag klarar mig nog..får äta stark mat och klä mig varmt..så ska det nog blir bra..det enda jobbiga är att örat värker...jag hatar att ha värk i öronen..Men jag får det jättelätt..Jag har känsliga öron har farbror doktorn sagt..
Nu ska jag borsta gaddarna,klä mig varmt,ta Arne och åka till Anna..Vi ska ut och gå och snacka lite skit*haha*=)..har saknat henne..Vi har inte setts på säkert 3 veckor...Anna,here I come..

Puss Puss